Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

végre elfogytak már !
Mivan kiscsaj, hogy muzsikál a zöldsárkány?
Szeva Döme......már vagy ezer vagy hány éve nem találkoztunk
Mit szólsz a Royal fogyásokhoz
ne szójjunk be vándámnak szerintem....
akkora hogy motorozni is lehet benne
ez a szőnyeg!
Mekkora nappalija van! ! !
ezt ismerem...lehet ilyen óriásposztert venni a Cora-ban....otthon fényképezted a nappaliban?
szewa!
van melóm,igaz picit hitvány de hát ez van...pizzafutár vagyok! Janikám rendelj majd tőlem pizzát :D pizza club na mind1,11től 10ig melózom,nincs sok fuvar,napi 5ezer összejön kb-benzin szal napi 4 kb...ez van ha kell pizza(kurva finom) 061 240-04-78 csak 3.ker és üröm!
Az nem is robogó.....hanem egy olyan elektronyos háromkerekű bevásárló kocsi, amit az öreg trottyosok használnak....
Ez nem is egy trükk, csak le akart hajolni egy elgurult pelenkáért a boltban, oszt felborult....ez a kép az esés elötti pillanatot rögzítette..
Ah értem!
Gerre beragadt a robogó elejébe. . .
Ti most arról a Merlini Dávidról beszéltek?
Valaki beszorult valahova?
az kopperfild Dávid, te hülye...
Áj Em Dávid Kápperfild
mindenesetre nagyon ügyes....én már akkor is tapsolok magamnak ah simán kerekezek 5 métert...
ÁÁ holnap akkor dobok fel fotokat távolabbról Üdvözöljétek az összkerekes robogot!
Egy kötélen lóg a gépsárkány lefele, azért nem látszik az egész segge a motornak
ne próbáld meg nekem bemagyarázni hogy nem verted magad hanyatt...
Alkottam ehhh
Nem ő indult egy EC 300-al most?
Mert ha igen, akkor beszéltem is vele kint,Erzbergben.....
igen, gondoltam rá...hétvégén elkezdjük a felkészülést Janival..trial alapok...persze csak ha ráér és van kedve...
Keresd meg a Tichy Janit, Ő tavaly is indult, szerintem tudna adni pár IGENJÓ tanácsot. . .