Na mi van csajok? Mindenki vakarja a hegyeket? csak Én vagyok ilyen plunnyadt, hogy itthon döglök?
Andris.......nem akarlak bosszantani, de most tényleg egy hatalmas buliból maradtál ki.......apám.......kurva jó volt a társaság és tök tuti lett a bemutató is......a végén meg egymás után hozták nekem a hideg söröcskét.......hmmmmmm..........fincsi Leffe-t
Elmentem a motoros felvonulásra a Royal Electra-val......bőr satyi meg szemüveg....nagyon cool volt, integetett is mindenki ezerrel!
És iszonyat nagy sikerük volt a Royal Enfieldeknek is
na most beszéltük le atissal jön le, fél 10-ig itt van és indulunk 10 órakor titkos úton ami nem aszfalt (max. keresztbe) andris felé ! lehetőség nyílik találkozni a nagy nevekkel /velünk / egri vár környékén / persze telefonos egyeztetés után felvesszük az érdeklődőket a táncrendünkbe esetleg se ! sajnos hamarabb nem áll módunkban indulni ...........de hívlak andris mindenképpen ! a nagy ölelkezés 11:30 magasságában szerintem a kedvenc siratód környékén ahol a bogarakat ütöd el ott lesz!
Brit tudósok azt állapították meg, hogy a gyapjú sapka a bukósisaknál jobban véd...
...ugyanis egy 20. emeletről ledobott bukósisak megrepedt, míg a sapkának semmi baja nem lett.
Jó rajta menni. . .
Ha fönt lesz a supermoto kerekem lenézek az egyik kedves barátommal megint. . .