Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

kösz.
Te is vegyél EC-t, nem bánod meg! a Dömééknél van is egy 25-ös...képről jó állapotú...
mert vigyáz rá,, adná csak oda nekem két hét mulva ugy kapná vissza rá se ismerne,,,
Nagyon szép a mocid!
Mindegyik napon kint leszel akkor!Az tök jó! Megmondtam szüleimnek, azt mondták, jó, szóval elvannak csalva! Nagyon jó lenne, ha összejönne ez a triál dolog!
Jani, mi a megfejtés? mert én már válaszoltam, de kiváncsi vagyok mi a franca gondoltál
he-he...
csak csináld ugy hogy a nyomtato lehagyjon rola egy nullát, te kis számlagyáros,,
Én 1:40et kedvelem
akkor nem olajosodik el ha mindíg nyit a power... De valszeg igazad van, majd meglátjuk
na lejárt az ebédidő= go melózni...(küldök "ajándékot" nektek a postán keresztül csekk formájában...he-he...)
fölösleges az 1:30, csak folyton el fog olajosodni a rendszered, az 1:50 pont jo,
én nagyon birom a teddy gyereket, ö a jövö generácio, 21 éves,,
ja a Teddy maci sem gyenge... de valahogy ez a benga Knight szimpatikusabb...
de jó Neked, én meg itt punnyadok az irodában és melózok, örülök ha hetente rá tudok pattani a gépre...
1:50...ja azt olvasgattam én is , de nagyon keveslem, én most 1:30-al járok 1000-km-ig utánna 1:40...vagy nemtom...
last man standing 2007, ? azért a teddy gyerek sem semmi,,
Nézegetem ennek a Knightnak a videóit, hát ez egy állat...
mindeggyikbe 1: 50, , én mostmár hat napja minden nap motorozok,,
semmi extra, vasárnap motroztunk egy ligtosat, de iszonyú por van még az erdőben is...
veled mizújs?
tényleg, Te milyen arányban kevered a cuccot a vas-ba?
ja a fenntartási költségek: ebbe kár belebonyolódni, de - sz.tem - ha egy olyan motorról beszélünk, amivel foglalkoznak is és nem csak használják, akkor egy 2T-nek a fenntartása ha nem is sokkal,de "occóbb" és ha fel kell újítani akkor 1/3-ába kerül vagy még annyiba sem... sz.tem...
szeva imi, mijastájsz,?
szasztok!

Dani: az "intenzív" terepezés mindenkinek mást jelent, de a te 13x kg-os monstrumoddal nem igazán tudok elképzelni az énáltalam elképzelt "intenzív" terepezést... főleg hogy 70e km-nél tartasz, de lehet egy David Knight veszett el benned... A Te kategóriájú motorod - gondolom én- nem is erre találták ki... Az aki napi 200 km-ert megy "intenzíven" terepen anak csak gratulálni tudok, mert még nem látott "intenzív" terepet... sz.tem, de lehet tévedek...
Elméletileg végig ott leszek a GasGas standon így jöhetsz bármikor és segítek ja és csald el a szülőket is! Már a pakolástól segítek a népszerűsítésben mint tavaly és az előtt is!
Na....király!

Ugye mondtam, hogy lesz majd triál mocid és hamarabb mind gondolnád!

Amúgy az egy igazi erőgép a triálok között! A legnagyobb ccm-is gép! Neked pont szuper lesz mivel van biztonságos erőtertelég a gépben! Nekem már túl durva lenne, elég sok energiát és koncentrációt venne el az hogy arra figyeljek mekkora parancsot kell adjak, hogy ne vágjon hanyadt! Mentem már olyan szépséggel és a külföldi tapasztalataim is azt mutatják, hogy olyan pilótáknak ideális akik picit súlyosabb egyéniségek! De ne érts félre, ez a tapasztalat! Az a triálban nem sokat jelent, hogy valaki milyen fizikumú, ha a tudása megvan akkor simán tudja kamatoztatni a terepen is!
Ki fog fúrni kit?
Hali!
Én ezt néztem " www.gasgas.hu ".Én biztos megyek a motorkiállításra, és szerintem a mocit is megfogjuk nézni vhol, majd lehet Döme segítségét kérem ebben a témában! Jani, te melyik nap mész majd a kiállításra?Mert összefuthatnánk, ha gondolod... Nah, most megyek tanulok, mert van mit pótolnom, bye!
nyah megyek a kedvenc fogorvos nénimhez egy jo kis furásra,,