Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ugye mennyire zsír a pálya?
Jó rajta menni. . .
Ha fönt lesz a supermoto kerekem lenézek az egyik kedves barátommal megint. . .
Voltam Kakucsringen,kurvajó! igaz nem mentem rajta,mert még járatós a gép, meg szarok a gumik,de ami késik nem múlik! így elsőre nagyon bejön
Itt a faluban meg ahol lakom (Tápióbicske) motocross verseny van (OB) és Te meg otthon vagy.......öreg, hogy van ez?
Na mi van csajok? Mindenki vakarja a hegyeket? csak Én vagyok ilyen plunnyadt, hogy itthon döglök?
Andris.......nem akarlak bosszantani, de most tényleg egy hatalmas buliból maradtál ki.......apám.......kurva jó volt a társaság és tök tuti lett a bemutató is......a végén meg egymás után hozták nekem a hideg söröcskét.......hmmmmmm..........fincsi Leffe-t
Elmentem a motoros felvonulásra a Royal Electra-val......bőr satyi meg szemüveg....nagyon cool volt, integetett is mindenki ezerrel!
És iszonyat nagy sikerük volt a Royal Enfieldeknek is
Andris
az a hillclimb videó ami fent van a videóknál,az benne van az egyik fimlben amit írtam neked,ha jól emléxem
Dorog környéke. . .
Miki tud nagyon finom helyeket, ahol modellezni lehet Erdélyt. . .
csak akkor az m7-esen menjetek mert elkéstek alsóörsről!
.... ha megyünk Balcsira akkor kell matrica,nem fogunk lassan menni...2kiló alá nem adjuk!
akkor az m3-mason ne felejts el venni autópályamatricát!
lehet nem tok menni,még nem tudom,lehet leugrunk alsóörsre
jó,egri várig eltaálok!
szerintem dél ! de felhívlak fél órával előtte kb., hogy hol mikor hánykor ! oké?
Zé mondjál időt mert akkor kimegyek a várhoz,odaáig be tudok menni!
ma nincs meló!
gyuri veled meg hozatunk egy pizzát oda!
jóóóóóóóóóóó reggggggelt viiiiieetnaaaaaam!

na most beszéltük le atissal jön le, fél 10-ig itt van és indulunk 10 órakor titkos úton ami nem aszfalt (max. keresztbe) andris felé ! lehetőség nyílik találkozni a nagy nevekkel /velünk / egri vár környékén / persze telefonos egyeztetés után felvesszük az érdeklődőket a táncrendünkbe esetleg se ! sajnos hamarabb nem áll módunkban indulni ...........de hívlak andris mindenképpen ! a nagy ölelkezés 11:30 magasságában szerintem a kedvenc siratód környékén ahol a bogarakat ütöd el ott lesz!
találkozhatunk dumálni egyet!
Hivlak!
Zoozee, próbáljatok sietni holnap hogy ne délben kezdjünk motorozni...
Én tudom, én próbáltam!
Ugrottam fejest mindkettőben...azóta vagyok ilyen...okos...
Brit tudósok azt állapították meg, hogy a gyapjú sapka a bukósisaknál jobban véd...
...ugyanis egy 20. emeletről ledobott bukósisak megrepedt, míg a sapkának semmi baja nem lett.
OK!
Én reggel 9 körül indulok itthonról és áttépek Ürömre...
szia andris! lehet mi megyünk feléd ....majd időben csörgök ha tudunk találkozni ...........

atis te meg reggel fél kilencig lécci csörögj rám mi a zsír !
Hova mentek Mikiékkel?
Reggel indul a híres L.M. endúró suli!
Kezdő szinten Döme próbálkozik. . .
Anyám. . .