Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

tegnap este sziget akkora szar volt...legvicesebb pont akkor volt amikor hazamentem hallgattam a baszd fel a kéket c. számot..rendőr beszólt ..: kapcsolja már ki ezt a szar zenét mert unom. erre én: Nem szar,vicces,magukról szól. majdnem felrobbant a köcsög kért izzókészletet meg mindent...de volt nálam még szondát is fújatott nagyon ki volt akadva... és azért nem kis zene van a kocsiban...szal szépen szól összesen 6 hangszóró(4 mélyközép,2 mély)+2 csipogó+somogyi sub cső+hangváltók...szóval rendben van eléggé

5 nap alatt 4x állítottak meg a köcsögök...
a kx 450 f-re gondoltam,,
neked is köszi
köszi
hát sok sikert
jaaa nagyon dícsérik. elég egyenletesen adja le a teljesítményt szal nem akkora vadállat mint a ktm ek meg a crf ek
elsöre, max másodikra,,
köszi az infókat hajlok a 07 felé jobban teccik mint a 08 meglátjuk mi jön össze majd ugyis mutatom mi lett
nekem csak cr em volt... annak nem voltak szelepgondjai ami nincs az nem romlik el
Anyámnak valami kerti ketyeréje
Szasz echáromszáz........
Nekem véletlen egy crf 450-em van egy újacska,csak még 07-es modell,de még új. .
Szóval hallgass Ronisra,mert én adnék a véleményére cörö honda terén.Futóműről csak jókat tudok mondani és semmi tuningot nem igényel a showa.Egyszerűen nagyszerű.Motor erő brutális.Különbség egy 07-es és 08-as motor között.08-ra meredekebb lett a villaszög,finomabban járnak a telók benne(whitefül érzékenyeknek),kormánylengés csillapító szériában a meredek villaszög miatt,plussz vissza vettek az erejéböl 07-hez képest mert az egy kicsit már sok.Elsőre nem árt elindulnia.Nekem csak jó véleményem van a motorrol.
Kapát a kapához?
és egy crf ami fasza hanyadikra kell indulni hidegen melegen?
bár ha Én most vennék 4t crosst akkor kfx 450-et vennék nagyon tetszik cukor kis verda, csak a jot hallom, látom rola,,
ha cross akkor eggyértelműen az R,, nagyon jo futoműve van, semmi extra plussz tuningot nem igényel, ugy jo ahogy van,,megjegyzem három crf-em volt és nekem sosem volt bajom a szelepekkel, bár folyton azt emlegették hogy az a tipushibájuk,,,
akkor az r kell
Főleg cross mert lassacskán szűkül az endúrós láthatár....
hát ez szépen eltörött,,
attol fűgg mire akarod használni,,? crossra vagy endurora,,?
És még annyir hogy mia különbség a 450X vagyR között gyengébb valamelyik?
Kerkyrát kéne megkérdezni. Az ő bandájából hallottam főleg.
2007-2008
én azt hallottam h csak a szopás megy velü mert egyfolytában elmászik a szelephézag... nem tudom pontosan milyen évjáratnál
Ezért...
Szeva ronis, van valami amire oda kell figyelni a crf 450-nél vételkor? és milyen tapasztalataid vannak mennyire szervízigényes?