de nem hiszem , hogy nem lehet kitekergetni , hogy passzoljon a régi ...
ha azt nem bírod csinálni akkor a ktm-ét se fogod tudni ráfaragni ....szerintem
Előző tulaj sztem bukott vele vagy nem tudom mit csinált és a kipuffom nyakba kicsit meghajolt vagy megtekeredett és nem úgy megy rá a hengerre ahogy kell és így kicsit mindig kifúj és ezért akarok rá másikat!
a felfogatások nem lényeg h hol van mert azt megoldjuk csak a kipuff nyaka legyen jó meg a hengerre mennyen bele normálisan! ez a lényeg jah meg az h a teljesítményből ne veszítsen!
Amúgy erről beszélek!
hát nem tudom végülis sehol sem tudok szerválni az enyémre valót
ez is 250 esre való meg az enyém is sztem nem sok változás lehet rajt sztem nem vesztene az erejéből
sztetek?
én eredtit raknék rá...kívülről meg mindegy mnnyire hasonlít....fel viszont fel lehet rakni ...
olyan mint andris gépe ezeknek a kétüteműeknek a kémény és a power a lelkük...
Hello zoozee!
szerinted ktm EXC 250 es rezója jó a cr re?
nem a felfogatás a lényeg hanem h nyakba felmegy-e a hengerre meg h a rezónak a vége olyan vastag lehet mint a cré?
meg teljesítményt nem vesztek vele ha rárakom a ktm ét?
csak azért érdekel mert van most 10 000 ért eladó és az nem pénz érte!
mikori a ló meg mi a tipusa pontosan ...lehet van..... és akkor átküldöm esetleg .......se
ha azt nem bírod csinálni akkor a ktm-ét se fogod tudni ráfaragni ....szerintem
holnap akkor amit megbeszéltünk!
Andriska!
Skype!
a felfogatások nem lényeg h hol van mert azt megoldjuk csak a kipuff nyaka legyen jó meg a hengerre mennyen bele normálisan! ez a lényeg jah meg az h a teljesítményből ne veszítsen!
Tedd fel, aztán majd meglátod...
miért, mi van a tiéddel?
Amúgy erről beszélek!
hát nem tudom végülis sehol sem tudok szerválni az enyémre valót
ez is 250 esre való meg az enyém is sztem nem sok változás lehet rajt sztem nem vesztene az erejéből
sztetek?
olyan mint andris gépe ezeknek a kétüteműeknek a kémény és a power a lelkük...
szerinted ktm EXC 250 es rezója jó a cr re?
nem a felfogatás a lényeg hanem h nyakba felmegy-e a hengerre meg h a rezónak a vége olyan vastag lehet mint a cré?
meg teljesítményt nem vesztek vele ha rárakom a ktm ét?
csak azért érdekel mert van most 10 000 ért eladó és az nem pénz érte!
Akkor se lesz olcsóbb. . .
Power nélkül is elmegy addig?