Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

gyere sutyi leugrunk a hétvégén, ránézűnk az ottani terepre,,
Lehetne rendezni egy Ausztrália körbemotorozást a középső rész az mondjuk lakatlan
szerintem simán megnyered,,,
Ja
Hagyjuk...
Ausztráliában elég jó enduros terepek lehetnek...oda érdemes lenne kimenni
Az hangzik jól hogy itthon szivatnak és hogy nem1xü kimenni dogozni ....Csak GD szerint 1xü
Céhá, nem jársz nyáron Anglia/Írország felé fuvarban?
Vagy valamelyik kollegád? Ki kéne vinni pár bútorunkat...nem ingyen kérem, persze...Ha más nem, Angliáig is jó, majd onnan valahogyan megszervezem a továbbszállítást...
Neveztem a KTM motorépítő versenyre...
GD meg is találta a gépem az oldalon...1000 euró a fődíj..
http://pimpmy.ktm.com/The-gall...
enyém a fölső sorban a jobb szélső...
Ok!
ja, azt hittem lejjebb vagy (chad, ruanda, Brazzaville)
evvel meg mi van?cseh2nézi
Szeva na jo utat dobok maj e-mail fekak fel fekak van itt Afganisztanba szepnapot bye
pl angol lerako (oxford)ember kint robotol 100éve és odajön nincs konzerved teso?hát van teso tessék
én ezt értem+millio ismit tudnék felhozni stb,de+kell érteni hogy ez csak leirva hangzik jol.nekem nem kell a duma én ezt hiszem amit már láttam és az nem vmi jo igaz álamokban nem jártam de elég europa+ázsia
Nézd nekem is van kint ismerösöm 17éve álampolgár(cége van,adózik,normálisan él ..stb)A saját testvérét alkalmazza és a kinti követségen semmi gond nemvolt hogy mennyen ki a tesó melozni.Itthon szivatták szét és csak kinti bevándorlási/munkaügyi ügyvéd intézkedése miatt sikerült munkavállalásit intézni.És mielött mondanád mindkét fél becsületes,normális,semmigond nemvolt se itt se kint+7x volt kint látogatóban.....Ja és azhogy külföldit alkalmazzon elöször kintkell meghirdetni/pályáztatni az állást(persze megfelelő feltételekkel.)Csak a Magyar bürokrácia..
Itt kb mindenki minimálos amugy Kanadai kamionos 23dodó/óra minimálbér Én megsemprobáltam soha hitelt felvenni .Én addig nyujtozkodom(tudom hülyefelfogás..)...de tény néha csorgatom a nyálamat a számomra elérhetetlen dolgokra
Mivel Kanadában (meg Ausztráliában is) nagy hiány van szakmunkásokból, ha találsz kint állást, nagyon kétlem, hogy bármilyen akadályt gördítenének eléd...mindkét országban van ismerős aki nemrég telepedett le...
jav 15000soför
ami még lényeg sztem a probléma nem itt kezdödött.sokminden kutba esett viktorunkrol is csak ezt már sokan elfelejtették.egy kamionos még mindig minimál bérért dolgozik papiron kb15000 és ezt elhiszik.elmondom nektek hitelképtelen vagyok 12éve.na?
jaja okés,csak előtte beszélek még ferivel.....még vegyen fel többet,nagy a család
Pár barát él/dolgozik kint+mentki rokona melozni..hát elintézni a papirokat majd 1év volt
proff az kell küldöm a számla számom jo
újabb 1 milliárd hitelt veszünk fel......úgy néz ki