naná, mit gondoltál?
Egyébként nem kell nekem szponzor...nem fogok elkezdeni bömbölni hogy nincs pénz...majd kispórolom valahogy...végülis majd szerzünk egy kisbuszt, kölcsönkérem a GasGas sátort, esetleg megfűzök valami ügyes kezű szerelőt hogy jöjjön el velünk...Viszek 2-3 kormányt, lánckereket, láncot, olajat, gumit... ha valami nagyobb gáz lesz, akkor meg így jártam...a nevezési dijat meg majd befizetem én...ha esetleg érdekel valakit, van hely a mocin reklámozni magukat!
Egyébként büszkén és örömmel jelentem be hogy a koalíció megalakult: Jani barátom megigérte hogy mentorom és segítőm lesz a következő Erzberg Rodeoig illetve közben is!
Ezúton is köszönöm neki!
Megbeszéltük a felkészülést is...
csákány....most olvasom hogy andris te légios voltál akkor ennek tudaában nem nagyon szabad mostmár megsérteni,és a videoidra is 6ost kell adni vagy külömben,küldesz itt ránk valami hirosimát
szia andris !alias james bond.....akkor ön hegyivadász ?
kár , hogy nem futottunk össze veled erzbergen Bgáborral többször is ütköztünk.............
volt sok magyar ......
Ott a 2.REP van...Ez egy ejtőernyős ezred.
Azon belül is van egy pár század, mindenkinek megvan a maga specialítása.
1=Kutyások
2=Hegyivadászok
3=Búvárok
4=Robb
antásiak
plussz ott van még a támogató század (tankelhárítók) és még néhány kiszolgáló század...
Én a kettesben voltam...
Jó reggelt!Andris valamelyik nap hétvégén őssze kekkene hozni égy fasza motorozást!Csak szoljatok időbe,találkozzunk Dorogon,ti ugy is ismeritek azt a környéket!Ha indulsz jövöre az Erzbergen mi (a kedvesem és én)bisztosan ott leszünk a szurkoloidközött!
Egyébként nem kell nekem szponzor...nem fogok elkezdeni bömbölni hogy nincs pénz...majd kispórolom valahogy...végülis majd szerzünk egy kisbuszt, kölcsönkérem a GasGas sátort, esetleg megfűzök valami ügyes kezű szerelőt hogy jöjjön el velünk...Viszek 2-3 kormányt, lánckereket, láncot, olajat, gumit... ha valami nagyobb gáz lesz, akkor meg így jártam...a nevezési dijat meg majd befizetem én...ha esetleg érdekel valakit, van hely a mocin reklámozni magukat!
Ezúton is köszönöm neki!
Megbeszéltük a felkészülést is...
mindenki azt nézné meg utoljárra ha nem indulna a moci..szerintem..én legalább is tuti
A legtitkosabb fegyveremet vetem be, halálos lesz!...elzárom a benzincsapjaitokat!
(akinek nincs, annak meg krumplit teszek a kipöffenőjébe...)
kár , hogy nem futottunk össze veled erzbergen Bgáborral többször is ütköztünk.............
volt sok magyar ......
Azon belül is van egy pár század, mindenkinek megvan a maga specialítása.
1=Kutyások
2=Hegyivadászok
3=Búvárok
4=Robb
antásiak
plussz ott van még a támogató század (tankelhárítók) és még néhány kiszolgáló század...
Én a kettesben voltam...