Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

holnap megkérdezed hogy mi a helyzet új árak terén? Fószer elvileg most este küld majd képeket,hogy miről is lenne szó,aztán akkor bedobom ide hogy meglesd...ha árban jó akkor megvesszük,szólok neki hogy postára adja fel és csókolom. De addig a láncot+a tömítéseket rendeld meg nyugodtan hogy megjöjjenek jövő hétre!
oké szupermotós györgyi
nekilátunk és odaírjuk a frankót.....
de én japán endurót nem dícsérek pénzért se ......
ők viszont crossban jók.....
triálban is a vén európa......egy pici nindzsaság csak a honda-montesa részéről szivárog be...
úúúúúúúúúúúúúú, másik előzetes!

Indiana Jones és a Kristálykoponya Királysága!

http://www.youtube.com/watch?v..." target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v...
Pfúúú, most láttam előzetesben, hogy Győjzike döglődik! Apám, művészi szintre fejlesztette a szenvedést!
de kérdezd meg hogy mennyi újba...mert ha 17 akkor nem szarakodunk ..akkor inkább legyen új. ja meg kell a lánc, ami egy 10es..
Na......pont erre gondoltam, hogy ezeket is leírhatnád kis cikkel, esetleg pár szóban, hogy mindenkinek tudjunk segíteni!

Azért van az oldal! Én nyomom a GasGas-t, Hebo, Trial-t de a többi márkáról és sportról is kell segítség!
hozzál hozzá cuccokat és összepattinjuk ....
a többit megveszem
oké zsoké

a szelepek megspórolódnak eddig úgy tűnik
még mindig a ROSSZ motorom...
DVD-n
a gasgas-ról

teljesen jókat tudok/tudnék mondani róla..mert gyűjtöm a tapasztalatokat /igaz nem az én motorom de vannak körülöttem gasgasok/és el kell mondanom pozitív a vélemény...
már a 4 ütemben is bizonyítja létjogosultságát...és gondolom egyre jobb lesz ott is....
ja és jobban hangzik ez pont az én számból

én meg amúgy is nem vagyok elfogult egy márkával szembe se ..... de az endurók azok európaiak....
mindíg is a tapasztalatok számítottak nálam .......sose az , hogy kinek a bátyja mit látott a sportműsorban...
Még mindíg a motorod Gyurika?
Na cső. Na jó lesz 15ért? vmelyik nap este leugrom hozzád motorral,aztán megdumáljuk személyesen...addig tudakold már meg légyszike hogy mindez mennyi lenne újba. Meg akkor ugye kell még 2 szelep, az 13ezer, +tömítések 5ezer+ olaj,szűrők-9ezer.még valami?
Még nem láttam! Hol/min nézed?

De kitértél a kérdésem elől!
nézem a régi john carpenter filmet a dolog (the thing) 1982 -ből

jó film....
mikor az északi sarkon találnak űrhajót benne szörnyet ami megeszi őket meg a kutyákat stb...
olyan nyolcadik utas az anyád tipusú
Zoozee, bakker.......nem regisztráltál az oldalra és nem szóltál hozzá semmihez!

Pedig Rád is számítok, hogy sok érdekes infót teszel közzé szeretett motormárkádról!
Csövi mindenki!