Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

mondtad hogy utánaérdeklőcc hogy tucc e kipufogót kawára
Ja, szóval Én.....aha.....és miről is van szó?
persze persze értem ámmm...csak húzom az agyad
jaja,te
Ki? Én?
Meglátszik, hogy krosszos vagy....ott nem kell gondolkodni csak a gázt húzni!
Ez pont úgy van kitalálva, hogy Csiki-Bege-Szentendre-Csiki-Bege és vége a dalnak, vagy elmész a Római parta és megmutatod a családnak és visszajössz!
Érti mán?
nem kérdezősködtél kipufogó téren?
ja,má vágom
és ahol eléri a 15 km ott leszáll és othaggya a mocit,mondjuk szentendrén?
Tök!
15Km, VAGY 1 óra!
Valamelyiket eléred, vége a dalnak. . .
de akkor az 1óra alatt bármennyit mehecc?
100km-t is akár ?
Volt nálunk Zoozee, sokféle dologról dumáltunk. . .
Szerveződnünk kéne elv(motoros)társak, vagy szétkúpolnak és kiűznek minket mindenhonnan a ROSSZAK. . .
Azért 15 kilométer vagy 1 óra mert vannak olyan emberkék akik elmennek és lenyomnak 15 kilométert és visszahozzák, de vannak olyanok is akik kiviszik a szomszéd parkba ahol ott vár a család akikkel nyugodtan senkitől sem zavartatva körülmustrálják a kis drágaszágot!
Még nem áll úgy anyagilag bratyóm hogy megvegye..majd idővel
15 km vagy 1 óra?
hát...15 km -t megyek 10 perc alatt
és az 1 óra se kerül pénzbe?
43 perc 35 másodperc.......megjött a pizza......hát Gyurikám, ez elég satnya így.......nem megy az Aprilia vagy mi van?
Lesz belőled nagy szerelő mester Faisst
41 perc......pizza sehol
Jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee, Királysááááááááááááááááááááááágggggg!
Döme az utak és az erdők réme!
Tépd a szarvát a kis drágaságodnak Döme, hisz Ő is azt szereti
Alap teszthez nem nagyon kell jogsi de az nem is mutat semmit a motorból! Az abból áll, hogy a parkolóban mehetsz pár kört!
Ha utcára akarsz kimenni vele akkor oda bezony már kell jogsi! Az ingyenes teszt az kb. 15 kilométer vagy 1 óra időtartam!
Mivel azok a motorok amik tesztmotorként szerepelnek a palettánkon egyben bér motorok is, ezért javaslom, hogy inkább a bérlést válaszd mert ott tudod megismerni igazán a motort!
Egy ilyen kaliberű motor 24 órás bérlése 20.000.- pénzbe van, de ha vásárlásra kerül a sor akkor ezt az összeget jóváírjuk a motor vételárából!
Van szrerncsém bejelenteni, hogy az 1. számú 2007-es GG 450 FSR rendszáma: UHH-551 ! ! !
melózna a rák....mostk iélvezem a 2 hónap szünetemet....aztán szeptembertől megyek a mami-ban
Oksa,megköszönném
Csak jogsi kell nem?
Mennyit lehet tesztelni?
időre van vagy km re?
Rendeltem pizzát a kispuncitól Mérem az időt.....azt mondta max fél óra! Ha nem ér ide akkor átviszem a mekis fiúhoz
Hát, most pont itt van egy mellettem amiből bér/teszt motort szeretnénk faragni! Ez kb. egy héten belül kiderül!
Sikitok ha megvan!
Amúgy 990-es!
Jani
lenne egy olyna kérdésem,hogy adventure-t lehet e tesztelni a csikiben?
950 vagy 990 es kellene tesztre
Bratyónak kéne
te is megérdemelsz 2 nagyot a szádba most jöttem Dunakesziről szervíz...de még nemjó,nem volt oylan fúvóka ami kellett volna
Vigyél neki, megérdemli. . .