Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

pesten tudok kipuff-szervízt....méretre csinálnak dobot...bár 2T-re nem sok értelme van...
Hát, drága Ecsém szomorú hírem van.
A Te 50-es vasadhoz semmi konkrét tuning cucc nem kapható. . .
Ha van jó (PROFI) kipuffantós ismerősöd, hozzá fordulj, esetleg külföldi fórumokat keress. . .
császtok nemtudtok gasgas hoz vmi tuning cucot me nemnagyon lehet hozá kapni ha tud vki ijon már pls!
Csatlakozom!
Heppi börzdéj MIki!
Tisztelt GasGas márkatársak és mindenki aki szereti a kétkerekűeket!
A mai napon ünnepli születésnapját a GasGas motorkerékpár márka hazai fő népszerűsítője, aki nélkül nehezen lehetett volna ezt a mostmár egyre gyarapodó családot megalkotni, összehozni és összetartani!
Én külön köszönettel tartozom neki az önzetlen segítségért és a belém vetett bizalomba!
Szeretném itt a hálózaton is tiszteletem tenni előtte és sok-sok örömökben, egészségben és természetesen csapatásokban boldog születésnapot kívánni neki!
Ha valaki még esetleg nem jött volna rá: Lehotay Miki ma egy évvel megint öregebb lett!
Boldog szülinapot Főnök!
hát igen....a lemenő nap fénye...körülöttünk a motorok állnak az egész napi csapatás után...tábortűz körül ülünk...gyönyörű fenyők mellett....tücskök ciripelnek..esszük a finom kenyeret,hagymát,kolbászt...szalonnát sütünk....literes sört kortyolunk...jót dumálunk.......ehjejjj...ez ERDÉLY
jaj ha az olyan könnyen menne min 200km-re vagy tölem ugyhogy sajna nem tudok bemenni
Persze, hogy lehet! Gyere be egyszer és megdumálunk mindent!
Úúúúúúú......ez jól hangzik, de ne áruld el senkinek, hogy alám fektetem a gyanútlan embereket!
csá.
Jani hitelre is lehet töletek hozni gépet?
Ha igen hogy smint?Kezdö részlet,milyen futamidö stb..stb..(lehet már kérdeztem akkor sorry)
és az uccánkban lakó hawerom feküdt alattadd
az jórengetegsok
1.550.000.- 1.600.000.- körül, de nem tom pontosan!
mennyibe van a moci?
Itt egy kis infó a találkozóról:
http://www.hbmotor.tvn.hu/
Neked? Még szép Most is van bent egy, ami a tavalyi tesztmotorunk volt!
Sikíts ha kell valami!
Janiiii
jövöre akarok majd valami városi gépet venni...
Ha mondjuk egy gasgas szuperlotyót akarnék..használtat..tudnél segíteni a keresgélésben majd?
Igazándiból nem sok infó van róla, nálunk ritkán járt szervízen. . .
Ha érdekel, hozd el és a szervizes kolléga átnézi. . .
Jani!
Akkor INDULJ!
Csak várj meg minket! Aug.10 körül ott leszünk!
Vettem. Köszi.
Hali! Bocs, csak ku...va sok a melóm! Augusztus 4-én lesz!
Bezony, pár hete a Beer Gáborom meghívott, hogy csapassunk egy nagyot! És hozzáteszem, kúrva jó volt
Jani, e-mail-t megkaptad?
Légyszi nézz be a triálmotor topikba. (A Böszörményi bemutató időpontja érdekelne...)
Az Én hátam csak az látja aki elesik, vagy eltéved, vagy lemarad.........Én nem szeretek közös csapatások alkalmával elöl menni
Erdélybe is kibérelem a hátsó traktust
Döme, Andris.....menni akarok Erdélybe......MMMMOOOOOOSSSSSSSTTTTTTTT!
hát nem toom máá tatabányán jártál már?