Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

te Dani mondták már hogy egy gázcső áll ki a kipufogod végéböl,, csak szolok nehogy baj legyen,,,
Hali MIkor indulunk? MEnjünk már! PÉten is csak szálngozik a hó és +3 fok van! kértem már időjárás jelentést :)

jo reggelt,,
szevasztok

Andris, EZ is jó zene
szewasztok

még nem költöztem el...csak költözök....nagyjából láttad mi van itt ....szerintem fél év alatt sikerülhet ...vevő 3 hét alatt akarja....amúgy ez főbb gondjaimhoz nem hiányzott abszolút...de ez van nem lehet mit csinálni.....muszály most ütni a vasat amíg meleg....
amúgy tegnap a pincében voltam majdnem egész nap (hívtalakmondtam hogy ha nem telefonálok akkor gyere... a pincébe nincs térerő )...ja és a rámolást is elkezdtem az összes gg cuccodat átvittem dömének...hét elejére átdobom exc blokkot is mert fel van díszítve de a hengert odébb kell rajta vinni kicsit mert ez se volt rávaló de főleg nem a helyén volt ...de ezt gépen kell basztatni kézzel nem lehet de fél órás meló...és rakhatod bele a blokkot...gondolom megnézted cuccaidat a dobozokban amit odahordtam........

ja és pár nap alatt még kell venni egy házat is gyorsba...kéne motorozni is .....ja és a lottón is kéne valamit nyernem....
Malaguti F-10, Piaggio Zip
150 a kettő
és az a kettö milyen, és mennyiért,,?
Na, megvan a KTM ára: 390 pénz...
hát egyet Zoli bácsi eladott, egy neki kell, kettő még megvan....
Meg van egy KTM is eladó, meg egy Gasgas FSE 450 is...
tényleg mi van a robogoiddal,?
fuuu Andris honnan szerezted ezt a fűvet, ne szivj ma már többet belöle, mert nagyon be vagy tépve,,
Voltam ma Zoozee-nál..de elköltözött...
fasza,mi?
boldog szűlinapot Andris,,,
Ez viszont kibaszott jó...
Most nagy kedvenc...
http://www.youtube.com/watch?v...