Szegénykém! Sajnálom, hogy így alakult! De attól még remélem itt maradsz körünkben!?
Amúgy személyemnek a Japán márkák közül az egyik legjobban bejött motor amit kinéztél! Mentem vele kb. 1500 km-t és marhára bejött, megszerettem Én is, pedig az utcai motorok nem a szívem csücskei, de valahogy ez a szépség engem is megfogott!
ha felmész a terepmotorosok.hu oldalra akkor próbáld ki a hozzászólást valamelyik cikkhez amelyik tetszik vagy van mondanivalód hozzá mert kiváncsi lennék, hogy működik-e! Köszi
Lecseréltem a világ legfaszább supermotoját ami már most hiányzik, de elcsábultam, és beleszerelmesedtem egy más műfajba. Az új szerzemény egy 2008as Kawasaki Z 750.
Remélem ugyanannyi örömöm lesz benne legalább mint a GG-ban volt.
Rendesen 10percig búcsúztam tőle mielőtt elvitték:(
Rendben
Amúgy most kitaláltam hogy kelet kupákon is indulni fogok,amin tudok...
azért is mert ott van esélyem van a dobogóra,meg jó pályákon szoktak lenni versenyek
Ott állsz hátul, piros pólóban...
Jövő héten triál edzőtábor a hétvégén!
Utánna indul a triál iskola!
Megalakult az új team is!
egyszóval haladunk!
Szia Elissa drága! Nagyon eltüntél mostanában!
125 4t lenne az ideális..
nincs valakinek eladó robcsija?
gasgasteam-es címre
Amúgy személyemnek a Japán márkák közül az egyik legjobban bejött motor amit kinéztél! Mentem vele kb. 1500 km-t és marhára bejött, megszerettem Én is, pedig az utcai motorok nem a szívem csücskei, de valahogy ez a szépség engem is megfogott!
ha felmész a terepmotorosok.hu oldalra akkor próbáld ki a hozzászólást valamelyik cikkhez amelyik tetszik vagy van mondanivalód hozzá mert kiváncsi lennék, hogy működik-e! Köszi
Lecseréltem a világ legfaszább supermotoját ami már most hiányzik, de elcsábultam, és beleszerelmesedtem egy más műfajba. Az új szerzemény egy 2008as Kawasaki Z 750.
Remélem ugyanannyi örömöm lesz benne legalább mint a GG-ban volt.
Rendesen 10percig búcsúztam tőle mielőtt elvitték:(
Amúgy most kitaláltam hogy kelet kupákon is indulni fogok,amin tudok...
azért is mert ott van esélyem van a dobogóra,meg jó pályákon szoktak lenni versenyek