Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

De nekem enduro gumim van és nem cross, nagyon kevésnek tűnik az a 0,9bar
Tegyél fel egy S 12-öt vagy mitás C 4.st és rájössz a különbségre.A nyomás pedig ahoy a Lenes mondta az az ideális!
viszont kiderült hogy az istennek sem találni fékmunkahengeremhez kart....valami még hiányzik is róla...erre mondták hogxy adnak egy fékmunkahengert 25-ért...jó is meg szép is de nincs pénzem...viszont neten találtam egy srácot...több is van neki..igaz hogy CR 250-esé de rá fog menni.Brembo...6ezerért...
Egy telefonnal spóroltam 19ezer forintot...
Szia!
Még csak holnap utaloma pénzt neki...
6-10 nap alatt ér ide...
Paypal-on meg kell adni a bankszámla számodat.Utána már csak rá kell kattintani a vételkor a "fizetek" gombra és a paypal automatikusan átküldi az összeget.
Nincs faszolás, egymás adatainak egyeztetése, sorbanállás a bankban, vagy otthon kattingatás az elektromos /virtuális bankfiókban...
Kurva egyszerű dolog, és asszem ráadásul még valami biztosítás is van arra hogyha nem küldi a gyerek a cuccot...de ez nem biztos.
Szia Andris!na nem érkezett még meg a kuplung anzung?
úgy izgulok,mintha én rendeltem volna
ja meg még akartam kérdezni,ha nem gond,hogy PayPal-al fizettél?az hogy működik?tudsz róla nekem egy kis információt nyújtani?
jó8!
azér köszi...azabaj hogy nem engem hívott
jó8 mindenkinek!
csak láttam buszról! éppen telefonált meg asszem miliomos petivel kajált meg még pár emberrel
na találkoztál valakivel?

jah de betörtek oda azt tudtad?
szombaton elég sok minden lesz janko a kocsmában akar aludni
aztán szombaton lesz ez van 1500 ért
jah értem!
remélem jövök!
holnap 500 FT os születésnapi party
valószínűleg most szombaton is lesz kakukkolás
gondolom jösz te is
ez mekkoraXD
már rég elkelt...
28-as volt...
de volt 22-es is...
szombat?
ááá...dehogy....de nekem ezek duplán hatnak... kétszer röhögök rajtuk egy nap!
ezt a sz@r emil beírást...mindjárt -ok...nézzél...
én csak a kutyának a vizes vödrét szoktam felrúgni ami a bejárati ajtó előtt van
Imié az érdem!
gencsykukaczgémélpontkom
mi a mailod?