Japánban, ahol nagyon kevés zsírt fogyasztanak, a szívrohamok mutatója kisebb, mint Angliában és az Egyesült Államokban.
Másrészt Franciaországban, ahol elég sok zsírt fogyasztanak, a szívrohamok mutatója szintén alacsonyabb, mint Angliában vagy az Egyesült Államokban.
Indiában, ahol alig isznak vörösbort, a szívrohamok mutatója kisebb, mint Angliában és az Egyesült Államokban.
Spanyolországban, ahol nagyon sok vörösbort isznak és túl sok paprikás kolbászt esznek, a szívrohamok mutatója kisebb, mint Angliában és az Egyesült Államokban.
Algériában, ahol alig szeretkeznek, a szívrohamok mutatója kisebb, mint Angliában és az Egyesült Államokban.
Brazíliában, ahol sokat szeretkeznek, a szívrohamok mutatója kisebb, mint Angliában és az Egyesült Államokban.
KONKLÚZIÓ: Egyen, igyon és keféljen, mert úgy látszik, hogy ami öl, az nem más, mint az angol nyelv.
áá szarul vagyok vagy csak a reggel teszi ...de ez a borda szopat rendesen
úgy várom már a járógipszet is mint a messiást...... és azt akkor kapom ha kipihentetem a lábamat , lemegy a dagadás róla...ha pörgök akkor késik a körkörös gipsz ...pénteken kell mennem vissza ..elméletileg akkor kapnám gipszet
még a dunapartra is kiültem pihentetni hátha a jó levegő....
Itt gubbasztottam a gép előtt a livcit végénél...