én tegnap már motoroztam, a kis rehabilitácios motorommal, térdgéppel, igaz hogy egyszer félre léptem ,és majd beszartam, de attol fűggetlenűl igen jo, volt, és gyogyito erejü,,
amugy ez szinte törvényszerű, egy vezérműlánc szakadásnál, ha belegondolunk hogy egy perc alatt mondjuk egy 2000-es fordulaton hányszor van fenn a dugo, és az mennyi másodpercenként, meg mekkora erök vannak ott, és akkora mázlit kifogni hogy pont akkor legyen szelepváltás amikor szakad,, kb. mint a lotto ötös,,
vazze nem is gondolná az ember milyen béna fasz ha nincs egy lába vagy valami ....
hogy tud hiányozni és meg se becsüljük ha van mindenünk
ilyenkor érzi meg az ember
úgy fáradok és alig haladok, toporgok meg ugrálok mint egy szarógalamb...hihetetlen
le is fexem aludni
Esetleg nincs valakinek eladó 05-ös Gas Gas-ra jó idomai (oldalsó idom,első-hátsó sárhányó), rövid (cross) kipufogódob, esetleg első lámpamaszkba foncsor...
Nem a tiedről beszéltem! Amúgy ha nem kell matrica rá akkor a gyári idomszett se sokkal drágább mint az utángyártott...bár nekem az utángyártottal se volt semmi gondom.
Viszont a lánckerékből meg általában a gyári KTM olcsóbb mint az utángyártott (JT)!
láttad valami vagyontalan impotens faszkalap fikázza az endúrósokat az ec topikban?
hogy tud hiányozni és meg se becsüljük ha van mindenünk
ilyenkor érzi meg az ember
úgy fáradok és alig haladok, toporgok meg ugrálok mint egy szarógalamb...hihetetlen
le is fexem aludni
Most lyukasztottam ki a körmömet egy csavarhúzóval. . .
Beszarás! !
most nincs semmi meló, azt keresgélek a neten, hátha van valakinek ilyen eladó occó cuccai...
szeva Bálint! Na végeztél a festéssel?
Esetleg nincs valakinek eladó 05-ös Gas Gas-ra jó idomai (oldalsó idom,első-hátsó sárhányó), rövid (cross) kipufogódob, esetleg első lámpamaszkba foncsor...
üdv
Viszont a lánckerékből meg általában a gyári KTM olcsóbb mint az utángyártott (JT)!