Hát, drága Ecsém szomorú hírem van.
A Te 50-es vasadhoz semmi konkrét tuning cucc nem kapható. . .
Ha van jó (PROFI) kipuffantós ismerősöd, hozzá fordulj, esetleg külföldi fórumokat keress. . .
Tisztelt GasGas márkatársak és mindenki aki szereti a kétkerekűeket!
A mai napon ünnepli születésnapját a GasGas motorkerékpár márka hazai fő népszerűsítője, aki nélkül nehezen lehetett volna ezt a mostmár egyre gyarapodó családot megalkotni, összehozni és összetartani!
Én külön köszönettel tartozom neki az önzetlen segítségért és a belém vetett bizalomba!
Szeretném itt a hálózaton is tiszteletem tenni előtte és sok-sok örömökben, egészségben és természetesen csapatásokban boldog születésnapot kívánni neki!
Ha valaki még esetleg nem jött volna rá: Lehotay Miki ma egy évvel megint öregebb lett!
Boldog szülinapot Főnök!
hát igen....a lemenő nap fénye...körülöttünk a motorok állnak az egész napi csapatás után...tábortűz körül ülünk...gyönyörű fenyők mellett....tücskök ciripelnek..esszük a finom kenyeret,hagymát,kolbászt...szalonnát sütünk....literes sört kortyolunk...jót dumálunk.......ehjejjj...ez ERDÉLY
Az Én hátam csak az látja aki elesik, vagy eltéved, vagy lemarad.........Én nem szeretek közös csapatások alkalmával elöl menni
Erdélybe is kibérelem a hátsó traktust
Döme, Andris.....menni akarok Erdélybe......MMMMOOOOOOSSSSSSSTTTTTTTT!
A Te 50-es vasadhoz semmi konkrét tuning cucc nem kapható. . .
Ha van jó (PROFI) kipuffantós ismerősöd, hozzá fordulj, esetleg külföldi fórumokat keress. . .
Heppi börzdéj MIki!
A mai napon ünnepli születésnapját a GasGas motorkerékpár márka hazai fő népszerűsítője, aki nélkül nehezen lehetett volna ezt a mostmár egyre gyarapodó családot megalkotni, összehozni és összetartani!
Én külön köszönettel tartozom neki az önzetlen segítségért és a belém vetett bizalomba!
Szeretném itt a hálózaton is tiszteletem tenni előtte és sok-sok örömökben, egészségben és természetesen csapatásokban boldog születésnapot kívánni neki!
Ha valaki még esetleg nem jött volna rá: Lehotay Miki ma egy évvel megint öregebb lett!
Boldog szülinapot Főnök!
Jani hitelre is lehet töletek hozni gépet?
Ha igen hogy smint?Kezdö részlet,milyen futamidö stb..stb..(lehet már kérdeztem akkor sorry)
http://www.hbmotor.tvn.hu/
Sikíts ha kell valami!
jövöre akarok majd valami városi gépet venni...
Ha mondjuk egy gasgas szuperlotyót akarnék..használtat..tudnél segíteni a keresgélésben majd?
Ha érdekel, hozd el és a szervizes kolléga átnézi. . .
Akkor INDULJ!
Csak várj meg minket! Aug.10 körül ott leszünk!
Légyszi nézz be a triálmotor topikba. (A Böszörményi bemutató időpontja érdekelne...)
Erdélybe is kibérelem a hátsó traktust
Döme, Andris.....menni akarok Erdélybe......MMMMOOOOOOSSSSSSSTTTTTTTT!