Nagyon patent "kis" pálya, szerintem lesz jövője...
A napokban készül(t) el az off road rész, kiváncsi leszek rá...
Volt kint jópár rutinos róka, nagyon rendesek és segítőkészek voltak, ezúton is köszi Nekik!
Zsír aszfalt, jó kanyarok, igényesen megcsinált pálya, ha nem lenne 135 Km a távolság, sűrűn ott lennék...
amúgy szevasztok megjöttem a gasgas kalandtúrából ktm tipusú motorrral.............jó volt bohóckodtunk összeismerkedtem megint egy csomó huligánnal már megint csak fényképeket nem csináltam de andris csinált majd felteszi ha hazaér .....
hol láttad őket? kummantottak aszfalton?
amúgy én most értem haza mert cséven elváltunk és én bementem a pályánál a régi spec szakaszhoz és hazajöttem esztergomba .............velük hol találkoztál? és miért nem jöttél motorozni...?
köszi
minnyá megyek is,kicsit meghuzogatom a csavarokat,beállítom a fékkart+kuplungot..aztán megyek..holnap verseny...nekem meg 1 napos az uj vas...szokni kéne
A te 410-et én nem ismerem,de a FSE450 igen,a gyermeteg betegségeket még új korába ki kell küszöbölni és akkor egy nyomatékos kemény és megbizható motor tulajdonosa lehetsz!
Azt szeretném kérdezni akinek van GAS GAS 450 -ese hogy nekem tetszik csak nemtok sokat róla! nekem Husqwarna TE 410 em van jobban megy a Gas 450 es? és megbizható és miket kell róla tudni? köszönöm a választ! :)
Utolsó figyelmeztetés beszállás előtt!
Holnap reggel 8h30 a találkozó, Ürömön az Off-Roads Motor előtt!Max 15 percet várunk, utána elmegyünk!
Ha nem értek oda vagy utánfutóval jöttök, akkor találkozunk Dorogon 9h45 és 10 óra között a benzinkútnál (ami a 10-es úton van Tokod felé, de még Dorogon)
Ha jöttök, hívjatok a 06/30-5620265
HOLNAP CSAPATÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁSSSSSSSSS!
A napokban készül(t) el az off road rész, kiváncsi leszek rá...
Volt kint jópár rutinos róka, nagyon rendesek és segítőkészek voltak, ezúton is köszi Nekik!
Zsír aszfalt, jó kanyarok, igényesen megcsinált pálya, ha nem lenne 135 Km a távolság, sűrűn ott lennék...