holnap megkérdezed hogy mi a helyzet új árak terén? Fószer elvileg most este küld majd képeket,hogy miről is lenne szó,aztán akkor bedobom ide hogy meglesd...ha árban jó akkor megvesszük,szólok neki hogy postára adja fel és csókolom. De addig a láncot+a tömítéseket rendeld meg nyugodtan hogy megjöjjenek jövő hétre!
nekilátunk és odaírjuk a frankót.....
de én japán endurót nem dícsérek pénzért se ......
ők viszont crossban jók.....
triálban is a vén európa......egy pici nindzsaság csak a honda-montesa részéről szivárog be...
teljesen jókat tudok/tudnék mondani róla..mert gyűjtöm a tapasztalatokat /igaz nem az én motorom de vannak körülöttem gasgasok/és el kell mondanom pozitív a vélemény...
már a 4 ütemben is bizonyítja létjogosultságát...és gondolom egyre jobb lesz ott is....
ja és jobban hangzik ez pont az én számból
én meg amúgy is nem vagyok elfogult egy márkával szembe se ..... de az endurók azok európaiak....
mindíg is a tapasztalatok számítottak nálam .......sose az , hogy kinek a bátyja mit látott a sportműsorban...
Na cső. Na jó lesz 15ért? vmelyik nap este leugrom hozzád motorral,aztán megdumáljuk személyesen...addig tudakold már meg légyszike hogy mindez mennyi lenne újba. Meg akkor ugye kell még 2 szelep, az 13ezer, +tömítések 5ezer+ olaj,szűrők-9ezer.még valami?
de én japán endurót nem dícsérek pénzért se ......
ők viszont crossban jók.....
triálban is a vén európa......egy pici nindzsaság csak a honda-montesa részéről szivárog be...
Indiana Jones és a Kristálykoponya Királysága!
http://www.youtube.com/watch?v..." target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v...
Azért van az oldal! Én nyomom a GasGas-t, Hebo, Trial-t de a többi márkáról és sportról is kell segítség!
a többit megveszem
a szelepek megspórolódnak eddig úgy tűnik
teljesen jókat tudok/tudnék mondani róla..mert gyűjtöm a tapasztalatokat /igaz nem az én motorom de vannak körülöttem gasgasok/és el kell mondanom pozitív a vélemény...
már a 4 ütemben is bizonyítja létjogosultságát...és gondolom egyre jobb lesz ott is....
ja és jobban hangzik ez pont az én számból
én meg amúgy is nem vagyok elfogult egy márkával szembe se ..... de az endurók azok európaiak....
mindíg is a tapasztalatok számítottak nálam .......sose az , hogy kinek a bátyja mit látott a sportműsorban...
De kitértél a kérdésem elől!
jó film....
mikor az északi sarkon találnak űrhajót benne szörnyet ami megeszi őket meg a kutyákat stb...
olyan nyolcadik utas az anyád tipusú
Pedig Rád is számítok, hogy sok érdekes infót teszel közzé szeretett motormárkádról!