oksi
holnap benézek
tod nem jött össze a yami..mert 1 misi...nekünk meg csak 750 van..és ugy gondoltu hogy akkor ebből inkább egy jó kis 2t legyen...
mesélnél valamit a kx ről?
áh...dehogy legtöbben majd csak júniusban kezdik el keresgélni,nekem most van 1 nyomdás cucc napi 12óra(kurvasok) és 4800 ft....az 1 hónapra kb 90ezer,ha azt 2 hónapig csinálom akkor jó vagyok...de azért 12 óra az nem kevés
No emberek...elkezdtem gondolkodni...jön a nyár,nekem kéne vmi meló! egész nyáron ráérős vagyok júni 18.tól, augusztusba fogok csak kicsit bulizgatni. Szóval eldöntöttem h saját pénzemből akarok megélni ezen a nyáron, nem is megyek nyaralni meg semmi!Tehát kellene nekem valami meló! Ha bárki tud vmit,v ismerőse keres vkit stb szóljatok kérlek!(csak Pesten)
az hát..Aszalós Ádámnál van... első kérdése az volt h mikor volt dugócsere...én meg mondtam kicsit lelombozva h nem tudom...azt mondta lehet azért van ez a galiba,mert hogy hiába 11bar a kompresszió,attól az még lehet mókás...na mind1,remélem nem kell új dugó
holnap benézek
tod nem jött össze a yami..mert 1 misi...nekünk meg csak 750 van..és ugy gondoltu hogy akkor ebből inkább egy jó kis 2t legyen...
mesélnél valamit a kx ről?
tudnál róla valamit mondani?
felujjítás stb...
mennyit engedtek az árból?
Sehol senki egész nap...
Tsőváz!
Útállak titeket!
holnap sóskútra megyünk egésznapra motorozni ha valaki arra lesz gyűjjék oda !