Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

akkor mér nem rigával kezdtél? barom
akkor letépem a pofidat,majd a seggedet és megcserélem...sziloval felfogatom aztán mosolyoghatsz
És?Persze h szenvedtem mivel le sem ért a lábam..De legalább nem hisztiztem..
hát már nincsenek fent a képek adatlapodon...de gondolj csak vissza. meg mit szenvedtél az elején
Az X11-től nem hinném!

Az triál verseny gumi Simán letépi az orcáját bárkinek!
még xtvel is állat módon megyek wazze ktm kezeim közé kerül..városban 100 alatt csak lámpánál megyek
Miért vagyok szerencsétlen?--__--"
meg jóval szerencsétlenebb is

Jani, a slick gumi jobban tapad
fejezzük be mert még megutálnak inkább rakj be pár kawás képet én vállalom a yamahás részét
Azért legyintettem egyből.......már a hangja sem volt olyan ahogy közeledett.......
Hát, én legalább nem vagyok olyan nagyképű, mint te..Megbecsülöm az embereket, és sokkal tisztelettudóbb vagyok a nálam idősebekkel, mint te..
Szia Siki.
Gyurika!

Hát mit tanítottam! így kell viselkedni?

Tudod, a Michelin X11 csodákra képes!
na hát azt nálam elfelejheted,mármint a normális közlekedést,annyira már ismersz
Tennap láttam az Andrási úton! De egyből gondoltam, hogy nem Te lehetsz mert az a gyerek normálisan közlekedett

Szörnyű volt
jéééééé Te is itt vagy? Szia!
te miről beszélsz? megszólalt a 14 éves aki még motorozni sem tud felmegy pályára farmerban..szerintem itt fejezd be
Elég jól ismerem a kiskölköt!

Saját nevelés! Uhye Gyurika?
csak poénból írtam utcai sisakom is van...narancssárga axo,sasokkal az oldalán ha xt volt és ma dél körül akkor én voltam..
Szia!
Hol láttál?

Amúgy Én is láttam a szemem sarkából egy olyan kis cincért mint a Te motorod, de gondoltam nem lehetsz Te mert egy elég nyomi utcai sisak volt a gyereken!
Én is üdvözlök mindenkit.
Estét!
Ne is foglalkozz vele!Tuti h csak poénnak vette, de haggyad..Régen is ekkora kretén volt...
sarkon állós,láttalak ám tegnap,miközben vezettem
lassan összejön 1oldal köszönés
amugy Üdvözletem Mindenkinek!