Kiderült hogy egy EXC 300-as henger +dugó van benne!
A jó az hogy így picit nagyobb az élettartama, viszont tbbe kerül a dugó:38ezer pénzbe...
De lealkudtam 34-re...
biztos? mert jó lenne ha idén még elpöfögnek..maximum lájtosan megyek...mert most a kurva ipod nagyon betett most van 2 ipodom...egy nem kell valakinek? 20gigás 25ezer, 40gigás(60gigás vinyóval) 35ezer.
ja csak a többiről nem csináltam fotót mert lemerült a telcsim de csinálok reggel ..most töltöm de már nem akarok a sötétben leugrálni a garázsba ...
hát beleért halványan amitől ereszt a szelep de dugót nem kell cserélni szerintem
megoldom ezt a hengerfejet ...reggel kiveszem szelepeket és megnézem mit lehet tenni ...kap egy láncot meg egy alsó fogaskereket meg rezgéscsillapító lánctokot és mehetsz vele...a többit meg bírom oldani
A jó az hogy így picit nagyobb az élettartama, viszont tbbe kerül a dugó:38ezer pénzbe...
De lealkudtam 34-re...
és mi a pálya ?
hát beleért halványan amitől ereszt a szelep de dugót nem kell cserélni szerintem
megoldom ezt a hengerfejet ...reggel kiveszem szelepeket és megnézem mit lehet tenni ...kap egy láncot meg egy alsó fogaskereket meg rezgéscsillapító lánctokot és mehetsz vele...a többit meg bírom oldani
Alkudtam...
egy aluminium, egy gipsz, meg egy fekete bőr?
kellett dolgoznom kicsit és becsomagolódtam, hogy ne legyen olajos mert mit mondok majd a dokinak
Az összes linkre azt írja hogy megszünt vagy áthelyezték....
Írj termékkódot és megkeresem!
Őt sem akartam megbántani, csak elmondtam, mi a stájsz...