Hát jah sokann vannak így azt hiszik h isznak vmit és akkor megengedhjetnek mindent maguknak azt nem mérik fel h mást is ezzel veszélyeztetnek!
úgy van ahogy mondod el kell dönteni h vagy iszok vagy vezetek a kettő együtt nem megy!
Így van ahogy mondod, elég sok emberben egy szikrányi felelősségérzet sincs...és ez nagyon nagy baj, nem mondom, hogy én milyen hűdemegfontolt vagyok, de ez nálam alapszabály, hogy vagy iszok vagy vezetek...
azért mert annyi eszük van amennyi látszik
nálunk is haverjaim úgy mennek discoba h lemennek elötte kocsmába aztán meg nem tudnak semmivel sem elmenni discoba és akkor akinek van jogsija azok között döl el h ki vezet !
mert semmi eszük nincs nem csak magukat hanem másokat is veszélyeztetnek!
megúszta egy karcolással de elég félelmetesen nézett ki volt egy lejáró és elég jó meredek volt fatewrnak meg angyon tlent fog a hátsóféke és belenyúlt az elsőbe éspördült egy párat előre aztán defektet is kapott szal elég szar volt neki idén ez a 4-5 defektje és kb 4-5x volt mocizni
Én most találtam egy halasi srácot 70es gilerával nyumulgat, pénteken vagy szombaton megyünk motorozni, azt mondom jobb, mint egyedül...felvett most nemrég egy zsanai meg egy csólyospálosi gyerek, velük is majd valamikor összehozunk egyet, állítólag zsanán van egy akkora sirató, hogy nem sokan merik bepróbálni. Robogósok vakítanak a legjobban Szerintem benne lenne valamelyik egy ilyen "tuningsapkában"
Mi ez a lappangás itt kérem szépen, egy sapkával az a baj, hogy összeadva 3400+1500 az mindjárt nem is olyan olcsó, biztos van a baráti körödben aki szeretne 1et venni, és akkor már csak 750
csá
nem volt egy nagy szám faterom esett egy nagyot sajnos de megúszta egy kis karcolásal de defeket kapott szal neki 15 percig tartott a mocizás maradtunk hárman bátyám eltűnt míg vártunk rá jött egy terepjáró mi is elmentünk aztán kb 15 pe4rc et áltunk hív bátyám h hol vagyunk találkoztunk megyünk tovább megáltunk pihenni bátyám letámasztjaa motort eldőlt a moci fékar letört mind1 megyünk tovább havernak tankolni kel táti kút zárva mentünk dorogra észrevette hogy kevés az olaja motorban hazament oljért és utána még mentünk 1órát
szar volt
úgy van ahogy mondod el kell dönteni h vagy iszok vagy vezetek a kettő együtt nem megy!
nálunk is haverjaim úgy mennek discoba h lemennek elötte kocsmába aztán meg nem tudnak semmivel sem elmenni discoba és akkor akinek van jogsija azok között döl el h ki vezet !
mert semmi eszük nincs nem csak magukat hanem másokat is veszélyeztetnek!
Vaterodnak jobbulást
Szopatós helyek voltak?
nem volt egy nagy szám faterom esett egy nagyot sajnos de megúszta egy kis karcolásal de defeket kapott szal neki 15 percig tartott a mocizás maradtunk hárman bátyám eltűnt míg vártunk rá jött egy terepjáró mi is elmentünk aztán kb 15 pe4rc et áltunk hív bátyám h hol vagyunk találkoztunk megyünk tovább megáltunk pihenni bátyám letámasztjaa motort eldőlt a moci fékar letört mind1 megyünk tovább havernak tankolni kel táti kút zárva mentünk dorogra észrevette hogy kevés az olaja motorban hazament oljért és utána még mentünk 1órát
szar volt