Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Én láttam valahol 7ezer valamennyiért is! Utánnanézek és sikítok, hogy hol volt!
szeva Fecco, nézd meg raktam fel egy képgalériát, new generation cimmel, rajt vagy te is, igaz háttal de ott vagy rajta,
lábam szar, de már motorozgatok, a kis rehabilitácios motorommal, most kimondottan jol jön,,hogy van egy ilyen itthon,,
Oksa,majd gondolkodom valamin
Versenyeimről majd tudok nyomni képet,meg valmai irományt
legalább az is ráklám Dömééknek...
Sziasztok.
Szerintem a magyarok is tudják értékelni , megfizetni már kevésbé, ha jól tudom 40e az ára. Talán ezért nem olyan elterjedt.
Szega Andris!
Szewa Bálint!
MI a helyzet?Lábad hogy lábadozik,alakul?
new generation, :)nektek is mondom, raktam fel egy képgalériát ,nézzétek meg,,
bocs...kuplung...
Gyurika, ha jó a kuplunk munkahengered a gépemre, elboltolhatnánk....
én biztos le tudnám törni....
szewasztok fiatalok!

mi van véletek?

Amúgy olyan kar már régen is létezett, csak a hülye magyar nem tudja értékelni! barbár egy ország ez!

Dávid, ha van motocrossos információd, amit megosztanál a világgal akkor szívesen veszek mindent és felteszem a terepmotorosok.hu oldalra! Akár rólad, akár amit hallottál újdonságot egszóval bármit, mivel az mx-ben Én annyira nem vagyok otthon!

írd le, küld át mailban, csatolj pár képet és kiteszem!
http://racerxfilms.com/2008051...
na ez a kuplung tuti nem törik le
GECIJÓÓÓÓ
na hálló. mikor motorozom?
jol hangzik kűldjed az emilt,
Keszthely mellett egy pici faluban! Van épített triálpálya is a helyszínen de vannak természetes, patakos szekciók is!

Este bogrács buli a levezető és a szállást is meg tudjuk oldani a motorosoknak!

Még majd mailban küldök bővebb infót is bár az német nyelven lesz de a lényeg érhető!
komoly egy buli lehetett, én egyszer voltam babodon de többször nem megyek el, annyi részeg agyatlan embert ami ott van, nem az én világom,,,
jani érdekel, most ugysem tudok endurozni ahhoz még szar a térdem viszont triálozgatni már voltam kint ,hol lenne,?
Bálint!

Jövő hét végén 2 napos trial edzőtábor! Érdekel?
eladó motor

mondom nem hívnak a hirdetéssel kapcsolatban ...hát nem is volt fent vazze...én meg várom a vevőket
mindenki berúgott és poroltóval oltották a gyomorégést a szobába például
szép végeredmény volt ...stb.....élőben többet majd
nincs lábam
milyenek,?
szeva ,megsűtött a nap,? mennyé motorral,
jut eszembe milyen komoly bajok voltak itt babodon