. . ..Itt Várpalotaán van a Gy.u.r.cs.ánynak egy egész korháza,hivatalosan ahoz sincsen köze,csak épp mindenki tudja.De előbb mennék a ktm szervízbe operációra mint ide ebbe a hentes üzembe.Itt csak befelé mennek az emberek,kifelé már senki.Hahahaha.Itt mindenki megkapja a vörös vény dózist,mert az nyugtat.Vörös csillag az udvaron feszít a zsukk platóján,kellően álcázva.Hahahaha.....
Szemműtétre sem jó menni ide max ha utána szereti az ember ha bókolnak neki,hogy ,,szép szemednek nincsen párja"...
Pedig csap papíron van más nevén.hahaha
Ktm hungária = ktm zsembery.Egy és ugyan az.Egyik kisker a másik nagyker.Egyik törökbálinton van az út mellett a másik meg az ipari parkban vagy mifene az hely. .A vezér mindenhol Zsenbery.Hahaha..
Nem úgy értettem az olcsóbb alkatrészt,hogy szó szerint olcsó és nem számít az ár,hanem összehasonlítva más gyártók áraival.
KTM kereskedés van jópár az országban, miért nem annál vásárolsz amelyik a közeledben van?
Több helyen akár utánvéttel is kiküldik az alkatrészt (Ócsa pl.)...
Egyébként a KTM Zsembery már jópár éve nem kizárólagos semmiben, a KTM Hungária az importőr!
Hali!
Pedig nekem nem tűnik olyan olcsónak...persze lehet hogy csak én viszek haza keveset
Igazából ezzel a gyári csővel se sokkal halkabb a gép
Kurva kemény...egy idegbeteg vadállat...előbb-utóbb muszáj lesz vele megtanuljak motorozni különben olyan alkarjaim lesznek mint Popeye-nek (bár lehet, még így is)
Bát ha extra vágyaid vannak alkatrész rendelés ürügyén akkor javaslom figyelmedbe.A győri ktm-esnél Bellovicz Balázst(Alma motor),vagypedig keresd a dunaföldvári ktm-esnél Schmuk Zsoltot(ktm welt).Ha nem jártma törökbálint felé akkor őket szoktam cseszegetni alkatrésze miatt.Segítőkészek.
Szasz KTM!
Adok veszek én is sok mindent,bár nem éppen motorrokkkal foglalatoskodom hétköznapjaimon.De kereskedői szemmel nézve a két szép szeméért én sem hozok meg senkinek semmit.Teljesen jogos az előleg,mert sokszor beszopatják az embert és akkor máshogy nem megy.Bár egy fékbetét miatt nevetségesnek tartom én is,mert az bármikor el lehetr adni,az fogyó ,,eszköz".
Szevasztok!
Sajnos az én tapasztalatom más a Ktm-mel kapcsolatban.A napokban első fékbetétet szerettem volna vásárolni a Zsemberynél(aki a Ktm kizárólagos kereskedője)és közölte velem,hogy meg tudom nála rendelni ezt az alkatrészt,de hagyjak ott előleget,majd ha megjött,utazzak el érte.
Korábban is próbáltam nála vásárolni,akkor is ugyanilyen hülyeségeket beszélt.
Egyébként szerintem a Suzuki alkatrészei és maga a motor is olcsóbb,mint a többi és nem is rossz.Annak ellenére mondom ezt,hogy nekem Ktm-em van.
jah láttam, röhögtem is rajta, hoztad a szokásos formádat,,
az ANtal tamás barátod cross szenvedélyét meg senki nem szolta le, azon a forumon is, velem eggyűtt mindenki azt mondta neki hogy csinálja,, ha neki az tetszik,,,és erre elkezdett olyan dolgokat magára venni, és olyan hangnemet megűtni ami egy elég paraszt stilus,,,
tudod amig ÉN nem beszélek senkivel ilyen stilusban, addig elvárom hogy velem se beszéljenek igy,,,,
kicsit magába szállhatna a barátod, ,,,,,,,,,
Szemműtétre sem jó menni ide max ha utána szereti az ember ha bókolnak neki,hogy ,,szép szemednek nincsen párja"...
Pedig csap papíron van más nevén.hahaha
Amúgy sztem egy főtengely az egy japánba se lehet sokkal olcsóbb...
De nem is ez volt benne a lényeg hanem hogy lehet máshol is alkatrészt nemcsak ott.
Ismerős vett az YZ250F-jére gyári új hengert 82e Ft-ért...KTM-hez 100e fölött van...
Nem úgy értettem az olcsóbb alkatrészt,hogy szó szerint olcsó és nem számít az ár,hanem összehasonlítva más gyártók áraival.
Több helyen akár utánvéttel is kiküldik az alkatrészt (Ócsa pl.)...
Egyébként a KTM Zsembery már jópár éve nem kizárólagos semmiben, a KTM Hungária az importőr!
Pedig nekem nem tűnik olyan olcsónak...persze lehet hogy csak én viszek haza keveset
Igazából ezzel a gyári csővel se sokkal halkabb a gép
Kurva kemény...egy idegbeteg vadállat...előbb-utóbb muszáj lesz vele megtanuljak motorozni különben olyan alkarjaim lesznek mint Popeye-nek (bár lehet, még így is)
Adok veszek én is sok mindent,bár nem éppen motorrokkkal foglalatoskodom hétköznapjaimon.De kereskedői szemmel nézve a két szép szeméért én sem hozok meg senkinek semmit.Teljesen jogos az előleg,mert sokszor beszopatják az embert és akkor máshogy nem megy.Bár egy fékbetét miatt nevetségesnek tartom én is,mert az bármikor el lehetr adni,az fogyó ,,eszköz".
Sajnos az én tapasztalatom más a Ktm-mel kapcsolatban.A napokban első fékbetétet szerettem volna vásárolni a Zsemberynél(aki a Ktm kizárólagos kereskedője)és közölte velem,hogy meg tudom nála rendelni ezt az alkatrészt,de hagyjak ott előleget,majd ha megjött,utazzak el érte.
Korábban is próbáltam nála vásárolni,akkor is ugyanilyen hülyeségeket beszélt.
Egyébként szerintem a Suzuki alkatrészei és maga a motor is olcsóbb,mint a többi és nem is rossz.Annak ellenére mondom ezt,hogy nekem Ktm-em van.
az ANtal tamás barátod cross szenvedélyét meg senki nem szolta le, azon a forumon is, velem eggyűtt mindenki azt mondta neki hogy csinálja,, ha neki az tetszik,,,és erre elkezdett olyan dolgokat magára venni, és olyan hangnemet megűtni ami egy elég paraszt stilus,,,
tudod amig ÉN nem beszélek senkivel ilyen stilusban, addig elvárom hogy velem se beszéljenek igy,,,,
kicsit magába szállhatna a barátod, ,,,,,,,,,
De azért látom megy az adok kapok rendesen.