Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

azthittem lila
szerintem zöld....
oksi
holnap benézek
tod nem jött össze a yami..mert 1 misi...nekünk meg csak 750 van..és ugy gondoltu hogy akkor ebből inkább egy jó kis 2t legyen...
mesélnél valamit a kx ről?
Megvan még, gyere be és megbeszéljük!
Jani,megvan még a bótban az a kx?
tudnál róla valamit mondani?
felujjítás stb...
mennyit engedtek az árból?
itt pesten sok a meló...csak igazándiból nem feltétlen diákmunka kéne mert az lófos fizetés ügyileg... szal vmi schwarz kellene
pedig mostanra már allig van vmi... csak a szarabbak... a jobbakat már elbasszolták áprilisba, meg május elején...
áh...dehogy legtöbben majd csak júniusban kezdik el keresgélni,nekem most van 1 nyomdás cucc napi 12óra(kurvasok) és 4800 ft....az 1 hónapra kb 90ezer,ha azt 2 hónapig csinálom akkor jó vagyok...de azért 12 óra az nem kevés
ez már túl késő
Köszi szépen!
Utánanézek...
No emberek...elkezdtem gondolkodni...jön a nyár,nekem kéne vmi meló! egész nyáron ráérős vagyok júni 18.tól, augusztusba fogok csak kicsit bulizgatni. Szóval eldöntöttem h saját pénzemből akarok megélni ezen a nyáron, nem is megyek nyaralni meg semmi!Tehát kellene nekem valami meló! Ha bárki tud vmit,v ismerőse keres vkit stb szóljatok kérlek!(csak Pesten)
Látszik, hogy 7vége van!
Sehol senki egész nap...
Tsőváz!
karbi-power...mocsok motor,de azért szeretem
az hát..Aszalós Ádámnál van... első kérdése az volt h mikor volt dugócsere...én meg mondtam kicsit lelombozva h nem tudom...azt mondta lehet azért van ez a galiba,mert hogy hiába 11bar a kompresszió,attól az még lehet mókás...na mind1,remélem nem kell új dugó
Mivan karbinyüg még mindig...
el is adhattam volna,de nem adtam szervíz...amúgy voltak megnézni,részletre vitték volna,de aztat én nem szeretem.
Mivan eladtad vagy beteg(vagy szimplán felgyujtottad )
mondjuk az szarabb h ott áll a garazsban és nem tudom használni,habááár.... nem biztos
nincs motorom,utállak titeket ...
Dógozok...
Útállak titeket!
szewa! de nagy a pezsgés

holnap sóskútra megyünk egésznapra motorozni ha valaki arra lesz gyűjjék oda !
...vásárlással együtt 20 perc!Vagy mi?De ha gondolod megadom a pontos méreteket holnap,ugyanis 3 csapágy van benne!
köszi, így én is tudtam volna
Nem tudom mert már régebben cseréltem de én a legközelebbi csapágy boltba vettem mert szabvány méret!Bányázd ki és bárhol megveheted!