Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

mondjatok már nekem Budapest olyan csapágy boltot ahol kapható KOYO csapágy és magánszemély is tud vásárolni.

thx
Andris egy kilot adok érte, most rögtön,,
nem sokat mentél vele én 3 hónap alatt,igaz utcán...tettem 9ezret a ktmbe
Szegény
Most van benne 1500 km, abból 1200-at raktam bele én...hosszabb túrára még nem sikerült elmenni vele, de azért, ha összejönnek a dolgok egy ilyen Gas Gas kalandtúrára elmennék nagyon szívesen
Elhoztuk...eltört a főtengely benne, én meg spórolgattam nyáron az újra, aztán valaki belinkelte ide ezt a Gas Gas-t, hogy bemutatómotor, meg elég olcsó...megmutattam apának, ő meg mondta, hogy hozzuk el, majd, ha kész a KTM, akkor eladom valamelyiket...aztán úgy megszerettem a Gas Gas-t, hogy a KTM került eladósorba...röviden ennyi
Hllo Sutyerák!Miért cserélted le az EXC-det?Nem jött be vagy szar volt?
Bélám, hogy mentem volna, azt sem tudom hogy hol laksz!
Csak a garázs pontos koordinátáit ismerem...
Mindegy, nem gond...majd csörgök..
Én mondjuk már semmilyen blokkot nem rakok be sehova,majd Döméék..nagyon sok dolgom van nekem is: kiűríteni a házat, kartondobozolni, papírok elintézése + még melózom is mellette...
Nah..nem baj, majd konzultálunk...
Hát baszki akkor ez gázos :( Pedig megyünk egy jót ma az tuti
sarat akarok én is, de izibe,,,
anyám sincs otthon,,
Szar ügy
Vidd le élient anuydhoz aztán gyere ki ;)
itt tegnap nem volt sár, csak ho,,
Jaja
miért a Jucus is motorozik, nem is tudtam,,
Jolvan mi megyünk Kiki májsztróval meg unoktesójával :)
szoval akkor pont azt látjuk ahogy tankolsz,,?
nem tudok menni, elfelejtettem hogy Ildi megy pestre, valami kutyás buliba, én meg Aliennel maradok itthon,,,
Re GG elt! Ma lenne a kispályás bajnokság utolsó meccse, de így csak nézőként veszek rész rajta
Ez környezetbarát, földgázüzemű EXC