Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

üdv!

250: utazóba 6 littyó, ha húzod neki 7-7,5-8
amennyit a jobb csuklód diktál neki.
Valaki megtudná nekem mondani, hogy egy 2004-2005-ös Gas Gas EC 250 vagy 300 kb mennyit eszik?
Én nem alszom, nagyban készülök a fizika tz-re, na jó csak hazudtam
mi van, mindenki alszik?
Csak én szerelgetem a motoromat...
kap aranyat érte....
mindjárt irok ezeknek a gladuitosoknak, forumokon nem lehetne terjeszteni ezeket a linkeket...
andreas ez nem az az oldal!
őszintÉn: tÉged ugye fizetnek azÉrt hogy terjeszd ezt a szart?
elvileg már csak össze kéne rakni.
Hova sietsz? Van idő tavaszig hogy elkészüljön....
ReGGelt,köszönöm és hétfön jelentkezem.
Szia(sztok)"na jah, ez a tokod.... az agyag csúszik mint a takony "100x jobb mint Gánt, ott eső után 10métertsem tudsz menni.
na mi van itt vazze? mi van a motorommal máááár?
Most voltunk kint valami nagyon durva dombnál, ez is homok...7-8 rész van rajta ahol fel lehet menni...nem olyan magas, de a mély homok miatt könnyen meg tudja viccelni az embert, elsőre felmentem, de fellazítottam nagyon a talajt, 2.-ra már persze elakadtam Na megyek alszok, K.O. vagyok...szevasztopol
Én hasonlóan vagyok az EXC-vel, rinyáltam hogy nagy meg nehéz a 625-ös, azt azzal mégis könnyebben boldogultam...de csak belejövök a 2üteműzésbe előbb-utóbb...vagy nem
hidraulikus kuplung lesz rajta..
Ja, itt verem a nyálam hogy milyen erős lesz, aztán meg tényleg bazi erős lesz, én meg 5 percet sem bírok ki rajta...
csak keddre lesz kész...
Ja, állandóan könyékig a kuplungban lesz Andrisunk karja hogy legalább a szakadékban hátszéllel el tudjon indulni a kis erőtlen masinájával
Túl gyenge a motor, nem fog normálisan kipörögni ilyen kicsi hátsó lánckerékkel
elhoztad a főtengelyemet a zozihoz kedves Andris?
vettem ma alu hátsó lánckereket, de csak 50-es volt...52-rs volt fent eddig...
Ajjajj....mamám!
Lehet lassan el kéne mennem aludni, sikerült reggel fél 6-ra hazakászálódni, 8ra meg már a postánál voltam
csak kalapács, meg véső kéne hozzá...
belemenne?