Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Én is láttam embert aki boldogan tolta ki a boltbol..már biztos megbánta a tutti vételt Mi elkeztük a quadot a boltban tesztelni/fikázni, már ránklszoltak mert annyira teszteltük már kishiján beinditottuk
nekem az tetszik nagyon benne hogy átlátszó műanyag tára van...egy:nem kell pucolgatni azt a kibaszott tárat a rozsdától...kettő: végre tudom, mennyi maradt még benne...
Ismerem Gyurikát elég jól,azért mondtam...
Egyébként hihetetlenek azok a Praktikeres crossok...ott dolgoztam egy ideig, minden nap megcsodáltam...és voltak akik vettek!
jaaaah... olvassál vissza!
én még kb fél éve vagy még régebben láttam
ImI888
[50278] tegnap 21:01
a kartervédőt én csináltam saját magam a gépre, nem nagy szám, kartonból kisablonozod, azt aluminiumból kivágod és meghajtod... én úgy fogattam fel, hogy vannak kicsi jukak a vázban, azokba menetet vágtam és csavarral odafogattam + gyorskötöző...ennyi....szinte ingyen... javaslat az alulemez min. 4 mm-legyen...
Imi88
talán 1 oldalal előrébb
az jó lehet nekem is kéne egy egyszer valaki írt a fórumon h csinál ilyet vki emléxik rá h ki írta?
Hűdelaza
És hogy tetszett a G36
smilera gondoltam

tudod a többi azmár megvolt....
Melyik, a hús vagy a vas?
jah értem
igaz RM jobban tetszik

hát ha még idén bepöffen...

4KOR MOTOCROCC VB EUROSPORT 2!
Kornél 13. lett
Na voltam a szomszédnál, levette a méreteket...bordázott alulemezből lesz a kartervédő..majd valamikor a jövő héten
bebaszna ha ez most lenne enyémbe elég új dugó van ez a 250ec be volt
Jááá gúúúút! Na a lényeg, h ezekután bizti még jobban szedi majd a talpát és nemis akarsz majd cr-t venni, hanem jössz velünk endúrólni!
amúgy ugye ez nem mostani kép
mih?! ilyet akármikor csinálok
szééééééép
azért ez is durva
Szia.Jól beszélsz Én tudok neki 1jó helyet ahol kap olcsóért motor utánzatokat(szivni nemmind1 mivel szivsz )praktiker csingcsunk tipusuak