hétköznap 11től 10ig,de 2től 4ig van egy szakasz amikor itthon vagyok,akkor szinte nincs semmi,ha van vmi akkor csörögnek és megyek. szombaotn 11től 8ig.. és itt is szintén van egy ilyen 2 órás cucc. Szerintem jobb mintha napi 8 órában pakolásznék nem tudom hol,3000- 3500ért...
kell új kormány,új gumik,telók stb...valamit valamiért,napi 3pénzt kapok+jatt...ma nagyon lájtos volt és így jött össze összesen 4pénz de csak 30 kmt mentem,ma tankoltam 1500ért 5,5 liter az elég kb2 napig. ha jól számolom akkor 1 hónap(július,31 nap) akkor 27+3=81-(minden 2. nap 1500 benzin sacc/kb)21=60 számoljunk 2 hetente 1 liter olajat,3 pénz, szal akkor ott tartok hogy 54ezer,plusz a jatt,ami egy nap változó,de általában ezer és 2 ezer között...szal mondjuk 54+27ezer=79....de minden lehet változó,borravaló,tankolás stb...de szerintem havi 80 az reális,és nem is töröm annyira össze magam,délután van 2-3 óra nyugi,akkor hazajöhetek kajálni,aludni stb
Én jöttem tegnap dolgozni a sógorom gépével, mert nem volt autóm. . .
Gyurika! Még intettem is neked! (az egyedi verdák előnye)
Andris!
Azt mondtad, veszel egy KTM típusú Kerti Túró Masinát. . .
Jó munkát! ! !
Gyurikááám...szerinted van itt köztünk egy éppeszű GasGas-os is, aki ezt a tökéletességet a VÁROSBAN használja?
Ez olyan, mintha egy versenylóval vásárolnál bent, a TESCO-ban...
de annál jobb nincs hogy otthon ülsz,vagy strandolsz