Hellosztok
olyan kérdésem lenne h h kell beállítani a bicikli km órát h jól mérjen a 21'-es felnin?
ien számokat kér pl: 2124 magyarul 4 számot kell beállítani...
Sajnálom hogy nem tudtunk együtt rendelni, de így valóban legalább megírom a tapasztalatokat...
Igen, pitbike-ra van, de ezek önmagukat beállítják...vagyis van rajta egy holtjáték (bowden), ami direkt hosszabbra van hagyva.Későb az első pár húzás után behúzza magát...
Max, ha nem elég hosszú bowden, akkor veszel hosszá hosszabbat.
Értem.Na jó,akkor regisztrálok én is az ebayre,aztán lehet beújítok egyet.Arról van szó,amit úgy írnak,hogy pit bike-ra való?Kiemel az eléggé vajon?Kíváncsi vagyok nagyon.megtennéd,hogy leírod majd a tapasztalataidat róla?
Szia Attila!
Én már időközben vettem is egyet az amcsi Ebay-ről....mondjuk még nem ért ide...
Egyébként post költség nem vészes: 25 dollár (4087Ft)
Nekem mindenestől együtt volt 11ezer forint...itthon egy kiscsákó akarta ugyanazt rámsózni 25-ért.
Még ami képet feltett itthon, az is az Ebay-ről volt betéve...pofátlan...
Andris
megadnád annak a kuplungnak a linkjét? tényleg érdekelne engem is hasonló,és akkor a postát felezhetnénk!vagy Téged nem érdekel?
bocsi,ha így ismeretlenül zaklatlak,de régóta nézegetem az ilyeneket,de sajnos mind csak drágább volt,amit láttam
olyan kérdésem lenne h h kell beállítani a bicikli km órát h jól mérjen a 21'-es felnin?
ien számokat kér pl: 2124 magyarul 4 számot kell beállítani...
Andris meg (mint tudhatjuk) külön típust képvisel.
Ádi Így új hajjal elég vonzó lettél!
kíváncsian várom a benyomásaidat róla
Igen, pitbike-ra van, de ezek önmagukat beállítják...vagyis van rajta egy holtjáték (bowden), ami direkt hosszabbra van hagyva.Későb az első pár húzás után behúzza magát...
Max, ha nem elég hosszú bowden, akkor veszel hosszá hosszabbat.
Én már időközben vettem is egyet az amcsi Ebay-ről....mondjuk még nem ért ide...
Egyébként post költség nem vészes: 25 dollár (4087Ft)
Nekem mindenestől együtt volt 11ezer forint...itthon egy kiscsákó akarta ugyanazt rámsózni 25-ért.
Még ami képet feltett itthon, az is az Ebay-ről volt betéve...pofátlan...
megadnád annak a kuplungnak a linkjét? tényleg érdekelne engem is hasonló,és akkor a postát felezhetnénk!vagy Téged nem érdekel?
bocsi,ha így ismeretlenül zaklatlak,de régóta nézegetem az ilyeneket,de sajnos mind csak drágább volt,amit láttam