tegnap este sziget akkora szar volt...legvicesebb pont akkor volt amikor hazamentem hallgattam a baszd fel a kéket c. számot..rendőr beszólt ..: kapcsolja már ki ezt a szar zenét mert unom. erre én: Nem szar,vicces,magukról szól. majdnem felrobbant a köcsög kért izzókészletet meg mindent...de volt nálam még szondát is fújatott nagyon ki volt akadva... és azért nem kis zene van a kocsiban...szal szépen szól összesen 6 hangszóró(4 mélyközép,2 mély)+2 csipogó+somogyi sub cső+hangváltók...szóval rendben van eléggé
Szasz echáromszáz........
Nekem véletlen egy crf 450-em van egy újacska,csak még 07-es modell,de még új. .
Szóval hallgass Ronisra,mert én adnék a véleményére cörö honda terén.Futóműről csak jókat tudok mondani és semmi tuningot nem igényel a showa.Egyszerűen nagyszerű.Motor erő brutális.Különbség egy 07-es és 08-as motor között.08-ra meredekebb lett a villaszög,finomabban járnak a telók benne(whitefül érzékenyeknek),kormánylengés csillapító szériában a meredek villaszög miatt,plussz vissza vettek az erejéböl 07-hez képest mert az egy kicsit már sok.Elsőre nem árt elindulnia.Nekem csak jó véleményem van a motorrol.
ha cross akkor eggyértelműen az R,, nagyon jo futoműve van, semmi extra plussz tuningot nem igényel, ugy jo ahogy van,,megjegyzem három crf-em volt és nekem sosem volt bajom a szelepekkel, bár folyton azt emlegették hogy az a tipushibájuk,,,
5 nap alatt 4x állítottak meg a köcsögök...