Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

csak 2005-utánit vegyél az elektronika az egyetlen gyenge pontja(kábelezés)de kis időráforditással orvosolható.a2007 utániaknál ezt kiküszöbölték tettek rá japán elektronikát!
Döme!
Holnap mégse megyek be!
nekem nincsen papiros motorom
mindegy hogy 450 vagy 550, mind2 egy kategóriában van asszem,

nem, nem azt láttam tegnap

az azutáni rumplis egyenes részre gondoltam
450?

a fa kitarolós képről beszélsz?
most szopatol vagy tényleg nem vágod hogy értem?

ja meg ti mennyit fizettek biztositást 450-re?
hónapja néztem kalkulátort, akkor 11 rugó volt az éves, most meg 29-et dob ki legolcsóbbra ugyanazokkal az adtokkal...
nem értem...
Voltam ma megnézni egy pályát, nagyon komoly...oda megyünk motorozni hétvégén, kb ilyen 1,5-2km sugaró körben végig mindenfelé pálya van, úgy választod meg a nyomvonalat, ahogy neked jól esik...majd remélhetőleg lesz pár kép is. Kimentünk kocsival, eléggé jónak tűnik. Egy quadnyi nyom van kijárva
cukaharát egyenes részen?
Sziasztok!
motorvásárlást tervezek és szeretném ha megosztanátok velem a tapasztalatotokat a Gas Gas 450 -es endurojáról.
van-e vmi jellegzetes hibája,fenntartása mennyibe kerül,szervizigénye,stb
előre is köszönöm
És jól esett!
Többször is!
amúgy reggelteket

Skyro, kösz a plusz a videókat
meg figyi már, azután amikor nyomtam a cukaharát, azon az egyenes rumplis részen nem készült valami fain fotó?
te belerúgtál a mocimba?
lehet, hogy holnap befutok hozzátok!
jo reggeltt ribik,,
Ezüst!

Van? /ellopták az elipurols smilet /

Az igazi testvéri szeret
kiddny üzenete:
egyszer vittem le hugomat a játszótérre, rögtön kiutáltak az anyukák :D
t-bone üzenete:
mert? :D
kiddny üzenete:
én voltam az egyetlen aki kiröhögte a gyereket aki kiesett a hintából a pofájára....
Vogue! Banyek, szétcsesztem az amúgy is rossz térdemet a verdád rugdosása közben. . .
Arany!
ajánlom az ásványvizes üveget, tartalék benyával..
nekem Erdélyig kb annyit evett, mint egy 4t 450-es....egy tanknyit 100-110 km-en, terepen
hát az enyém százon beeszi a teitankot
Nem világ körüli útra, de jó tudni, hogy mennyit eszik a gép, ha elmész egy 120-140km-es túrára terepen a semmi közepén
bakker kész vagyok ezektöl a kérdésektöl,, nem tök mindeggy hogy mennyit eszik,, hová akarsz vele menni világkörűli utra,,?