És szerintetek külföldön tudják mi az a BMF vagy BME?
Majd jól kiröhögnek és valami helyit vesznek fel...mert most ez van mindenhol...koszos magyar az koszos magyar...Az amik még mindig azt hiszik hogy Európa fővárosa Párizs és mindenki franciául beszél..(ha láttátok a videót)...Franciák meg keverik Bukarestet Budapesttel..
jah pénzhez is pénz kell.
én nem tervezek ennyire előre előbb jó érettségi aztán jöhet a többi felvételi bennmaradás elvégzés aztán viszontlátásra
nekem is vannak plusz pontjaim: közép nyelvvizsga
meg még KENUBAN van egypár országos bajnokságon elért egy-három helyezésem de nem olimpiai számban !Most akkor azért is jár a plusz 10 vagy csak ha olimpiai szám lenne?
Gyerekek, basszátok meg, TANULJATOK SZAKMÁT!
Mert majd ti is beállhattok a sorba, ahol a diplomások (sőt, 2x-es diplomások) állnak a meki előtt, állásinterjúra várva...húst sütni....
nem is olyna hűde nehéz...anélkül szart sem érsz...írok egy 90pontos angol közepet meg egy 80as emelt közgázt meg van egy nyelvvizsgám és így van 420 pontom kb...meg SZÉTV közgáz versenyről van tavaly 30 pontom és így akkor már 450 és nyert ügyem van corvinusra
nekem BCE GTK közgáz, vagy BGF gazd menedzsment vagy kermark vagy nemzetközi kapcsolatok...aztán master képzés közgáz informatikus, kontrolling vagy diplomácia.
én úgy néztem hogy KMK-n beszámítják!