hát jah nem tudom még h hogy oldom meg de majd hétvégén kialkotok vmit.....
sztem a telóvédő csavarjához csinálok majd vmi felfogatást aztán úgy megpróbálom felrakni....
én is egy kis lemezzel raktam fel...
Azért mondtam hogy jó dolog, de össze-vissza kell barkácsolni..
Én inkább feldobok egy EXC benzincsapot....azon van tartalék állás
hát nekem ien van amiet belinkeltem de nem tudom h hogy rakjam fel.....
mert mondtak nekem olyat h a telóvédőre rakták fel nem is rossz megoldás de valahogy nekem nem oké mert nagy az érzékelője....
szóval majd vmit ki kell találnom....
meg a mágnest sem tudom h hogy rakjam fel mert túl vastag a küllő....
arra gondoltam h rakok a mágnes mögé 1 lemezt és arra rakom fel
azért mert nincs tartalék állás a benzincsapon a krosszmotorokon...
Így ha tudod hogy kb mennyit mehetsz a motorral, talán nem kell tologatnod az erdő közepén..
pedig ez jó és megéri!
A vezetékessel az a baj hogy bicajra tervezték, ergó nem elég hosszú a vezeték, vágni kell...
Most jut eszembe, nekem is vennem kell az SX-re...
attól függ...ha azt kéred, akkor azonnal email-ben kapod a kódot...
Kártya pedig kell vételhez is, mert a legtöbben Paypal-on keresztül kérik a fizetést...amikor meg oda regisztrálsz, kéri a bankkártyát (típus) + a számlaszámot + címed
De ha bemész egy bankba, kb 5 perc alatt kapsz számlaszámot, újjabb 7-8 napon belül kártyát
te az érzékelőt hova fogattad fel?
sztem a telóvédő csavarjához csinálok majd vmi felfogatást aztán úgy megpróbálom felrakni....
Azért mondtam hogy jó dolog, de össze-vissza kell barkácsolni..
Én inkább feldobok egy EXC benzincsapot....azon van tartalék állás
mert mondtak nekem olyat h a telóvédőre rakták fel nem is rossz megoldás de valahogy nekem nem oké mert nagy az érzékelője....
szóval majd vmit ki kell találnom....
meg a mágnest sem tudom h hogy rakjam fel mert túl vastag a küllő....
arra gondoltam h rakok a mágnes mögé 1 lemezt és arra rakom fel
Így ha tudod hogy kb mennyit mehetsz a motorral, talán nem kell tologatnod az erdő közepén..
A vezetékessel az a baj hogy bicajra tervezték, ergó nem elég hosszú a vezeték, vágni kell...
Most jut eszembe, nekem is vennem kell az SX-re...
Most választhatsz:
-telefonon
-levélben
-emailben
nekem nem lehet megadni méshogy mint ien számokat kell állítgatni
Ien vezeték nélkülit rakjak fel vagy sima vezetékeset?
Kártya pedig kell vételhez is, mert a legtöbben Paypal-on keresztül kérik a fizetést...amikor meg oda regisztrálsz, kéri a bankkártyát (típus) + a számlaszámot + címed
De ha bemész egy bankba, kb 5 perc alatt kapsz számlaszámot, újjabb 7-8 napon belül kártyát
asszem 2205, de az enyémen meg lehet adni coll-ban, cm-ben, meg a kerék kerületét is... a
A kártya csak eladáshoz kell!