Ja és beszéltem a telek tulajával...mert ez egy ilyen nagy dimbes dombos rész, azt mondta, hogy amikor akarok mehetek motorozni, csak ne éjszaka menjek
De kurvajót mentem, végre találtam egy normális siratót, de olyat ám, hogy 10percet álltam és győzködtem magam, hogy meg kell próbáni Nemtudom a képeken mennyire látszik, de kibaszottmeredek. Oda kellett volna raknom a motort viszonyítási alapnak, mert rohadt magas is. A 3. legmagasabb részre még nem próbáltam felmenni, olyan kevés lendületet lehet csak venni, hogy a 2.at már szinte akkor kapcsolom, mikor az első kerék már az emelkedőn van
Köszönjük!
Saját döntés, lakásfelújítás, autóvásárlás, ilyenek vannak most, kell a pénz. . .
Max veszek egy idősebb triált, hogy azért motorozhassak is.
Lövésem sincs, épp raktam be a légszűrőt, csináltam róla gyors pár fotót...majd a következő mosásnál megnézem, minden hétvégén ki szoktam takarítani, de akkor most holnap is sort kerítek rá. Gratulálok a gyerekhez, asszony vett rá, hogy add el vagy saját döntés
Valaki meg tudja nekem mondani, hogy ez mi a fészkes fene lehet(tudom, hogy két vezeték), és mire való(tudom, össze kell dugni őket), a légszűrőházban találtam...működik az összes világításom, féklámpa, irányjelző, helyzetjelző, tompított, távolsági...fingom nincs milyen célt szolgál...remélem, ha összedugom végre kirepülhetek vele a világűrbe
Az én projetemmel semmi helyzet sincs, felraktam a GG irreálisan magas áron, ha elviszik majd veszek másik motort, ha nem akkor még olyan március áprilisig maradok a seggemen, aztán mozgolódok majd kicsit a témában
ha lesz új gép az 4t lesz, 300-asra cserélni nem lenne sok értelme, használt motor valamennyire mindig zsákbamacska, sajátomat legalább ismerem, tudom hogy patent (bár tudom ez itt nem a reklám helye...)
Döme kösz ajánlatot, de GG-ből nekem csak a 2t-k tetszenek, valahogy 4t-je nem bejövős, remélem azért barátok maradunk
és akkor Te mivel jössz majd szántani? csak nem 300-as racing?
Ott vannak csemegék!
Ott rendeznénk a jamboree-t!
Nah lépek megnézem milyen ez a 45ös keverék
Saját döntés, lakásfelújítás, autóvásárlás, ilyenek vannak most, kell a pénz. . .
Max veszek egy idősebb triált, hogy azért motorozhassak is.
Van áram valamelyikben?
jaaaa meg Te is mondtad... azzal a projectel mi helyzet?
Döme kösz ajánlatot, de GG-ből nekem csak a 2t-k tetszenek, valahogy 4t-je nem bejövős, remélem azért barátok maradunk
és akkor Te mivel jössz majd szántani? csak nem 300-as racing?