csak 2005-utánit vegyél az elektronika az egyetlen gyenge pontja(kábelezés)de kis időráforditással orvosolható.a2007 utániaknál ezt kiküszöbölték tettek rá japán elektronikát!
ja meg ti mennyit fizettek biztositást 450-re?
hónapja néztem kalkulátort, akkor 11 rugó volt az éves, most meg 29-et dob ki legolcsóbbra ugyanazokkal az adtokkal...
nem értem...
Voltam ma megnézni egy pályát, nagyon komoly...oda megyünk motorozni hétvégén, kb ilyen 1,5-2km sugaró körben végig mindenfelé pálya van, úgy választod meg a nyomvonalat, ahogy neked jól esik...majd remélhetőleg lesz pár kép is. Kimentünk kocsival, eléggé jónak tűnik. Egy quadnyi nyom van kijárva
Sziasztok!
motorvásárlást tervezek és szeretném ha megosztanátok velem a tapasztalatotokat a Gas Gas 450 -es endurojáról.
van-e vmi jellegzetes hibája,fenntartása mennyibe kerül,szervizigénye,stb
előre is köszönöm
Az igazi testvéri szeret
kiddny üzenete:
egyszer vittem le hugomat a játszótérre, rögtön kiutáltak az anyukák :D
t-bone üzenete:
mert? :D
kiddny üzenete:
én voltam az egyetlen aki kiröhögte a gyereket aki kiesett a hintából a pofájára....
Holnap mégse megyek be!
nem, nem azt láttam tegnap
az azutáni rumplis egyenes részre gondoltam
a fa kitarolós képről beszélsz?
ja meg ti mennyit fizettek biztositást 450-re?
hónapja néztem kalkulátort, akkor 11 rugó volt az éves, most meg 29-et dob ki legolcsóbbra ugyanazokkal az adtokkal...
nem értem...
motorvásárlást tervezek és szeretném ha megosztanátok velem a tapasztalatotokat a Gas Gas 450 -es endurojáról.
van-e vmi jellegzetes hibája,fenntartása mennyibe kerül,szervizigénye,stb
előre is köszönöm
Skyro, kösz a plusz a videókat
meg figyi már, azután amikor nyomtam a cukaharát, azon az egyenes rumplis részen nem készült valami fain fotó?
Van? /ellopták az elipurols smilet /
Az igazi testvéri szeret
kiddny üzenete:
egyszer vittem le hugomat a játszótérre, rögtön kiutáltak az anyukák :D
t-bone üzenete:
mert? :D
kiddny üzenete:
én voltam az egyetlen aki kiröhögte a gyereket aki kiesett a hintából a pofájára....