Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

És merre is jártam?
Janit már sokan látták! Motorozás közben főleg a hátát. . .
jani asszem téged láttalak;)
végső .............

figyelj ha kérik a jogsit az úton meg a papírokat akkor oda bizony vonatkozik a kresz ...de akkor mehetsz is meg el is tévedhetsz rajta ! na de ha behajtani tilos az csak 1 szabálysértés ...annak ellenére , hogy ilyen táblát se láttunk......sőt semmilyet se csak a védetttáblát ...de oda meg nem mentünk be direkt ...a kerítésen kívül vannak lefotózva a gépek is ...ki volt szakadva a kerítés kb. 3 méter hosszon
és ennek ellenére se mentünk be , hogy megkönnyítsük továbbhaladásunkat...........úgyhogy be lehet kapni a fa@omat!

viszont ezért kaptak el mert nem mentünk be a kerítésnél a szupervédett területre a könnyű uton és inkább szoptunk egy szar kerülőúton vesztünkre ! érdemes volt?
köszi !
Kiscsaj, dobd már fel ide a vágyvonaladat, mert szeretnék pizzát rendelni!
Az egész ország tele van ráérős jellemtelen senkiházi embernek sem nevezhető humanoidokkal! Bár mit várjunk, ha mindenhol ez megy..........
Ne aggódj Zoozee, veled vagyunk és segítünk mindenben, csak szólj!
ja és mielőtt megkérdeznétek és egyben innen üzenem minden csicska kisbuzinak , hogy miért nem menekültünk ? /azt nekik fog majd kelleni/
hát azért mert a magyar erdőben ami minden magyaré...nem csak az övék hogy kedvükre szétlophassák / egy magyar állampolgár magyar törvényeknek megfelelően rendbe papírokkal , rendszámos , súlyadós ,regadós, biztosításos, világítós utcai motorral , érvényes hivatalos jogsival, sisakkal, eltévedve.... hova a faszba kéne , hogy meneküljön ? miért?
egy szabálysértés miatt ? na na vicceljetek!
egy ilyen motorból az állam közel 700.000-800.000 ezer forintnyi áfát meg regadót, illetéket ..hasznot húz le az emberről és ezt elfogadják sőt követelik de nem mondják hozzá , hogy ne fizess mert ezzel nem motorozhatsz !nem kell a pénz mert ezt csak a vitrinbe nézegetheted ! hát az apjuk faszát a sok ingyenélő naplopó tróger fasznak! tisztára meghülyültek ezek?
kettő darabot kettőt=2t
nem sztem 450 négyütem
szewasztok !
na este összefutottam egy "természetvédő" madárral ..... ahogy kihallatszott a beszédéből nem lennék a helyébe, folyamatosan hülyeségeket beszélt .........megpendítettem husángos elbújós motorosnakszaladós trükkjüket mi a véleménye róla és még el is mondta a a marhája , hogy az emberélet fontossága az nem mindenek felett van beléjük programozva !/hát ilyenek ennyi aggyal/.... a probléma ami még komoly , hogy a rendőrök/szervek az erdőben passzívan viselkedtek velünk, inkább röhögtek mint geciztek volna ....de bajként megjegyzem ezeket a husángos dolgokat ők is látták és szerintem meg kellett volna akadályozni őket ebben mert legalább annyira fontos ez is az erdőben , hogy ne menjenek egymásnak az emberek mint a nem motorozás ......vagy ne szóljanak mondjuk ránk ha véletlen mi is hasonló módszerekben válogatunk a frekventált helyeken ...........ha nekik szabad alapon előbb-utóbb kiegyenlítődik a természet ökoszisztémája ez is elgondokodtató szerintem ! és még meg se sértődhet senki mert a génjeibe van az emberiségnek főleg , hogy ez egy természetes reakció mert ők kezdék...és ugye a természetet nem lehet megerőszakolni ...így működik..!
ja és végülis nem másította meg a beszélgetés tartalma azt a nézetemet , hogy ezek az emberek ritka nagy hülyék!
tisztelet a kívételnek , de azt nem láttunk a pilisben pedig kb. ötvenezer hektár !
ja és erre van pénz de a gyilkosokat nem bírják keresni megfelelően......ja és azokat meg se üthetik ...hát egy nagy vicc az egész .... de történtek már csodák úgyhogy senki ne csodálkozzon alkamasint!
mint ahogy az örkérvényű kínai közmondáson se miszerint "aki kardot ragad, az kard által vész! "
melyik? 2t is hírdetnek van 1 mito felnis meg 1 gyári fűzött
esztergom kertvárosi asszem a gg supermotyó ........én nem ismerem... de működik mert láttam menni vele itt a városban sokszor és rajta ült ............tehát jó
jó reggelt oszlopok mais meló...uccsó 2 nap egész jó volt összejött összesen 10 pénz,igaz már csak 7 van meg belőle
2003-as a gép.
Milyen gyenge pontjai voltak,miket nézzek,kérdezzek.
Te ismered az eladót,egy Esztergomi faszi,Dorogra vitte a gépet elvileg.

Előre is köszi a választ.
Úgy érted AZ oszlop? Itten vagyogatok...
Hol járnak ilenkor a GG oszlopai?
Szevasz szép gyerek!
na tekerek egy bagóóót oszt elindulok haza bazeg
csőő
nemtom bratyóm multkor vett egy macbook-ot és ebbe be van építve
elég patent
milyen kamera?
vájá,csinálo mégegyet:D:D
franko dolog ez a beépített kamera
GYÖNYÖRŰ VAGY!
Így nézel ki este?
Komoly!
Bocs, el kellett szaladnom. . .
Szal, ha az előző gazdi rendben volt, akkor bátran, nem fogod megbánni!
Én is tudok egyet, 2005 ös fasza, 1.3 mill. ez egy tutira jó gép!