Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

én ma egész délután ugráltam söt csináltam az erdöben, on-board felvételeket is ugy hogy a lámpa helyére beszereltem a fényképezömet,,, na mind egy kalap szar lett, mert ha gyors a tempo, szétesik a felvétel,,,
kerekezni én se tudok meg én is eldőlök ha egyhelyben kéne állni
sanya írtam választ
Meg tudnád írni az iskola árát Jani? tdavid@ hdsnet . hu
Az nem gond, ha én teljesen kezdő vagyok...értem ezalatt azt, hogy egykerék se megy meg 5-10mp után eldőlök, ha állóhelyben maradok
Jobb oldali részét kell kivágnom, saját területen van, meg van még itt mellette 10millió fa, de azért remélem reggelre nem kapok légszomjat Amúgy éjszaka a fák se tudnak fotoszintetizálni...szóval nem is olyan jó, mint ahogy hiszitek
Én is ugri-bugriznék ha lehet még jelentkezni
Amit írtál nem rossz, csak van ami a nyomaték rovására megy. . .
szép estét mindenkinek,
Kiscsuka!
Most sikerült elolvasnom a mailt!
Két héten belül valamikor mert egyre több jelentkező halmozódott már fel és el kellene Őket vinni egy kis ugri-bugri mókázásra!

Sikítok azonnal! De szerintem majd jövő héten valamikor!

A fa kivágással pedig csak óvattal, mert még jönnek a zöldek és kapsz a.......
Már lezsíroztam a láncfűrészt holnapra Most nézem, hogy vérzik is a kezem, pedig nem fájt mikor megszaladt a fűrész
Dolgozz meg a kartervédőért!
Jani, trialoskola mikor lesz legközelebb?

Jött a csávó aki csinálja a kartervődmet, mondom előszedem az anyagot...aztán apám még pár éve berakta az udvar hátuljába pont egy v törzsű fához, és ránőtt baszki...de olyan helyen van, hogy bemászni alig lehet oda...most ki kell vágnom azt a kurva fát, de püföltem kb 20percet és talán ötödét sikerült elpusztítani...
Sziasztok GasGas család!

íme az új szerelmem, kedvesem, életem, drágaságom, egyetlenem.......aki nem új, csak egy pici rácfelvarráson esett át!
Biztos nemis tudja hogy közölje a rossz hirt
ma már voltunk fecskében...
mindjárt találkozom karesszal meg ákossal...aztán gó dunapart...lazulás...
szerintem ma már nincs több csocsó
majd holnap
Biztos járattya és nem hallja közben
nem hívott Zozi...
Watt iz,volt brümbrüm vagy brühühü van
Jó sima pálya
Dév,csocso?
Jó rendben ...holnap felhív6nál ha nem gond:06-209-724-729
Most volt a Motorinfoban teszt, a következő Motorrevüben pedig az erdélyi túra lesz pár oldalon.
Esetleg egy EC300 Racing teszt?
rendicsek...zsír lenne