szeva Fecco, nézd meg raktam fel egy képgalériát, new generation cimmel, rajt vagy te is, igaz háttal de ott vagy rajta,
lábam szar, de már motorozgatok, a kis rehabilitácios motorommal, most kimondottan jol jön,,hogy van egy ilyen itthon,,
Amúgy olyan kar már régen is létezett, csak a hülye magyar nem tudja értékelni! barbár egy ország ez!
Dávid, ha van motocrossos információd, amit megosztanál a világgal akkor szívesen veszek mindent és felteszem a terepmotorosok.hu oldalra! Akár rólad, akár amit hallottál újdonságot egszóval bármit, mivel az mx-ben Én annyira nem vagyok otthon!
írd le, küld át mailban, csatolj pár képet és kiteszem!
lábam szar, de már motorozgatok, a kis rehabilitácios motorommal, most kimondottan jol jön,,hogy van egy ilyen itthon,,
Versenyeimről majd tudok nyomni képet,meg valmai irományt
legalább az is ráklám Dömééknek...
Szerintem a magyarok is tudják értékelni , megfizetni már kevésbé, ha jól tudom 40e az ára. Talán ezért nem olyan elterjedt.
MI a helyzet?Lábad hogy lábadozik,alakul?
mi van véletek?
Amúgy olyan kar már régen is létezett, csak a hülye magyar nem tudja értékelni! barbár egy ország ez!
Dávid, ha van motocrossos információd, amit megosztanál a világgal akkor szívesen veszek mindent és felteszem a terepmotorosok.hu oldalra! Akár rólad, akár amit hallottál újdonságot egszóval bármit, mivel az mx-ben Én annyira nem vagyok otthon!
írd le, küld át mailban, csatolj pár képet és kiteszem!
na ez a kuplung tuti nem törik le
GECIJÓÓÓÓ
Este bogrács buli a levezető és a szállást is meg tudjuk oldani a motorosoknak!
Még majd mailban küldök bővebb infót is bár az német nyelven lesz de a lényeg érhető!
Jövő hét végén 2 napos trial edzőtábor! Érdekel?
mondom nem hívnak a hirdetéssel kapcsolatban ...hát nem is volt fent vazze...én meg várom a vevőket
szép végeredmény volt ...stb.....élőben többet majd