Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

megállt bennem az ütő....azt hittem ezt nekem írtad
rossz hír viszont , hogy hajtókart is kéne cserélgetni mert ugye a 300 as cucc obban odabasz
Kiderült hogy egy EXC 300-as henger +dugó van benne!
A jó az hogy így picit nagyobb az élettartama, viszont tbbe kerül a dugó:38ezer pénzbe...
De lealkudtam 34-re...
biztos? mert jó lenne ha idén még elpöfögnek..maximum lájtosan megyek...mert most a kurva ipod nagyon betett most van 2 ipodom...egy nem kell valakinek? 20gigás 25ezer, 40gigás(60gigás vinyóval) 35ezer.
az jó
és mi a pálya ?
ja csak a többiről nem csináltam fotót mert lemerült a telcsim de csinálok reggel ..most töltöm de már nem akarok a sötétben leugrálni a garázsba ...
hát beleért halványan amitől ereszt a szelep de dugót nem kell cserélni szerintem
megoldom ezt a hengerfejet ...reggel kiveszem szelepeket és megnézem mit lehet tenni ...kap egy láncot meg egy alsó fogaskereket meg rezgéscsillapító lánctokot és mehetsz vele...a többit meg bírom oldani
szóval vez lánc meg az apróságok 20,olaj szűrőkkel 10, dugó 50.fasza
basszameg
Zoozee, voltam a szakinál!
Alkudtam...
ez gyurikáé?
új dugó?
van 1 olyan érzésem hogy ez az enyém...és a dugó ott odaért
3 lábad van?
egy aluminium, egy gipsz, meg egy fekete bőr?
mind1..megpróbálok itthon szerezni..20ast találtam 8500ért az full jó..még egy 60as kéne...
ma dobtam fel járógipszet

kellett dolgoznom kicsit és becsomagolódtam, hogy ne legyen olajos mert mit mondok majd a dokinak
skype...
ájpod wincsesztert,meg sxc dugattyút
köszönöm nem kérek!
jóestét kívánok! forgalmi engedélyt, személyi igazolványt, jogosítványt
AAAAndris. van msned? kéne nagyon..kéne nekem vincsit venni ájpodba.ebayről
valamit rosszul linkelsz be te kölök!
Az összes linkre azt írja hogy megszünt vagy áthelyezték....
Írj termékkódot és megkeresem!
Ezt GD-nek mondtam te lökött!
Őt sem akartam megbántani, csak elmondtam, mi a stájsz...
andrisom! http://cgi.ebay.com/new-ipod-2... kérdezd még légyszi hogy küldi e mo-ra. köszi!
szasztok.,valaki mondja már el h kell az ebayon regizni..... mert énis szivesen vnenélk egy pár filléres cuccot a géphez