Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

...na igen...
nekem sima 2500 ft-os bicajosóra volt az SX-en...előre be volt állítva gyárilag a 21"
Hellosztok
olyan kérdésem lenne h h kell beállítani a bicikli km órát h jól mérjen a 21'-es felnin?
ien számokat kér pl: 2124 magyarul 4 számot kell beállítani...
Én regeltem már ,de kártya nélkül...Ilyenkor mivan?
Megfelel akármilyen dombornyomású kártya? Pl.: bankkártya, club nokia etc.
lehet simán az ebay oldalán is regisztrálni...kb 2 perc, de kell hozzá dombornyomású kártya...anélkül el se kezd a regisztrációt...
Elvileg lehet telefonról is regisztrálni, de ne kérdezd hogyan.
Nekem 2007 es évjárat!
Andris meg (mint tudhatjuk) külön típust képvisel.
Koporsóban fekszik vagy mi a franc? Elég beteg a fantáziád Skyro
Hali!
Ádi Így új hajjal elég vonzó lettél!
kártya nélkül nehéz lesz
Nekem se volt még bajom vele, ellenben a KTMmel igen...szóval vegyetek Gas Gast
mivel gasgas topic
nem semmi, itt megint mindenki a saját lovát dicséri!
valaki nem tudna segíteni E-bayes rendelésbe ? mert nincs kártyám se meg angol tudásom se.
aha.értem.akkor ez végül is mondhatni teljesen univerzális.
kíváncsian várom a benyomásaidat róla
Sajnálom hogy nem tudtunk együtt rendelni, de így valóban legalább megírom a tapasztalatokat...
Igen, pitbike-ra van, de ezek önmagukat beállítják...vagyis van rajta egy holtjáték (bowden), ami direkt hosszabbra van hagyva.Későb az első pár húzás után behúzza magát...
Max, ha nem elég hosszú bowden, akkor veszel hosszá hosszabbat.
Értem.Na jó,akkor regisztrálok én is az ebayre,aztán lehet beújítok egyet.Arról van szó,amit úgy írnak,hogy pit bike-ra való?Kiemel az eléggé vajon?Kíváncsi vagyok nagyon.megtennéd,hogy leírod majd a tapasztalataidat róla?
Szia Attila!
Én már időközben vettem is egyet az amcsi Ebay-ről....mondjuk még nem ért ide...
Egyébként post költség nem vészes: 25 dollár (4087Ft)
Nekem mindenestől együtt volt 11ezer forint...itthon egy kiscsákó akarta ugyanazt rámsózni 25-ért.
Még ami képet feltett itthon, az is az Ebay-ről volt betéve...pofátlan...
...vagy majdnem...
Pontosabban a 2005 ös évjárat már teljesen fasza!
Na hol vagytok már
király köfi a képeket
Andris
megadnád annak a kuplungnak a linkjét? tényleg érdekelne engem is hasonló,és akkor a postát felezhetnénk!vagy Téged nem érdekel?
bocsi,ha így ismeretlenül zaklatlak,de régóta nézegetem az ilyeneket,de sajnos mind csak drágább volt,amit láttam