Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

25. ei verseny mindenképp kimarad...
de a jun 5.-re már akarok menni
addigra elvileg renbejön
Persze
má szaladok...:)
szerintem már minden ok...de csak jövöhéten tudunk menni dokihoz mert akkor rendel...
de nembaj...addigra már az 5 hét is letelik....legalább még pihen a lábam
Ezért kövezés jár
vagy magadba el kell mondanod 10x hogy Kelemen Anna neve hasonlít a Kelemen Andrisra
ha hülyeséget mondasz, meg se szólalj....
Ez gyári idomszett, bár használt...Tudod mennyi egy gyári idomszett?
Az utángyártott 25ezer......ami szar, mert nekem a vibrációtól másnap letört a sárvédő...
Szal ha egy gyári szettért nem kell kiadnom itthon 70ezret, hanem rendelek postaköltséggel együtt 9ezer forintért, akkor ne haragudj rám...
Szia Gipszes1!

Mizu? Javulgatsz?
Szevasztok
Semmi gond, de megjegyeztem!

Pedig láthattad volna amint épp letöröm a váltókarom egy sziklán!

Most egy kis ideig nem leszünk ott! A héten elmarad a suli, a jövőhéten pedig két napos "edzőtáborba" megyünk!
halipapimami
Miújság?
Bocsi hogy szombaton nem mentem csak nem voltak itthon a szülők
Ezen a héten talán?
Na hali-gali mindenki!

Mizu?
most akkor kell bármilyen müszer a motorra?
meg index? mer nekem eddig azt mondták h ha leszede maz indexeket akkor nem kell.
fasza,
akkor jol számoltam.
65 asszem +-5
és nektek mennyiből jött ki a regadón kívül?
mi most csináltuk végig a motor papírozását...http://totalbike.hu/magazin/kozelet/motorimp
ort/ ez alapján...
nem tudja valaki a mozaik utca ügyfélszámát?
mer akkor megkérdezem öket h mi kell
Annyit megérne a dolog nekem is...köszike!
nekem 15ért ment át...rákérdezek majd.
hát én úgy vagyok vele hogy sátorban,hálózsákban elalszom bárhol...szerintem egy 100ezerből simán meglehetne úszni kajával együtt
Nem emlékszem hol írta valaki hogy az E-s DRZ-jét azért buktatták meg műszakin mert nem volt rajta csak a gyári km-számláló...
nekem asszonták a km óra nem kell.
mégis kell?
Aha...mert nekem jövő hónap közepén lejár és van rajta csomó kis szarság (pl. a duda nem működik, a fényszóró "üvege" meg van olvadva, km-óra nem működik /már megint/, se műszerfal-világítás, se visszajelzők nincsenek, szóval lenne mibe belekötni) amivel szerintem kurvára nem lesz időm foglalkozni addig...
amugy tudod h mennyi pénz lenne egy ilyen tura kb?
ok
nem valoszínü mer nem az a méret való rá.
Én nem mondom biztosra...De Andris is most viszi a Ktmet,Pomázra(amúgy fater is ott tudja az embert,ha ott van még)...és elvileg neki sem 100%os vizsga lesz