Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

jah értem
Triálos "életbe" nem vagyok "otthon" csak Janit ismerem
hali Döme
A rutin meg az évek öreg!
Nem tudom Lampe,Kérdezd,keresd a Döme74-et!Vagy hivd a GasGas importört Dorogon,Lehotai Mikit!Elérhetöségük a gasgas.hu-n!
Ezt valami gyári reklámfüzetből másoltad ki?
Szia Jani!
Szijja Döme!
Látom voltál ma motorozni!

Helyes, helyes! Gyakorolni, gyakorolni és gyakorolni! Hamarosan jön a GasGas Triálsuli
Van rendszámos 125 ös, ha érdekel írj!
dome74@gmail.com
Na ezt nem említeném inkább, mert ott semmit sem csinál csak.........

Na de no comment.......
Én Jazzböri mellett vok Drága!
Adam Ragaaaaaaa
Ferikével kezdtük el népszerűsíteni a sportot idehaza még a 90-es évek vége felé! Közel laktunk egymáshoz, így volt alkalmunk sokat együtt motorozni!
Mára a régi "kemény magból" csak mi ketten maradtunk meg!
Rücsist?
Én tok nyíl egyenesen menni. Felénk nincs akadály max egy-két árok.
Bakker most jut eszembe én vagy 2 éve mentem egy 125ös Varaderóval......4ütemü 13-15ló..istenem egy reszeltkarbis szimo odatette volna 70ig isten őrizz hogy ilyet vegyetek... kezdőmotornak se....max a lendületbenmaradást tudjátok enduróban megtanulni(ami eléggé fontos) De egyébként tűzre valók gépek ezek akkor már inkább valami 250ttr Yamaha meg 250drz...
mi a pálya mester,,?
elissa, elmegyek én veled gurulni ha raksz fel bűtykös gumát,,
Hogy egy triál motorral nem tudnál hol motorozni?

Hát pont az a motor fog új dimenziókat nyitni! Megszűnik minden akadály! Csak gondolj bele! Ha egy triál motorral mész bárhol akkor megszűnnek a határok! Bármi lehet előtted, Te legyőzöd azt és nem megkerülöd!

Ha úgy döntesz nyil egyenesen mész akkor úgy mész, nincs akadály
bááááááá,,, ez kábé olyan volt mintha azt kérdezted volna ki az a Grillmayer Gábor,,,
Ki az a skYro?
ja meg a magyar triálszövetség elnöke
Igen - igen!Azt a Jani mondta, h hamar kinőném a PAMPERÁt.Nekem is, eddig az egyik trial (Gas Gas), meg a Pampera jön be 125 - sből...! Nah, most lépek kicsit, majd még leszek, vigyázzatok magatokra, byee!
szerintem a 2. legjobb triálos..
nem kérdés hogyki az első ugye?
de jo nektek h ien közel vtok egymáshoz ....velem meg senki nem jön gurulni