viszont kiderült hogy az istennek sem találni fékmunkahengeremhez kart....valami még hiányzik is róla...erre mondták hogxy adnak egy fékmunkahengert 25-ért...jó is meg szép is de nincs pénzem...viszont neten találtam egy srácot...több is van neki..igaz hogy CR 250-esé de rá fog menni.Brembo...6ezerért...
Egy telefonnal spóroltam 19ezer forintot...
Szia!
Még csak holnap utaloma pénzt neki...
6-10 nap alatt ér ide...
Paypal-on meg kell adni a bankszámla számodat.Utána már csak rá kell kattintani a vételkor a "fizetek" gombra és a paypal automatikusan átküldi az összeget.
Nincs faszolás, egymás adatainak egyeztetése, sorbanállás a bankban, vagy otthon kattingatás az elektromos /virtuális bankfiókban...
Kurva egyszerű dolog, és asszem ráadásul még valami biztosítás is van arra hogyha nem küldi a gyerek a cuccot...de ez nem biztos.
Szia Andris!na nem érkezett még meg a kuplung anzung?
úgy izgulok,mintha én rendeltem volna
ja meg még akartam kérdezni,ha nem gond,hogy PayPal-al fizettél?az hogy működik?tudsz róla nekem egy kis információt nyújtani?
Egy telefonnal spóroltam 19ezer forintot...
Még csak holnap utaloma pénzt neki...
6-10 nap alatt ér ide...
Paypal-on meg kell adni a bankszámla számodat.Utána már csak rá kell kattintani a vételkor a "fizetek" gombra és a paypal automatikusan átküldi az összeget.
Nincs faszolás, egymás adatainak egyeztetése, sorbanállás a bankban, vagy otthon kattingatás az elektromos /virtuális bankfiókban...
Kurva egyszerű dolog, és asszem ráadásul még valami biztosítás is van arra hogyha nem küldi a gyerek a cuccot...de ez nem biztos.
úgy izgulok,mintha én rendeltem volna
ja meg még akartam kérdezni,ha nem gond,hogy PayPal-al fizettél?az hogy működik?tudsz róla nekem egy kis információt nyújtani?
jah de betörtek oda azt tudtad?
holnap 500 FT os születésnapi party
gondolom jösz te is
28-as volt...
de volt 22-es is...