néztem, de még nem jött meg...
A helyzet hogy már chipp-elve van, az öcsémtől örököltem a masinát...valszínű elcseszték a chippelést, mert a régebbi origi és nem origi game-eket beveszi, az újakat már nem (elindul, majd azt írja ki hogy nincs controller vagy memókártya csatlakoztatva)..
Szerintem újra kéne chippelni, erre keresnék valakit..
Jelige: CSÓRÓ VAGYOK!
Miért kéne segget nyalnod? Nem értem...
Gyurikára meg ügyet se vess...tényleg nagy néha a pofája, sokszor 20 perccel hamarabb jár, mint az agya, de alapjában véve rendes kölök...
Megértelek, nekem sem mindig "poén", ha csak úgy leköcsögöznek.
Egyébként szerintem senki nem született profi motorosnak, érzéke lehet hozzá....a jó motorozáshoz sok idő és gyakorlás kell...ehhez meg sok pénz..ami közülünk nem sokaknak adatik meg.
De attól még nem kell lenézni senkit...lehet hogy csak azért motorozik gyengébben mert havi 1x tud csak motorra ülni...de csinálja, mert szereti csinálni és szeretne jó lenni benne...
Szal tök fölösleges egymást oltogatni.....
Tudom hogy ő kezdte, de majd csak megnyugszik és rádöbben hogy felesleges az egész..
Ha meg nem, tudta nélkül besorozom a légióba!
Aztán majd leshet ha jönnek érte és elviszik...
Itt megtanulsz motorozni nefélj! És a legolcsóbb a fenntartási költsége is, ráadásul könnyű a motor de ha jól kezeled akkor terepen még a nagy motoroknak is tudsz meglepetést okozni!
Egy új dimenziót nyit meg csak bátorság kell hozzá és hogy legyőzd a félszt!
Mindenki azt hiszi, hogy milyen veszélyes a triál motorsport, pedig a legveszélytelenebb motorozási forma! Tehát még a szülőknek sem kell aggódnijuk és ha igazán összeszoksz a motorral akkor a megszerzett tudást tökéletesen át tudod vinni más motorozási stílusokba!
Ha kérdésed van ez ügyben akkor sikíts és segítek!
ha alacsony LE hez ragaszkodc akkor DT de nem igazán terepmotor
ugyan az az MTX el is
TS-Rt én merem ajánlani! 27.LE körül van
de vigyáz nem TS-X (az nem poweres asszem) TS-R en szebb az idomozás
XZ ! Most akkor lehet írni ide anélkül, h állandóan piszkálnál vagy nem. Az egodat nyugodtan a mezőny elejére teheted. Egyánltalán nem mondtam olyat, h itt vagy bárhol jobban motorznék bárkinél.
De baramira tetszik a terepmotorozás, igaz még nem próbáltam. Apám szerint nem egy könnyű dolog,
de ott lehetne igazán megtanulni mototzni. A TZR 50 t eladtuk. De figyelj már Te sem motorral a lábad között születtél és mássem. Ugyis gyakorlással tudnék rendesen megtanulni.
Egyánltalán fogtok rá válaszolni. Milyen nem új endurot javasolnátok 125 cm3 ben? Rendszám nélküli is lehetne ,közúton ugysem mennék. 2T vagy 4T. Az a baj, h én a 15,5 évemmel ehhez műszakilag vagyok. De valamivel jólenne ezt a terepmocizást eelkezdeni. A szüleimet messze nem akarom pumpolni. Vagy várjak még 1-2 évet? Apu azért talán segítene ebben.
Ha egy tök hivatalos formát képzelek el 125 cm3 15 Le. Akkor milyenen lehetne elkezdeni ezt az
enduro cross témát ? Kösz
Segítséget köszi, de segget nyalni senkinek sem fogok.
A helyzet hogy már chipp-elve van, az öcsémtől örököltem a masinát...valszínű elcseszték a chippelést, mert a régebbi origi és nem origi game-eket beveszi, az újakat már nem (elindul, majd azt írja ki hogy nincs controller vagy memókártya csatlakoztatva)..
Szerintem újra kéne chippelni, erre keresnék valakit..
Jelige: CSÓRÓ VAGYOK!
butiistvan@citromail.hu
Nálam vannak a lemezek, amiket Atisék adtak!
Mi lesz vele?
Vagy a Baross u?
A harminckettesek tere után a Kisfaludy u ban a jobb oldalon. Ők is régóta csinálnak PS2-t.
One man, one kill....
Tudsz vkit, aki chippel? PS2
VAGY VAN VALAKI, AKI EL TUDJAS INTÉZNI HOGY CHIPPELJÉK A PS2-MET?
Leszerződtél velük, hogy viszed az utánpótlást?
Gyurikára meg ügyet se vess...tényleg nagy néha a pofája, sokszor 20 perccel hamarabb jár, mint az agya, de alapjában véve rendes kölök...
Megértelek, nekem sem mindig "poén", ha csak úgy leköcsögöznek.
Egyébként szerintem senki nem született profi motorosnak, érzéke lehet hozzá....a jó motorozáshoz sok idő és gyakorlás kell...ehhez meg sok pénz..ami közülünk nem sokaknak adatik meg.
De attól még nem kell lenézni senkit...lehet hogy csak azért motorozik gyengébben mert havi 1x tud csak motorra ülni...de csinálja, mert szereti csinálni és szeretne jó lenni benne...
Szal tök fölösleges egymást oltogatni.....
Tudom hogy ő kezdte, de majd csak megnyugszik és rádöbben hogy felesleges az egész..
Ha meg nem, tudta nélkül besorozom a légióba!
Aztán majd leshet ha jönnek érte és elviszik...
Itt megtanulsz motorozni nefélj! És a legolcsóbb a fenntartási költsége is, ráadásul könnyű a motor de ha jól kezeled akkor terepen még a nagy motoroknak is tudsz meglepetést okozni!
Egy új dimenziót nyit meg csak bátorság kell hozzá és hogy legyőzd a félszt!
Mindenki azt hiszi, hogy milyen veszélyes a triál motorsport, pedig a legveszélytelenebb motorozási forma! Tehát még a szülőknek sem kell aggódnijuk és ha igazán összeszoksz a motorral akkor a megszerzett tudást tökéletesen át tudod vinni más motorozási stílusokba!
Ha kérdésed van ez ügyben akkor sikíts és segítek!
ugyan az az MTX el is
TS-Rt én merem ajánlani! 27.LE körül van
de vigyáz nem TS-X (az nem poweres asszem) TS-R en szebb az idomozás
De baramira tetszik a terepmotorozás, igaz még nem próbáltam. Apám szerint nem egy könnyű dolog,
de ott lehetne igazán megtanulni mototzni. A TZR 50 t eladtuk. De figyelj már Te sem motorral a lábad között születtél és mássem. Ugyis gyakorlással tudnék rendesen megtanulni.
Egyánltalán fogtok rá válaszolni. Milyen nem új endurot javasolnátok 125 cm3 ben? Rendszám nélküli is lehetne ,közúton ugysem mennék. 2T vagy 4T. Az a baj, h én a 15,5 évemmel ehhez műszakilag vagyok. De valamivel jólenne ezt a terepmocizást eelkezdeni. A szüleimet messze nem akarom pumpolni. Vagy várjak még 1-2 évet? Apu azért talán segítene ebben.
Ha egy tök hivatalos formát képzelek el 125 cm3 15 Le. Akkor milyenen lehetne elkezdeni ezt az
enduro cross témát ? Kösz
Segítséget köszi, de segget nyalni senkinek sem fogok.
Mégis csak láttam már élőben még tavaly Milánóban és van is kép róla!
Azért az XT-től robosztusabb! Egy picit!