Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

az nem város
és az egyhosszú egyenes volt 0 autóval...
neked meg ne száljon el az agyadhogy ságuldozol össze vissza meg sztopi meg kerék meg ilyenek....a végén még elhiszed hogy kurvára tudsz motorozni....aztán majd egyszer kiderül hogy mégse....
de ne legyen úgy...
Ajj, mit kell mindig belémkötni!
na aztán te is kussolj...1x mentünk el városba motorozni azt pomázról át szentendrére 160nal mentél,szal csönd találkoztam Csongival vasárnap,kutyát sétáltatott. szőlő utcában..
ő nem mert ő szuper gyurika
Majd a héten leülünk valahová és megdumáljuk melyik találkozóra akarsz jönni majd!

Van több külföldi is

Ja, meg kell beszélni majd úgyis mivel kell friss emberáldozat az új ugráshoz
a motors bemutatókon mit nem értesz ?
majd jól megdöglesz....gondolkozz már ember
XV. ker.-be is jöhetnél majd bemutatóra...Csak meg kell kérni, vagy fizetni is kell valamennyit?
sirokon biztosítasz nekem helyet? mert mennék.
rxszel már megjártam a holtpontot... de xt 100 kgval nagyon könnyű és jó a fék rajta, ajp, elég szépet fog, és a gumi is jó...

http://www.bikepics.com/pictur...
Mi az, hogy volt?

Bár idén nem fogok indulni egy bajnokságban sem mert majdnem 40 bemutatóm lesz! Igen csak elveszi minden időm!

Ja, idén Én menek Sirokra!

És nyár végén lesz megcsinálva a rekord kísérlet is, úgyhogy idén a show része lesz eéőtérbe helyezve!
Jólvan, nem ismerem.Honnan kéne tudnom?Az látszik a kéeiből h nagyon tud, azt nem tudtam h versenyzik/zett is.
Gyurika!

Vigyázz a sztopival mert okozhat meglepetéseket! Most azt hiszed tök jól meg tudod csinálni aztán egyszer majd megijedsz! Én is így voltam! Majd miután lezúztam magam utánna több tiszteletet mutattam a gyakorlás iránt és egyből másként csináltam!
kb. 5 év gyakorlás és ma már úgy odagurulok a lábad közé, hogy a nadrágodra odarakom a gumi mintáját de nem érek hozzád! Na ez a sztopi!
Az még csak hátsó kerék emelés! De jó úton haladsz csak ne bízd túl el magad!
Nem vette, versenyző volt..legalább ennyit tudhatnál
Nah yoh, nem foglalkozok veled, te megváltozhatatlan vagy.Nem ezért jöttem ide h egy gyerekes "ember" kinézetű vmivel veszekedjek..!Jani, te hol vetted a géped?
ez szar volt amúgy ja. voltam akkori csajomnál ott kajálni... az a lényeg,ki kell használni őket
Gázt húzni vagy gazt húzni?

te meg kajálni jársz a csajokhoz legalábbis ide pirosvár környékére
nagy fék aztán sztopi nem,amúgy odafigyelek ám
. .
na, te nők bálványa, kussolj... 1 csajt mutattál eddig nekem, az is olyan barna volt mint a milka csoki
aztán majd úgy néz ki mint te
amúgy miért is hisztiznék? gyere már ide két pofonért
Azért csak óvattal Kisfiam!

Gázt húzni mindenki tud! De a megállásnál a reakcióidőd még elég hátul cammog
Mert akkor nem útálnak meg itt? .