az nem város
és az egyhosszú egyenes volt 0 autóval...
neked meg ne száljon el az agyadhogy ságuldozol össze vissza meg sztopi meg kerék meg ilyenek....a végén még elhiszed hogy kurvára tudsz motorozni....aztán majd egyszer kiderül hogy mégse....
de ne legyen úgy...
na aztán te is kussolj...1x mentünk el városba motorozni azt pomázról át szentendrére 160nal mentél,szal csönd találkoztam Csongival vasárnap,kutyát sétáltatott. szőlő utcában..
Vigyázz a sztopival mert okozhat meglepetéseket! Most azt hiszed tök jól meg tudod csinálni aztán egyszer majd megijedsz! Én is így voltam! Majd miután lezúztam magam utánna több tiszteletet mutattam a gyakorlás iránt és egyből másként csináltam!
kb. 5 év gyakorlás és ma már úgy odagurulok a lábad közé, hogy a nadrágodra odarakom a gumi mintáját de nem érek hozzád! Na ez a sztopi!
Az még csak hátsó kerék emelés! De jó úton haladsz csak ne bízd túl el magad!
Nah yoh, nem foglalkozok veled, te megváltozhatatlan vagy.Nem ezért jöttem ide h egy gyerekes "ember" kinézetű vmivel veszekedjek..!Jani, te hol vetted a géped?
és az egyhosszú egyenes volt 0 autóval...
neked meg ne száljon el az agyadhogy ságuldozol össze vissza meg sztopi meg kerék meg ilyenek....a végén még elhiszed hogy kurvára tudsz motorozni....aztán majd egyszer kiderül hogy mégse....
de ne legyen úgy...