Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

naná!
Itt gubbasztottam a gép előtt a livcit végénél...
akkor az gs nem?
szeva... meghalt az ipodom kurva winchester az is egy csomó pénz
újjabb érdekes dolog derült ki a KTM-ről...nem 250-es, hanem 300-as.....
szasztok gázórások!
gyáááá. olyan érzés kerülget hogy idén alig fogok motorozni...már ha fogok már rémálmaim vannak kb
Üdvözletem
morgen gázos népek,
Gondolom licites volt és nem sofort kaufenes
A mai:

Japánban, ahol nagyon kevés zsírt fogyasztanak, a szívrohamok mutatója kisebb, mint Angliában és az Egyesült Államokban.
Másrészt Franciaországban, ahol elég sok zsírt fogyasztanak, a szívrohamok mutatója szintén alacsonyabb, mint Angliában vagy az Egyesült Államokban.

Indiában, ahol alig isznak vörösbort, a szívrohamok mutatója kisebb, mint Angliában és az Egyesült Államokban.
Spanyolországban, ahol nagyon sok vörösbort isznak és túl sok paprikás kolbászt esznek, a szívrohamok mutatója kisebb, mint Angliában és az Egyesült Államokban.

Algériában, ahol alig szeretkeznek, a szívrohamok mutatója kisebb, mint Angliában és az Egyesült Államokban.
Brazíliában, ahol sokat szeretkeznek, a szívrohamok mutatója kisebb, mint Angliában és az Egyesült Államokban.

KONKLÚZIÓ: Egyen, igyon és keféljen, mert úgy látszik, hogy ami öl, az nem más, mint az angol nyelv.
van fékkarom, kuplungkarom is (gyárilag gumibetéttel hogy ne csússzon a kezed) eladó!
kell a pénz, agyjatok!
Ebay-ról vettem 3000 ft-ért idomszettet.....
Úgy néz ki hogy a műszerfalat is eladtam!
GasGas trial-ra való gyári, 0 km-es Iris lánc eladó 10.ezerért!
Reggeleket!
Csütörtökön megyünk Erdélybe!
nemcsak a kocsmába kell pihentetni
morgen fiuk

áá szarul vagyok vagy csak a reggel teszi ...de ez a borda szopat rendesen
úgy várom már a járógipszet is mint a messiást...... és azt akkor kapom ha kipihentetem a lábamat , lemegy a dagadás róla...ha pörgök akkor késik a körkörös gipsz ...pénteken kell mennem vissza ..elméletileg akkor kapnám gipszet
még a dunapartra is kiültem pihentetni hátha a jó levegő....
Döme, mivel a gasgasnak a wössner a gyári beszállítója,nem tudsz vmi kis kedvezmény esetleg wössner dugókra?

Amúgy sziasztok Végre megy ez a fostalicska Zozi,helyzet? Javulgatsz?
találtam robbantott rajzot...árakkal:
www.ktmworld.com
microfiche-re kell menni, évjárat beír és go...
honnan a faszból szerezzek powert?
de ha nem jössz keden...akkor...nem jössz
nem elfelejtettem , hogy holnap nem dolgoznak ....
de kedden már muszály mennem arra ...
jössz holnap, hikomat?
hát ha a ktm nek a nyaka passzol akkor nincs gondd! csak az passzoljon!