Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Először is az évjárat. . .
Ha 2003, akkor oda kell figyelni, mert voltak gyenge pontjai.
Ha 2004-2007-ig, (2007 az nem lehet, mert az egyetlen az ENYÉM) akkor már jó esélyed van, hogy nem sok bajod lesz vele. . .
attila gyere át léccives az endurocrossba iss

thxx
Én is felborulta néhányszor hétvégén
Sziasztok !
Hamarosan bővül a GasGas tulajok száma,hétvégén megyek megnézni egy FSE 450 SM-et.
A kérdésem,hogy mire figyeljek,mit nézzek meg,mire figyeljek átnézéskor.
Köszi a válaszokat.
Rólam még mindig ez a legfrissebb kép...
Zoo, mikor lesz az ominózus film az RTL klubbon?Felvenném...
ide is rakjatok fel 1-2 képet, ha jól sikerültek...
Zoozee,átküldöd a fotokat?atis37@freemail.hu
Na szeva!Ma egész nap azon járt az eszem,hogy hétvégén mivel motorozzak,Gilera 125 vagy dominátor vagy a gizgasszal,de még nem sikerült eldöntenem!
szewasztok skacok ! megjöttem a strandról ......halálra idegeskedtem magam
Srácok, ha érdekel valakit 4000 forintért vannak telóharisnyák....
Szia Atis!
Bocs hogy nem értetek el telefonon, de elfelejtettem szolni Zoo-nak hogy a másik (ütésálló) telcsi volt nálam...(másik számmal)...abba meg nincsen benne a számotok, nem tudtalak titeket hívni...
Bár Zoo tudja ennek a számát, csak a másikon hívott..
Mindegy, itt a másik számom is: 06/30-5620265
Bocs, mégegyszer...
Senki nem vatte el a motorjainkat,csak háziörizetbe helyezték!Ha jönnek a rendőrők ellenőrizni és nincs a megadott cimen , akkor elkobozzák!
Ezt ki monda?
Mire alapozva?
A Jani gépéről DÖME írt!
Ezt most találtam:
1996. évi LIV. törvény + a végrehajtásról szóló 29/1997. (IV. 30.) FM rendelet egyértelműen rendelkezik: "Evt. 82. § (1) Az erdőgazdálkodó hozzájárulásával szabad az erdőterületen: a) huszonnégy órát meghaladóan üdülési, illetőleg sportolási célból tartózkodni, táborozni, továbbá sátrat felverni, lakókocsit felállítani; b) turistaútvonalat kijelölni és létesíteni; c) turisztikai berendezést, létesítményt építeni és fenntartani; d) ideiglenes árusítóhelyet üzemeltetni; e) sportversenyt rendezni. (2) Az erdőterületen kerékpározni és lovagolni, motorral, illetőleg gépkocsival közlekedni csak az arra kijelölt úton szabad."

Tehát kérem: MINDEN földút kijelölt útnak számít, mivel....nincsenek kijelölt utak!
Persze egy erdei ösvény nem számít sajna annak...bár fene tudja....
de,sajnos van joguk elkobozni
Persze könnyű okosnak lenni utólag, de ha én ilyen helyzetbe kerülök , biztos nem írok alá semmilyen jegyzőkönyvet...a motort NINCS JOGUK lefoglalni!
Az az én magántulajdonom, amit ÉN megvásároltam.Ha behajtasz egy egyirányú utcába szemből, akkor szabálysértésért megbüntethetnek de az autódat nem kobozzák el.....
De várjatok csak, mindjárt utána nézek én ennek az egésznek....
bocsi
már leirtam..pont alattad van
hali,valaki árulja el végre hol történt az eset ,,, figyelek.
pilisszentlászló felé voltak,valami köves szerpentines részen...ha jól emléxem
de majd zozi elmondja pontosan
ja, ez akkor fasza, ha éppen embercsempészt, cigicsempészt, benzin, vagy szeszcsempészt vadásznak. . .
Hozzánk MI A FASZ KÖZÜK VAN? ? ? ?
Hát nálunk is szoktak csalingázni gyök kettővel a határőrök az octáviájukkAl pedig a legközelebbi határ 50km
Atz lehet tudni, hogy merre voltak éppen?
vasárnap mi is kint voltunk, de senkivel sem találkoztunk. . .
A határőr nem a határon kell, hogy legyen?
Nekem ez magas. . .
A vámos is csak akkor szólhat be, ha valamilyen csempészetről van szó nemdebár?
Lehet, hogy rosszul tudom. . .