rengeteg a figyelmetlen autós. Ma elég sokat mentem a belvárosban, és kurvára résen kellett lennem, mert kb 5x sodortak el majdnem. Pedig én tényleg azt vallom, hogy megértőnek és udvariasnak kell lenni,, a jobb megítélés érdekében, de ami sok, az sok.
16 vagyok azzal nem kezdhetek semmit, igyis csak ugy ha 125 és rendszámos és 11 kwos a forgalmiXD de nem hiszem h találok egyszer ilyet, lehetetlen:D meg 700 pénznek jelenleg jo ha fele leszXD
Ma mentünk PilisSÖRÖSjenőre a V-max telokért éslehuzottunk egy banditos párocska elöl erre szemből egy köcsög dukátoval kisorolt a felezőhőz!kb 10 cm-n mullott , hogy eltalálja a motorost!
Basszamegazinternetesszámítógépeskurvaanyját, hogy egy rohadt szájba.....levelet nem tudok normálisan megírni mert ez a fos lefagy, meg nem menti el amit akarok!
Na bocsesz Tiger, Én írtam neked úgy másfél oldalnyit a triálról, de ez a rohadt baszás nem akrta elküldeni utánna meg kidobott és törölte az egészet
most egy picit lenyugszom és majd írok igérem
csak szét csapkodom ezt a sza...... jó édes ro...... büd........ku.....
Csak az amit meg is lehetne venni (1.500.000.- körül) az 250ccm-es és harmat gyenge, nem ér semmit! Amivel a vb-n mennek azok 350ccm-ek és 4-5 milla körül van az áruk!
Egy dolog nagyon fontos a triálban!
Ha 100%-ot akarsz teljesíteni akkor 10%-ban függ a motortól és 90%-ban függ minden a pilótától!
ugy volot hogy 300-400 kategoriában indult....
az nekem kicsit furcsa volt hogy volt 2 300as 2ütemű quad is....végülis bele tartozik a ccm be...de ez akkor is csalás....
azok mégis csak 70 ló körül mozognak...
legalább is a yamaha az biztos
a mésik meg egy gasgas quad volt
hát inkább valo ez terepre... de abban igazad van h megunnánk, mert azt a 15 le körüli teljesitményt hátt :P annyi h 4T és van vmi kis nyomaték, de akkor nme volt értelme eladni a 80-as DT-t sztem az is volt ilyen mint egy 125 XT vagy XR...
engem igazábol EC125 érdekel csak, de még rendszámost sem látam pedig az kellene, meg talán egy ilyen 2000 körülit nem osztanának drágán-csak nincs :S
Jók azok a Honda( ) trialok! Jaj, most jut eszembe!Volt nekem egy 2007 - s naptáram kivágtam a képeket belőle, nagyon yok, ha kell akkor küldöm postán!
letört egy darab a krómcsíkból ami végig megy a motor oldalán...
de az a paraszt megsem állt...
Na bocsesz Tiger, Én írtam neked úgy másfél oldalnyit a triálról, de ez a rohadt baszás nem akrta elküldeni utánna meg kidobott és törölte az egészet
most egy picit lenyugszom és majd írok igérem
csak szét csapkodom ezt a sza...... jó édes ro...... büd........ku.....
Csak az amit meg is lehetne venni (1.500.000.- körül) az 250ccm-es és harmat gyenge, nem ér semmit! Amivel a vb-n mennek azok 350ccm-ek és 4-5 milla körül van az áruk!
Egy dolog nagyon fontos a triálban!
Ha 100%-ot akarsz teljesíteni akkor 10%-ban függ a motortól és 90%-ban függ minden a pilótától!
az nekem kicsit furcsa volt hogy volt 2 300as 2ütemű quad is....végülis bele tartozik a ccm be...de ez akkor is csalás....
azok mégis csak 70 ló körül mozognak...
legalább is a yamaha az biztos
a mésik meg egy gasgas quad volt
engem igazábol EC125 érdekel csak, de még rendszámost sem látam pedig az kellene, meg talán egy ilyen 2000 körülit nem osztanának drágán-csak nincs :S
övé volt a leggyengébb quad de sikerült a 8. helyre bejönnie a 17 ből asszem!
Van 3 percem!
én ugy gondoltam hogy ma kiugrom érte...
Döme,nem tudsz most jönni skype ra?
vagy beszéljünk telón?
hogysmint erre felé?