Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Én is felnöttnek számitok?
De csak 11-ig!

Annyira még nem vagy felnőtt!

Mi majd sörcimbivel tartjuk a frontot!
gumi nélkül szeretnéd
najovan megyek mert Jani nem lát szívesen
Te már felnőtt vagy!

Te maradhatsz!
a gumi nekem nem jár
Na, gyermekeim!

Abba hagyni mindenki! Tünés aludni büdös kölkei! Nektek már késő van!

Vagy lesz bünti mindenkinek!

És tudjátok, hogy mi:
én miért essek el?
én azért széguldozom a pályán mert muszáj...
utcán száguldani és jaszkarizni nem muszáj
én nem szoktam utszán menni,csak anynit amennyit kell,de multkor befostam,pedig nem volt valami vészes szitu "lovaglok" áttfele szomszéd kis vársoba olyan 70-80al és egy kocsi ha nem jött el kilo70el mellettem,akkor semennyivel tükör ugye nuku,és pár perc nyugis zötykölödés után kicsit meglepödtem mikor elronygolt mellettem,a nagy szél meg amit hozott magával majd felboritott
Jó éjt nektek!
" "Ez poén...
ne haragudj de kívánt ő neked bármi rosszat?már nem azé hogy Gyurit védjem de azért az ilyen kijelentésekkel
rémálmokat aztán nehogy bepisilj
Nah, megyek skacok!
Remélem holnapra már békénhagysz...!(XLZX)
Jóéjt!
faszt van igaza...ennyi erővel te essél el és törd el a combodat,
ő meg törje el a térdét mer nem képes felöltözni... én legalább mindig felöltözöm,még ha csak 5 percre is megyek el...
nah megyek jó éjt
Majd Én helyre lököm az agyát amikor beáll a két hordó közé és egy picit lekoccolom a haspáncéllal a buksiját!
igaza van..
el se birnád a 40es kulcsot
köcsög, be voltál tépve és flesseltél mi?...

Tiger te is vissza vehetnél
ez nem box fórum
Ja, még decemberben meg amikor találkoztam vele, úgy nézett ki mint akit szétvertek, megbasztak, kiheréltek, kibeleztek és még örült is neki!

Még járni is alig tudott!
te gondolkodj már el hogy miket írsz,mert 40es villáskulccsal leszel fejbe b*szva.
osztom faist véleményét
Remélem úgy lesz, akkor talán a helyére áll az agya..
kurvára soha nem fogok tudni,max majd 10-20 év múlva...amúgy idén pályázás a cél...