Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Mivel én sűrűn használnám aszfalton, utcai kerekekkel. . .
Fényes fekete GG kormány. . .
Mérlegelem egy Magura beszerzésének lehetőségét. . .
Ma Miki motorjával jöttem dolgozni és mintha egy kicsivel kényelmesebb lenne nagy sebességnél. . .
persze baby!
Milyen gyártmány?
Az ugrások már mennek Neki! ! !
Andris megy mint a vándám
Tudod Döme Én soha nem agitáltam senkit, hogy vegyen ilyen vagy olyan márkájú motort pedig nagyon sok márkával vagyok kapcsolatban!
Én úgy vélem, hogy olyan motort vegyen az ember amin (amivel) igazán jól fogja magát érezni! Mindenkinek más az izlése, a követelménye és a stilusa! Szerintem ezt vegye mindenki figyelembe, a Kátai Peti is és sokan mások is! Hisz ha a Peti vesz egy Sherco 4T-t akkor azzal nem a Szelei fog majd motorozni hanem Ő saját maga! Az Ő motorja lesz.......neki kell, hogy tetszen nem a Szeleinek!
Tavaly év végén engem is csábítottak más motormárkához versenyzőnek (Beta), de azt az igazi családi és egymásra odafigyelő hangulatot ami a GasGas védjegyet körülöleli itthon és külföldön is, nos azt nem érzem, hogy más márka biztosítani tudná számomra!
Forza GasGas
mert mennek mint az állat!....na jól van nem mennek
rendben. . .
Tényleg, több barátunk is töri-zúzza a motorját. . .
engem is érdekelne,ha Andrisnak nem kell!
Andris!
Lehet, hogy eladom a gépemről a kormányt. . .
Esetleg érdekelne valamikor?
Majd nézünk rá egy JÓ árat. . .
Szevasz főringyó !
Hello ringyók! Fent vannak a www.youtube.com oldalon az uj erzbergi videók! kiri
Hagyd, majd én elintézem Zoo kaptányt....
Tudod, csak furcsállom ezt a történetet. Szeleit sosem kedveltem, de azért beleugatni mások hobbijába szerintem nem szép. . .
Zozee, Te meg halott vagy. . .
most én kinek drukkoljak türkischnek vagy szeleinek ....gondolom ha nem akarom megöletni magam /hiába vagyok halhatatlan/ akkor janinak !
persze ha ecccer ebben a q....a életben enged menni a triál vasával egy karikát csak akkor !
persze szelei felajánlott nekem ajándékba egy új 4T shercót ennek ellenére janinak drukkolok....még!
Jani!
Amikor Keszthelyen voltál, agitáltad a Shercos srácokat, hogy vegyenek GG-t?
Csak azért, mert az a gyík Szelei Ferenc csesztette a Kátai Petit, hogy vegyen inkább 4t Shercot. . .
Kötsög. . .
ERDÉÉÉÉÉÉÉÉLY!
Már megvan az alkatrészlistám....vagyis hogy mit kell cserélnem indulás előtt...kormányt biztosan...
Hajlítgatom, de nem megy...
A tárcsfék is a múltból jött. . .
hajlítsd meg a teret valami filmben láttam , hogy ettől nagyobb dolgokat is simán megoldottak
sőt az enfieldeket is így hozhatják a 30-as évekből , hogy koruk ellenére ilyen fényesek
a tárcsaféket meg gondolom ti rakjátok rá
na.felment a csolnoki vágottt videó..nézzétek meg
Holnap reggel megint megy 3 Enfield vizsgára, de reggel 7-ig dolgozom. . .
(6-ra kéne Várpalotán lennem)
Ezen megy az agyalás. . .
hali
nagyon jól,semmi gond nincs vele
tegnap beszéltem grill el hogy maradt e valami cumója 2t kawához..de csak lamellái vannak meg ilyen kisebb apróságok,azokat majd odaadja...na meg egy öhlins gátló ami szecsunál van...kérdeztem mennyi...aztomndta hogy annó 50 ért akarta adni..de azt is mondta hogy most már nem izgatja a gátló...hát 2 év alatt nemnagyon vitte el senki....valami jó árat ki kell alkudnom
vagy ingyl
Szevasz Jani!
Még nem készültek el a moci papírjai. . .
A regadó határozat nem jött meg
Hogy fogok így motorozni vasárnap?
jani neked is kikellett volna jönnöd labancokhoz...voltak triálok is .......
látszott a pályán , hogy olyanok jelölték akik tudtak triálozni is....szerintem néhol azzal mentek jelölni
viszont le a kalappal az endurósok előtt akik végigmentek ezen ! voltak komoly részek és nem azok amiket mutogatnak erzberggel kapcsolatosan /azok se szarok de voltak erdős sziklás részeken olyan zergeösvények szép mély kilátással , hogy elbátortalanodik az emberfia ...........