Én is láttam embert aki boldogan tolta ki a boltbol..már biztos megbánta a tutti vételt Mi elkeztük a quadot a boltban tesztelni/fikázni, már ránklszoltak mert annyira teszteltük már kishiján beinditottuk
nekem az tetszik nagyon benne hogy átlátszó műanyag tára van...egy:nem kell pucolgatni azt a kibaszott tárat a rozsdától...kettő: végre tudom, mennyi maradt még benne...
Ismerem Gyurikát elég jól,azért mondtam...
Egyébként hihetetlenek azok a Praktikeres crossok...ott dolgoztam egy ideig, minden nap megcsodáltam...és voltak akik vettek!
ImI888
[50278] tegnap 21:01
a kartervédőt én csináltam saját magam a gépre, nem nagy szám, kartonból kisablonozod, azt aluminiumból kivágod és meghajtod... én úgy fogattam fel, hogy vannak kicsi jukak a vázban, azokba menetet vágtam és csavarral odafogattam + gyorskötöző...ennyi....szinte ingyen... javaslat az alulemez min. 4 mm-legyen...
Egyébként hihetetlenek azok a Praktikeres crossok...ott dolgoztam egy ideig, minden nap megcsodáltam...és voltak akik vettek!
[50278] tegnap 21:01
a kartervédőt én csináltam saját magam a gépre, nem nagy szám, kartonból kisablonozod, azt aluminiumból kivágod és meghajtod... én úgy fogattam fel, hogy vannak kicsi jukak a vázban, azokba menetet vágtam és csavarral odafogattam + gyorskötöző...ennyi....szinte ingyen... javaslat az alulemez min. 4 mm-legyen...
talán 1 oldalal előrébb
tudod a többi azmár megvolt....
hát ha még idén bepöffen...
4KOR MOTOCROCC VB EUROSPORT 2!
Kornél 13. lett
azért ez is durva