Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

miért, ő is 75-ös számmal megy?
Vagy neki is egy átalakított Keeway bukója van? (nekem hál' istennek csak volt)
addig jó, míg elhiszed...akkor általában össze is jön...persze ha nem egy függőleges falat akarsz megmászni...
miért vágod ki a David Knight videóból a képeket?
pédául ez:
Fel a csúcsra!

Most én is siritóznék
nézegettem pár Mászóka sorozatot és most azthiszem hogy én is tudok így motorozni
na ja!
Sajna nem sikerült...mondjuk egy enduróval nem is akartam, de nem is ment volna...nem nagyon szoktam repkedni, az én országom a SIRATÓFAL!
azért 3.000-4.000 ezer körül lerázkódni a motorról komoly lehet
multkor beszéltem vele!
Ezúton is Köszi a Kólát Zoozee
De lényegében te le írtad.
nem volt jó végül a balansztengely...most meg van az új, helyére lett farigcsálva,csak be kell tenni...nem tudom hol tart az összerakás.
Át kell ugrani azt a kurva asztalt kérem?
Ok!
Tied már össze lett rakva 1x, 2x....de ha jól tudom valami olajfolyásod van, nem?
nekem a legutolsó krosszpályás élményem ez volt:
Andris ha beszélsz Zozival akkor enyiméről is informálódj plz
Oké!
Már alig várom...meg a Bestia is hogy végre elszabadulhassanak a lóerők...
Andris!Szombaton tesztelem le a crosspályát amit találtunk, remélem fasza lesz aztán, ha jössz motorozni majd megyünk egy jót rajta
egy a sok közül:
ha belemegy a tankba, miért ne,
Egyébként én eddig kurva sokat barkácsoltam a motoromon...de majdnem kész.
Eszéletlen hogy mennyit kell agyalni technikai megoldásokon...tiszta OCC vagy Pimp my ride...
Ha most mind elmondanám, 2 oldal lenne
és élvezheted sutyerák társaságát!
Lehet, hogy nagyot esek, ami elég vicces, meg ami a nagy hasznod ebből, hogy örömet okozhatsz nekem
autozok egy csomot , adom a motort, elvihetlek az űgyeletre,, kibonthatom a zsir ujj sebkötözö csomagomat, ,,
mond el ebben a történetben mi nekem a biznisz,,?
Állok elébe Eljössz értem kocsival, odaviszel a falhoz, aztán meg beviszel az ügyeletre, összefoltoznak, onnan meg haza
amikor felmész azon a falon amin én sem tudok,,,
Ronis! Mikor adod már nekem a triálgéped, természetesen ingyen?