Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Akkor 1bart töltsek bele komolyan? Van egy kb 10km-eres betonút amin eljutok a pályáig...de azt meg tudom tenni az út szélén, most saccra ilyen 1,8körül endurozok
endurózni előre 0,9-1 , hátra 0,8-0,9
a gyári michelin FIM-es és eléggé kicsik a bütykök, ráadásul sűrű is ezért laza talajba nem ajánlott (szerény véleményem szerint sárban egy kalap szart ér), inkább keményre alkalmas, nekem elöl még a gyári van, az f@sza..

ha esetleg van valakinek eladó hátsó 18"-os 110 vagy 120-as gumija az szóljon....
"magyar állampolgár vagyok, az hogy én cigány vagyok azzal a kissebbséghez tartozok, ez természetes, de én is ugyan úgy magyar állampolgár vagyok ugyan azok a jogok, lehetőségek illetnek meg engem mint bármely másik társamat aki az OSZTRÁK! határon bellül él"

Most tudja hogy hól van?
Szar gumi? Nekem nagyon bevált...szinte még semmit se kopott, pedig azét már 800km-ert mentek vele, homokon eddig jól muzsikált
hát azt a gumit addig fujd amig ki nem durran és dobd ki!nagyon szar minden terepen vegyél rá cross gumit(michelin s12)és fújd 08-1.0-ra
hella,
na Döme erre varjatok gombot:
cigánybűnözés
Hááááát............ööööööööööö..........
. izééééé.............. nem tudom
A barnahajút óda állítják kivégzésre
Gondolkozik hogy mit mondjon majd elkiáltja magát
SZÉLVIHAR!
A katonák hasra vetődnek és ő elmenekül
A feketehajú kerül sorra
Ő is gondolkozik
VÍZÖZÖN!
A katonák megint hasra és ő is elmenekült
A szőke következik
Gondolkozik hogy valami ilyesmit kéne mondani
erre megszólal: TŰZ!
Önt falhoz állítottik!
Mi az utolsó kívánsága?
hellosztok
csapattunk ma 1 jót haverral
most értem haza az előbb
Telókat nem csavargatom, rohadtul szart se értek hozzá Inkább a nyomásra adjatok tippet...köszi Ádi, de a 0,9 szerintem nagyon kevés lenne, mivel enduroznánk is, nem csak pálya
moussal...
hát én pályára 0,9 bart nyomok a gumikba.. nem tom az endurosok hogy tolják
szerintem a guminyomás nem annyira lényeg inkább a teló az legyen kemény
Milyen guminyomást ajánlotok nekem hétvégére? Vizes a homok, néhol elég mély is, de a pálya ahova megyünk, ott nincs olyan mély homok...Első gumim 90/90 21", a hátsó meg 140/80 18" 70kiló vagyok, ja és a gumik Michelin Enduro Competiton. Előre is köszi
Nagyon eltűntél ám! Hétfőtől már én is rendesen visszatérek,mert már megyek dógozni,úgyhogy várom ám a képbeszámolókat a szőrös ördögfiókákról! (Láttam a tegnapelőtti képeket is a JBK topicban...tündériek! )
szijja,
Jó reGGeltet emberek!holnap megyek haza ha minden igaz.
Szia!
van egy jo ötletem, ne rakd rá, hanem rakd fel a biciglidre,,,
jó éjt!
Rémálommentest!
Nah szerintem én is megyek...jó éjszakát mindenkinek...legyen már szombat
Csőváz!
nekem ilyen volt....
Az októberi képen remélem már rajta lesz!
Az első nagyon korán készült.