Idö hiány miatt eladom cross gépem! Amik ujjak benne olaj szürő, vipumpategej a hozzá tartozo szimeringek,csapágyak, vezérmü lánc, vezérmű láncfeszitő, kipufogó csonk, hátsó lánckerék,! kéne rá kuplung kar meg fégbetét! robogot brszámitok max 20000-ig ha van más kérdésed vagy ajánlatod ird meg vagy hivj!
némediben voltunk edzenierdőben van a pálya
egyuk ugró után volt...bal olaláról átugrottam a jobb oldalára,leérkezésnél nem téptem eléggé a gázt,az elsőkereket megvezette a homok és mentem a pálya széle felé...nem is lett volna gond ha nincs ott a fa...
próbáltam kikerülni de hát esélyem nem volt.
jobb oldalon a kormánnyal elkaptam,meg a jobb telószár kapott egy szép ütést...én meg abban a pillanatban csavartszaltóban leérkeztem a homokba..kuplungom tőből letört,de ott fityegett a bowdene és még annyira jó volt hogy el tudjak indulni,aztán pér méter után leesett a bowdenről...
sipcsontom,combom,vállam,tenyerem,ujjam fáj mint állat...de azért annyira nem vészes..csak lila foltos leszek 1-2 napon belül
A jobb telón látszik a gyűrődés,de tt már vissza van egyengetve...volt pár fadarab is a motoron..
föleg attol függ, meg hogy mennyire tartod karban, de azért azt jo ha tudnod hogy ezekben a 4t crossokban a dugattyunak nevezett dolog egy kb 1 centi vastag alu henger, két alig szoknyával,,egy kompresszio gyűrűvel,,
kérdés újra. Nem beszélt valaki Zozival? Nem veszi fel a telóját... a motoromat meg ELVILEG beindította a múlt héten,gyakorlatilag nem tudom.
kipakoltuk,hazaugrott a cr ért,aztán nyomtuk
tud ám írni
jó szar volt most reggel felkelni
egyuk ugró után volt...bal olaláról átugrottam a jobb oldalára,leérkezésnél nem téptem eléggé a gázt,az elsőkereket megvezette a homok és mentem a pálya széle felé...nem is lett volna gond ha nincs ott a fa...
próbáltam kikerülni de hát esélyem nem volt.
jobb oldalon a kormánnyal elkaptam,meg a jobb telószár kapott egy szép ütést...én meg abban a pillanatban csavartszaltóban leérkeztem a homokba..kuplungom tőből letört,de ott fityegett a bowdene és még annyira jó volt hogy el tudjak indulni,aztán pér méter után leesett a bowdenről...
sipcsontom,combom,vállam,tenyerem,ujjam fáj mint állat...de azért annyira nem vészes..csak lila foltos leszek 1-2 napon belül
A jobb telón látszik a gyűrődés,de tt már vissza van egyengetve...volt pár fadarab is a motoron..
geciszar....
Eladó Honda CRF 450 R - Képes Motor