Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Tyűha, ennyi hely nincs is az alföldön
Ilyenben én is benne volnék - persze csak ha beférek, lábon azért ezzel a géppel nem kicsit nehézkesebb többszáz km-eket lenyomni mint az SC-vel
Ügyes
már meg is fürödtem...pedig 2 ajtós barokkszekrény hátam van...
Akkor jó fürdést
na ezért mondtam hogy jó móka a 4t....ha van sok pénzed.
na megyek fürödni...majd még jövök...
Úr isten...ennyiért kapsz már 2004körülit is, igaz rendszám nélkül...még jó, hogy engem nem vonz a disznóröfögés
hát ha gyári cuccokból raknám össze, szerelővel, akkor 800ezer és 900 ezer között van a javítás....
Ezért mondtam hogy 4t motort nem igazán vennék többet...főleg nem enduróban
Uff...600k anyagköltség?
köszönöm!
Hát igen....a komplett hengerfej kb 460 ezer forint és ez még nem minden...
tegnap mentem az új motorommal egy laza 205-kilóméteres endurókört tatabánya-dobogókő oda vissza.
Hát sok sikert hozzá, gondolom az pöppet költségesebb lesz
az az őszi projekt...lehet hogy superlotyó lesz belőle...
De majd ti bepróbáljátok a falnak azt a részét amiről én elképzelni se tudom, hogy azt egy ember motorral együtt meg tudja mászni
Lehet még az ismeretlen helyszínen is odavágnátok engem, sőt biztos is Kell még pár helyet felfedeznem, mert most a falon kívül nem tudok más fasza helyet...bár ott az egész rész elég fasza
konkrétan komplett motor
És a GG az most döglött? Vagy az már kész?
elősször úgy volt hogy eladom, de megtartom...összesen kb 380-ba lesz (vételárral együtt..
Amik fel lettek újítva/cserélve:
-dugó
-henger
-blokkban minden (csapágyak, szimmering, hajtókar)
-első telók
-hátsó teló
-váz
-féktárcsák
-fékbetétek
-kormány

-kuplungkar-fékkar
-komplett idomszett
-kipufogó dob
asszem ennyi....
nem kell, szegény anyudat ne terheljük...
Tavaly sokat csináltunk ilyet: valaki meghívott, becuccoltunk a kocsiba páran és elmentünk hozzá...neki is jó volt, mert jó csapattal motorozott, nekünk is jó volt, mert ismertlen helyeket fedeztünk fel...
Mennyibe lesz neked ez a KTM porjekt? Haszon miatt csinálod, vagy csak élvezed
Szia!
Érdekes...haveromat beküldtem a KTM Budapesthez (pacsirtamező utca) hogy vegyen a 96-os SX-emhez hátsó fékbetétet...srác hátranyult a háta mögé és már adta is...!
De ha nagyon nincs alkatrész, akkor www.ebay.com....bazi olcsón juthatsz hozzá dolgokhoz és 10 nap alatt itt van (legutóbbi zsákmányom egy gyári dob, 3000 forintért)
Hát ezt nem fogom elfelejteni, de komolyan És kösziiiii, anyámmal csináltatok neketek kaját
ha kész lesz az SX, Janival meg Zoozee-val elmegyünk hozzád, ígérem!
Igen,én is igy gondolom!Nem félblokkot,fötengelyt akartam venni,amihez jogos az elöleg!Viszont a fékpofa,sárvédő,fejidom.legyen egy márkaképviseletnél!Azt,hogy nincs,nehezen de megértem.Miért olyan mondja, aki azt sem tudja,minek ment a raktárba.Akkora Bal.... hozzá na ez kihozott a sodromból!Köszi az infokat legközelebb ott kezdem.
Egyébként én is márkakereskedő voltam és a mai napig vannak a polcomon alkatrészek,pedig már 4 éve abbahagytam.Szerintem csak így tudtam megfelelni a kuncsaftoknak.(Ez ezzel jár.)
sziasztok
ááá basszus milyen gondba vagyok, kinéztem egy mocit, meg is vennénk, de ahhoz azért drága hogy úgy ugorjunk bele, hogy nem látta egy hozzáértő emberke, viszont nem találok senkit...