Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Jellemzően attól reped a blokk ha nem cserélnek időben hajtókar meg főtengely-csapágyat.
Egy öreg motornál azért jobban fel van készülve ilyesmire mint egy fiatal, bevallottam versenyzésre használtnál...
Milyen versenyre jársz te? Steakevő vagy mi?
milyen versenyed?
egy 15 éves blokknál már előfordulhat ilyen...elfáradt...rezonanciától..
Ha nincs versenyem az adott hétvégén akkor nekem jó mindkét nap...
GD azt mondta hogy sok kókány dolgot talált a motorján...na az enyémen akkor elsírta volna magát...igaz hogy csak 230-ért vettem...
Anyagbiba vagy mi ? nemláttam még ilyet
Anno nekem se maga a szerelés tartott (volna) sokáig, hanem míg összegyűjtöttem a pénzt az alkatrészekre
Tavaly mondjuk kész volt a gép hamar, de 3 részletben fizettem ki a számlát
De mitől tud egy blokk elrepedni?
ezért:
végig van repedve, ott ahol a tengely kimegy...
Gondolom azért, mert elrepedt
Miért kell a blokkot heggeszteni?
Ha nyáron össze lehetne hozni ezt a találkát annak nagyon örülnék, ha már a suli elkezdődik, akkor csak szombaton meg vasárnap érek rá, de mivel ti családosok vagytok, a vasárnap foglalt
nekem már csak annyi van hogy megheggesszék a blokkot, meg kell egy hajtókar, aztán mehet össze...elvileg 2-3 nap alatt össze lehet dobni.
Enyém is már áll vagy 2,5hónapja
Gyuri szerintem jövő karácsonyra már motorozhat is vele
Reméljük a tiéd hamarabb kész lesz mint a Gyurikáé...
még jobb...elvileg Janinak van vonóhorga a kocsiján...mondjuk Golf 2-es, szal 20-an nem férünk bele, de négyen pont jók vagyunk...nagyon jó lesz!
Már csak legyen kész a motorom...
Már nagyon várom Mennyi új helyet kell találnom még, hogy ne okozzak csalódást Pénteken neki is kezdek
Ha szerencsénk van akkor még bérelni se kell, fateréknak van egy jó nagy...
bérlünk egy futót...4 motort simán feldobunk...
Benyaköltséget összedobjuk...fejenként 5000 ftért mindenestől megvagyunk...simán belefér
Majd ások plusz helyet az új géppel - bár arra az SC is tökéletes volt
Jól nyomod...sötétződekkel nem talákoztál?