Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

az igaz
de annál jobb nincs hogy otthon ülsz,vagy strandolsz
hétköznap 11től 10ig,de 2től 4ig van egy szakasz amikor itthon vagyok,akkor szinte nincs semmi,ha van vmi akkor csörögnek és megyek. szombaotn 11től 8ig.. és itt is szintén van egy ilyen 2 órás cucc. Szerintem jobb mintha napi 8 órában pakolásznék nem tudom hol,3000- 3500ért...
még nem válaszolt...
és ezé dolgozól napi több mint 10 órát?
kell új kormány,új gumik,telók stb...valamit valamiért,napi 3pénzt kapok+jatt...ma nagyon lájtos volt és így jött össze összesen 4pénz de csak 30 kmt mentem,ma tankoltam 1500ért 5,5 liter az elég kb2 napig. ha jól számolom akkor 1 hónap(július,31 nap) akkor 27+3=81-(minden 2. nap 1500 benzin sacc/kb)21=60 számoljunk 2 hetente 1 liter olajat,3 pénz, szal akkor ott tartok hogy 54ezer,plusz a jatt,ami egy nap változó,de általában ezer és 2 ezer között...szal mondjuk 54+27ezer=79....de minden lehet változó,borravaló,tankolás stb...de szerintem havi 80 az reális,és nem is töröm annyira össze magam,délután van 2-3 óra nyugi,akkor hazajöhetek kajálni,aludni stb
Ma begyüjtöttem egy kb 150-es szöget a gummámba,mire hazaértem lábon cserét igényelt,de kapott egy új S 12 Misit ,holnapra harcra kész a paripám!
Jani!
Még mindig nem vittek be 200as,vagy 250.es gépet(600 körül?)
HA valaki tud ilyen eladó motort,az légyszi rögtön jelezzen...
Sikerült megbeszélni a Zoozeeval?
nem kerestelek...még...jössz ide Ürömre csapatni egy kicsit?Holnap reggel kint leszek, 8-10 között...

Büszke vagyok, hogy teszel a céljaidért!
andris alszik
te is kerestél andris ? délben volt egy kazal nemfogadottam
dehogynem! akkor mentem suliba most meg 11től 8ig meló van,7köznap 10ig...ma már 2x is voltam bent Laciéknál ürömön
A múltkor a Bécsin nem Te voltál?
A Ducatoval téptem hazafelé reggel 7 körül. . .
A gyönyörű bukód szúrt először szemet nekem. . .
zsír! én is intettem ám engem mindenki felismer..
Gyönyörűek vagytok! ! !
Kösz..hazaugrottam abrakolni..
Tudtátok hogy lesz folytatása egy igen népszerű cseh mesefilmnek?
Ime az első képkocka: Rumcájsz és Csibészke!

Én jöttem tegnap dolgozni a sógorom gépével, mert nem volt autóm. . .
Gyurika! Még intettem is neked! (az egyedi verdák előnye)
Andris!
Azt mondtad, veszel egy KTM típusú Kerti Túró Masinát. . .
Jó munkát! ! !
te képes vagy rá... najó,sm szettel
Ok, felhívom és rádcsörgök..
ásóval...csinálom a helyet az ellenségeimnek...kell egy kis humusz, kiégett a fű...
Gyurikááám...szerinted van itt köztünk egy éppeszű GasGas-os is, aki ezt a tökéletességet a VÁROSBAN használja?
Ez olyan, mintha egy versenylóval vásárolnál bent, a TESCO-ban...
Andris, egyesztes a Zoozeeval és írjátok meg,hogy hol találkozunk és hány órakor!
tegnap futárkodás közben a bécsin jött szembe 1 fse! piros volt mint Riskáé az emberünk pedig szintén full pirosban...innen vki?