Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

na irány emil...
Megnéztem, olyan 12 mm körüliek középen. Nincsenek kitöredezve inkább csak le vannak gömbölyödve (sztem az is inkább a mai nap következménye, muszáj voltam menni vele 25-30 km-t aszfalton )...
Egyik este a fiúkkal voltam bulizni. Megígértem a feleségemnek, hogy éjfélre itthon leszek ... esküszöm! Az órák gyorsan múltak, a sör jól csúszott le. Hajnali három felé, tökre bemákolva hazaindultam. Épp az ajtón belül voltam, amikor az eloszobában a kakukkos óra beindult és háromszor kakukkolt. Hirtelen, mivel tudtam, hogy a feleségem valószínu felébred, kakukkoltam kilencszer. Igazán büszke voltam magamra, hogy ilyen gyors és eszes megoldást találtam, még részegen is, hogy egy esetleges veszekedést elkerüljek. Másnap reggel a feleségem megkérdezte mikor értem haza, erre én mondtam, hogy 12-kor. Nem látszott felindultnak egyáltalán Mázlim van! - gondoltam. Viszont megjegyezte, hogy új kakukkos órát kell szereznünk.
Mikor kérdeztem tole hogy miért, így felelt:
- Hát tegnap éjjel kakukkolt 3-szor, majd azt mondta "a kurva életbe", aztán még 4-szer kakukkolt, majd megköszörülte a torkát, kakukkolt még 3-szor, kuncogott egy darabig, majd kakukkolt még 2-szer és aztán egy nagyot fingott.
jóvan nézzed, mert érdekel, igazából a középen futó bütykök méretét nézd, meg mennyire van kitöredezve?
Nagyon szívesen
őőő milyen videókat is?
Olivér!
A lemezeken találtam tök jó videókat is!
Köszönöm!
Használt, ezekkel vettem a gépet, de nekem annyira nem jöttek be...mindjárt leszaladok és megmérem...
tényleg Andris!
mondtad hogy van kormányod
22es?
szeva dani,
mekkorák középen a bütykök? mennyiért adod? új vagy használt?
Metzeler MC5 110/100-as érdekel? Meg van egy hozzá való 80/100-as első is ha kell...
nehogy sok legyen az a netes találgatás!
vazze, ma el akartakadni nekem boltban használt főfékhengert 25-ért...kicsit ránéztem a net-re és vettem egy brembo-t 6000-ért....
Ja, ma meg egy gyári KTM mezt 3000-ért....
Hja, ha az ember nézelődik az intyernyeten...
ha ti nem is akkor a motorok
Majd holnap reggel megnézem mennyi az annyi, ami most benne van...majd csinálunk sok sok képet meg videót. Lesz kint 2simsonos egy 70es gilerás srác meg egy mz-s. Remélem nem halunk meg
az a 10km nem sok 60-70km/h mész nem is látszik rajta!Nekem elől hátul 1van(gyári adat szerint állítottam be) semmi baja!
ha egyszer felteszel egy rendes gumit soha többé nem veszel enduro competitiont.amúgy inkább kevesebb legyen mint 1 bár, ne több azért van az elfordulásgátló(vakszelep).
bemész az OBI-ba azt veszel 1400-ért defektsprét.... hazáig kitart!
Betonon amióta megvan 20-25kmnél többet még nem mentem vele, az a jó, hogy kitolom a kapunk a motort és egyből ott a földút, betonra ki se kell mennem, ha terepezni akarok
Akkor ez a nekem való gumi, örök élet Nah akkor ezt az 1bart meg kipróbászom, de lehet 1,1re hagyom a biztonság kedvéért Majd viszek a tüdőmben plusz levegőt, ha kevés lenne ami a gumiban van, majd fújok bele egy kicsit
azért nem kopik mert homokban mész....
ha nem kopik akkor nem is fog!
én ennyivel járok 8 éve... előtte még csikó voltam és képes voltam 2,2-vel is menni...
a vajda jól beszél...
a vajda jól beszél...