Megnéztem, olyan 12 mm körüliek középen. Nincsenek kitöredezve inkább csak le vannak gömbölyödve (sztem az is inkább a mai nap következménye, muszáj voltam menni vele 25-30 km-t aszfalton )...
Egyik este a fiúkkal voltam bulizni. Megígértem a feleségemnek, hogy éjfélre itthon leszek ... esküszöm! Az órák gyorsan múltak, a sör jól csúszott le. Hajnali három felé, tökre bemákolva hazaindultam. Épp az ajtón belül voltam, amikor az eloszobában a kakukkos óra beindult és háromszor kakukkolt. Hirtelen, mivel tudtam, hogy a feleségem valószínu felébred, kakukkoltam kilencszer. Igazán büszke voltam magamra, hogy ilyen gyors és eszes megoldást találtam, még részegen is, hogy egy esetleges veszekedést elkerüljek. Másnap reggel a feleségem megkérdezte mikor értem haza, erre én mondtam, hogy 12-kor. Nem látszott felindultnak egyáltalán Mázlim van! - gondoltam. Viszont megjegyezte, hogy új kakukkos órát kell szereznünk.
Mikor kérdeztem tole hogy miért, így felelt:
- Hát tegnap éjjel kakukkolt 3-szor, majd azt mondta "a kurva életbe", aztán még 4-szer kakukkolt, majd megköszörülte a torkát, kakukkolt még 3-szor, kuncogott egy darabig, majd kakukkolt még 2-szer és aztán egy nagyot fingott.
vazze, ma el akartakadni nekem boltban használt főfékhengert 25-ért...kicsit ránéztem a net-re és vettem egy brembo-t 6000-ért....
Ja, ma meg egy gyári KTM mezt 3000-ért....
Hja, ha az ember nézelődik az intyernyeten...
Majd holnap reggel megnézem mennyi az annyi, ami most benne van...majd csinálunk sok sok képet meg videót. Lesz kint 2simsonos egy 70es gilerás srác meg egy mz-s. Remélem nem halunk meg
ha egyszer felteszel egy rendes gumit soha többé nem veszel enduro competitiont.amúgy inkább kevesebb legyen mint 1 bár, ne több azért van az elfordulásgátló(vakszelep).
Betonon amióta megvan 20-25kmnél többet még nem mentem vele, az a jó, hogy kitolom a kapunk a motort és egyből ott a földút, betonra ki se kell mennem, ha terepezni akarok
Akkor ez a nekem való gumi, örök élet Nah akkor ezt az 1bart meg kipróbászom, de lehet 1,1re hagyom a biztonság kedvéért Majd viszek a tüdőmben plusz levegőt, ha kevés lenne ami a gumiban van, majd fújok bele egy kicsit
Mikor kérdeztem tole hogy miért, így felelt:
- Hát tegnap éjjel kakukkolt 3-szor, majd azt mondta "a kurva életbe", aztán még 4-szer kakukkolt, majd megköszörülte a torkát, kakukkolt még 3-szor, kuncogott egy darabig, majd kakukkolt még 2-szer és aztán egy nagyot fingott.
őőő milyen videókat is?
A lemezeken találtam tök jó videókat is!
Köszönöm!
mondtad hogy van kormányod
22es?
mekkorák középen a bütykök? mennyiért adod? új vagy használt?
Ja, ma meg egy gyári KTM mezt 3000-ért....
Hja, ha az ember nézelődik az intyernyeten...