Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Végre valaki határozottan megerősíti
én úgy néztem hogy KMK-n beszámítják!
amit kint nem fogadnak el...de lehet próbálkozni...
beszélj a magyaron kívűl még legalább 2 nyelvet kurva jól és legyen egy jó szakmád...
BGF,BCE nemzetközi diplomát ad
jár a 10,de nem minden szakon számítják be!
És szerintetek külföldön tudják mi az a BMF vagy BME?
Majd jól kiröhögnek és valami helyit vesznek fel...mert most ez van mindenhol...koszos magyar az koszos magyar...Az amik még mindig azt hiszik hogy Európa fővárosa Párizs és mindenki franciául beszél..(ha láttátok a videót)...Franciák meg keverik Bukarestet Budapesttel..
jah pénzhez is pénz kell.
én nem tervezek ennyire előre előbb jó érettségi aztán jöhet a többi felvételi bennmaradás elvégzés aztán viszontlátásra

nekem is vannak plusz pontjaim: közép nyelvvizsga
meg még KENUBAN van egypár országos bajnokságon elért egy-három helyezésem de nem olimpiai számban !Most akkor azért is jár a plusz 10 vagy csak ha olimpiai szám lenne?
pontosan....habár itthon lófasz van..itthon pénz? miről beszélünk?...az nincs nem szabad itthon maradni,ha van egy icikepicike háttered.
ez azért jó mert pénz közelében vagy gondolom én aki elektronikára jár
tudod ki marad itthon.... szakmai nyelvvizsga aztán húzás el innét...lehet előre teszem a nemzetközi kapcsolatokat és akkor zúúúzás
Gyerekek, basszátok meg, TANULJATOK SZAKMÁT!
Mert majd ti is beállhattok a sorba, ahol a diplomások (sőt, 2x-es diplomások) állnak a meki előtt, állásinterjúra várva...húst sütni....
nem is olyna hűde nehéz...anélkül szart sem érsz...írok egy 90pontos angol közepet meg egy 80as emelt közgázt meg van egy nyelvvizsgám és így van 420 pontom kb...meg SZÉTV közgáz versenyről van tavaly 30 pontom és így akkor már 450 és nyert ügyem van corvinusra
Ez mind szép és jó, de nem olyan könnyű mesterképzésbe bekerülni...
nekem BCE GTK közgáz, vagy BGF gazd menedzsment vagy kermark vagy nemzetközi kapcsolatok...aztán master képzés közgáz informatikus, kontrolling vagy diplomácia.
csatlakoznék az idén végzők társaságába! Nekem BME KMK- közlekedésmérnöki kar a cél
Nem járhat minden ember az ország legjobb egyetemeire...valakiknek fel kell tölteni a szar helyeket is
az az igazság hogy Bmf elég seggtörlős papírt ad,de te tudod
annyi változás van, hogy feljött a 2. helyre a könnyűipari, de az első az változatlan
BMF-en több a gyakorlat...meg valahogy nem jött be a BME amikor ott voltam...
Elég változatos a felhozatal
bmf? miértnem bme?... én bgfre megyek vagy bme-re vagy BCE GTK kar...talán ez a legesélyesebb.
1. BMF-BGK, had- és biztonságtechnikai mérnöki ANA
2. BMF-BGK, gépészmérnöki (magyar nyelven) ANA
3. BMF-RKK, könnyûipari mérnöki ANA
4. PTE-TTK, hulladékgazdálkodási technológus FNA
5. BMF-BGK, gépipari mérnökasszisztens FNA
És mi a kiválasztott csapásirány
Nah..kész vagyok...megírtam a jelentkezést, vagyis ilyen e-felvételit csináltam