A 125-ös Pamperával még nem mentem mivel még élőben sem láttam sem itthon sem külföldön! De a leírtak alapján egy nyugodt járású hobby motor! Én inkább azt mondom, hogy az idősebb korosztálynak (akik már nyugdijasok) fejlesztették ki, hogy Ők is elmehessenek mondjuk pecázni vagy túrázgatni terepen, de mindenféleképp azoknak akik szeretnek terepezni de csak úgy nyugisan!
Gondolom ezt a motor méretéből, súlyából és teljesítményéből!
Nagyon jó kis motor lehet, de szerintem egy fiatal nagyon hamar megunja! Persze vannak olyan fiatalok is akiknek még ez a teljesítmény és karakterisztika is bőven sok, de azok a fiatalok nem ide írogatnak hanem valamely számítógépes fórumra
Ugyhogy szerintem ez a kis moci inkább az idősebb korosztályt fogja meg!
Reggelt!
2000 utáni GGt nyugodtan vehetsz! Ha fordított telós, akkor nyugodtan!
A korábbi kiadásúakban még TM blokk volt, azokhoz valamivel nehezebb az alkatrészek beszerzése. (de nem vészes)
Ha kérdésed van, bátran írj mailt a dome74@gmail.com címre!
szia atis ! hogy vagy ? nem bírsz aludni vagy mész melózni ?
húúúú nekem meg oviba kell indulnom
ja tegnap nem írtam ...előkerült cbr és azzal intéztem a dolgom mert még nincs itt a kocsim....
nemcsak itt nincs de kész sincs ...
na mindegy ....
és gurultam egyet vele ...hát már első gyenge kimenetelemnél majdnem elütött egy opelos köcsög kurva..........még szerencse gurultam csak a városban ..............nem vett észre és a szembesávba záróvonalnál átrántotta a kormányt az én sávomba mert előzött......azthittem rosszul látok ............jó hogy láttam az akciót időben és odarántottam magam a járdaszegélyhez ......
hihetetlen
mi van ha rendeltetésszerűen használtam volna a lovamat és sietek
ezt el kell adni a faszba ........kutyaszar ez az utca
ne nézzetek rám csunyán a kérdés miatt, az lenne h egy 125-ös 2T Gas Gas endurot mikori évjárattol érdemes beszerezni? érdemes? mert ahogy nézelödtem nincs sok és talán a gyár sem rendelkezik igazán nag multtal
A 125-ös Pamperával még nem mentem mivel még élőben sem láttam sem itthon sem külföldön! De a leírtak alapján egy nyugodt járású hobby motor! Én inkább azt mondom, hogy az idősebb korosztálynak (akik már nyugdijasok) fejlesztették ki, hogy Ők is elmehessenek mondjuk pecázni vagy túrázgatni terepen, de mindenféleképp azoknak akik szeretnek terepezni de csak úgy nyugisan!
Gondolom ezt a motor méretéből, súlyából és teljesítményéből!
Nagyon jó kis motor lehet, de szerintem egy fiatal nagyon hamar megunja! Persze vannak olyan fiatalok is akiknek még ez a teljesítmény és karakterisztika is bőven sok, de azok a fiatalok nem ide írogatnak hanem valamely számítógépes fórumra
Ugyhogy szerintem ez a kis moci inkább az idősebb korosztályt fogja meg!
Mivel még soha nem rendeltünk a gyárból, kiváncsi lennék, hogy hol találsz. . .
2000 utáni GGt nyugodtan vehetsz! Ha fordított telós, akkor nyugodtan!
A korábbi kiadásúakban még TM blokk volt, azokhoz valamivel nehezebb az alkatrészek beszerzése. (de nem vészes)
Ha kérdésed van, bátran írj mailt a dome74@gmail.com címre!
húúúú nekem meg oviba kell indulnom
ja tegnap nem írtam ...előkerült cbr és azzal intéztem a dolgom mert még nincs itt a kocsim....
nemcsak itt nincs de kész sincs ...
na mindegy ....
és gurultam egyet vele ...hát már első gyenge kimenetelemnél majdnem elütött egy opelos köcsög kurva..........még szerencse gurultam csak a városban ..............nem vett észre és a szembesávba záróvonalnál átrántotta a kormányt az én sávomba mert előzött......azthittem rosszul látok ............jó hogy láttam az akciót időben és odarántottam magam a járdaszegélyhez ......
hihetetlen
mi van ha rendeltetésszerűen használtam volna a lovamat és sietek
ezt el kell adni a faszba ........kutyaszar ez az utca
Jani, te mentél már a Pampera 125 - tel? Vagy valaki közületek?Hétvégén lehet, elmegyünk megnézni!
Enyém az Arany!
Én sem iszom többet de, kevesebbet sem
szewa zooozíííííí,dév,Janííí,ésatöbbiek
Jani,a héten kereslek!
Nézem az N.C.I.S.-t
Jóccaka mindenkinek!
Ne emlegesd! Már nem iszom alkoholt!
Csak egy kivétel lesz! Amikor találkozunk és egy jót bulizunk! De egyébként tényleg nem iszom!