Akkor 1bart töltsek bele komolyan? Van egy kb 10km-eres betonút amin eljutok a pályáig...de azt meg tudom tenni az út szélén, most saccra ilyen 1,8körül endurozok
endurózni előre 0,9-1 , hátra 0,8-0,9
a gyári michelin FIM-es és eléggé kicsik a bütykök, ráadásul sűrű is ezért laza talajba nem ajánlott (szerény véleményem szerint sárban egy kalap szart ér), inkább keményre alkalmas, nekem elöl még a gyári van, az f@sza..
ha esetleg van valakinek eladó hátsó 18"-os 110 vagy 120-as gumija az szóljon....
"magyar állampolgár vagyok, az hogy én cigány vagyok azzal a kissebbséghez tartozok, ez természetes, de én is ugyan úgy magyar állampolgár vagyok ugyan azok a jogok, lehetőségek illetnek meg engem mint bármely másik társamat aki az OSZTRÁK! határon bellül él"
A barnahajút óda állítják kivégzésre
Gondolkozik hogy mit mondjon majd elkiáltja magát
SZÉLVIHAR!
A katonák hasra vetődnek és ő elmenekül
A feketehajú kerül sorra
Ő is gondolkozik
VÍZÖZÖN!
A katonák megint hasra és ő is elmenekült
A szőke következik
Gondolkozik hogy valami ilyesmit kéne mondani
erre megszólal: TŰZ!
Telókat nem csavargatom, rohadtul szart se értek hozzá Inkább a nyomásra adjatok tippet...köszi Ádi, de a 0,9 szerintem nagyon kevés lenne, mivel enduroznánk is, nem csak pálya
Milyen guminyomást ajánlotok nekem hétvégére? Vizes a homok, néhol elég mély is, de a pálya ahova megyünk, ott nincs olyan mély homok...Első gumim 90/90 21", a hátsó meg 140/80 18" 70kiló vagyok, ja és a gumik Michelin Enduro Competiton. Előre is köszi
Nagyon eltűntél ám! Hétfőtől már én is rendesen visszatérek,mert már megyek dógozni,úgyhogy várom ám a képbeszámolókat a szőrös ördögfiókákról! (Láttam a tegnapelőtti képeket is a JBK topicban...tündériek! )
a gyári michelin FIM-es és eléggé kicsik a bütykök, ráadásul sűrű is ezért laza talajba nem ajánlott (szerény véleményem szerint sárban egy kalap szart ér), inkább keményre alkalmas, nekem elöl még a gyári van, az f@sza..
ha esetleg van valakinek eladó hátsó 18"-os 110 vagy 120-as gumija az szóljon....
Most tudja hogy hól van?
na Döme erre varjatok gombot:
cigánybűnözés
. izééééé.............. nem tudom
Gondolkozik hogy mit mondjon majd elkiáltja magát
SZÉLVIHAR!
A katonák hasra vetődnek és ő elmenekül
A feketehajú kerül sorra
Ő is gondolkozik
VÍZÖZÖN!
A katonák megint hasra és ő is elmenekült
A szőke következik