Én is azért akarok megint 2T-t mert túrázni úgysincs se időm se pénzem...most voltam Erdélyben, előtte utoljára tavalyelőtt ősszel Faaker See-ben...2-300 km-t meg azért el lehet bóklászni egy 2T-vel is...azzal úgyis meg kell állni 100 km-ként tankolni
én nagyon gondolkodok hogy visszaülök..csak túrázni nem nagyon lehet velük...pedig nagyon gondolkodom,650-700 körül eltudom adni talán a ktmet... és kintről hozni valamit... cask hát kint is egy jobb gép 500+ itthon regadó stb,akkor már 6..és még sm szett...
egy olyan kéne mint amit Andris hozott...
EXC-ben tényleg jóval tovább bírják amúgy a cuccok...ismerősnek 2007-es EXC300 van, 280 óránál (1,5 év) cserélt benne dugót! Mondjuk azt mondta, ez még szerinte is túlzás volt kicsit, úgyhogy ezentúl évente fogja majd cserélni...
Ha le tudod dumálni az eladóval hogy veszel tőle több cuccot akkor mondjuk tényleg király...a másik járható út, ha van németben vagy osztrákban ismerős, akkor az ő címére küldetni a cuccokat, aztán onnan vagy hazaküldi őket egyben vagy kimész érte (ha nem nagyok a cuccok akár motorral is)...
nem GS...az régebbi....
Ez SX, de EXC henger van rajta...
ez annyiból jobb hogy több ideig tart a dugó...se...
Egyébként már el is kezdték felújítani a hengert...dug meg pont volt a szakinak...wössner.
terveim szerint jövő hónapra meglesz minden:
első-hátsó teló felújítva, új tárcsa, lánc és idomszett, blokk, kormány, váz újrafújva, új gyertya+pipa....
Kb így fog kinézni...
hmm ez jó dolog..honlap jön meg a dombornyomott kártya...regelek én is aztán hajrá..most van 1 40es lánckerék 1 eurorért és 5 óra múlva jár le...szerintem max 5ért megy el..ilyenekre akarok lecsapni..hogy érted hogy kell írni az ebaynek,hova írsz? ez a paypal h működik?használod?
igen...csak ilyenkor néha játszanak a postaköltséggel...tudod, többet mondanak...mondjuk ez ellen is van megoldás, ha írsz az ebay-nak, akkor rászólnak és kicsit visszavesz..
nem...ez egy XS 250-es, de 300-as EXC henger van rajta...most mérettem be....jövő hétre fellesz újítva a blokk...azzal elmegy 2-3 évet és a fószer azt mondta hogy wössnerből még van 2 túlméret...úgyhogy kb 6 évig meg van oldva a probléma.
pakold össze a ktm-emet és menjünk el.
de ha nem sikerül akkor összerakjuk a zxr-t és kölcsön adom addig
csak épp semmi alkatrész nincs hozzá..500as blokkhoz..na meg meg is halnék vele
egy olyan kéne mint amit Andris hozott...
Ez SX, de EXC henger van rajta...
ez annyiból jobb hogy több ideig tart a dugó...se...
Egyébként már el is kezdték felújítani a hengert...dug meg pont volt a szakinak...wössner.
első-hátsó teló felújítva, új tárcsa, lánc és idomszett, blokk, kormány, váz újrafújva, új gyertya+pipa....
Kb így fog kinézni...
Andris KTM-e hogy GS az jó vagy rosz?