Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Oda tették.Nem nagy kaland,ha nincs ott már a fotósnak is tudni kell valamit, hogy megörökítse,na de így.Csak le kell kapni.
Node az a varrógép hogy került oda?
Amúgy a vonatos-csarnokos kép az naddjon jó, na meg a többi is.
Ne hagyd magad Zema!
Mindjárt beállok a sorba én is és kiosztalak, mint egy pakli kártyát
Csípős a ma reggel
Olyan varrógép van nagymuternak, mint a falas képeden!
Na bammeg.Van hova fejlődnöm.Tiszta szégyen.Különben meg régi a billentyű,neki még nem voltak előzményei.
Előzmény gomb?
Az lesz az.Be is szartam,tiszta szar minden.
Te is vmi nethuszár lehetsz!
Megnéztem a képeid, ez vmi vicc lehet, mert ilyen fejű gyerek csak a sci-fi filmekben van...
Na nehogy megkeresselek, és seggberúgjalak!
Ó Zema! Ezt nem kellett volna.Szegény gyerek egyetlen szórakozását tetted tönkre.A bőrdarab a lába közt már közel sem jelent akkora örömöt,mint a képeid művészi értékelése.Nem lenne szabad lenézni az alpári értékrendjét,fogadd bátran a szavait.Nem vagyunk egyformák,van aki fotós és van Ő,akinek a csorgó takony a serdülő bajszán vigyort formál mikor boldogan nézegeti az ablaküvegen indigóval másolt alkotásait.
Nem volt szép tőled.
jaja.. Zema is inkább tanulna tőle a kötekedés helyett..
Mennyi okos gyerek van.
Elképzellek ahogy izgatottan regisztrálsz egy újabb nick-et itt, h majd azzal jól megmondhasd a véleményed, mert ugye abban kiegyezhetünk, h más névvel már felbukkantál itt...? Gondolom azzal, h leszaroztad a képet, azt várod, h majd jól felidegesítem magam, és nekiállok védekezni... Hány percenként nézegeted,h vki reagál-e a kommentedre? Izzad közben a tenyered, izgulsz mi? Milyen szánalmas, és értéktelen életed lehet ha az megfordul a fejedben és az kielégít, h regisztrálj egy új account-ot, és azzal beszólogass... Mit gondolsz mennyien röhögnek ki most éppen...? Savanyú lett a szőlő, korábban szarok voltak a képeid? Vagy vernek és kiközösítenek a suliban? Csúfolnak mert dagadt vagy? Esetleg alkesz apuci miután hazaér a gyárból a szádba adja a pélóját, vagy nem fizettek ki a Mónika show-ban? Ha nem engedhetsz meg magadnak normális fényképezőt akkor tegyél érte, az irigykedés nem szép dolog. Jajj, te kis nyomorult, ne csüggedj ott a fény az alagút végén! Próbáld meg a saját életedet élni, biztos van olyan amiben te is jó vagy, az autizmusból is van kiút! Nézd meg milyen szuperül tudod használni a netet is, csak így tovább, látod Forest is meddig jutott! Valószínűleg régóta olvasgatsz, úh tudhatnád h nálam ezzel nem éred el amit akarsz, mert már nem a te hülyegyerek korosztályodhoz tartozom. Szórakoztatsz. De elégedetten dőlök hátra, h van olyan szánalmas kretén aki az idejét arra pazarolja h álnéven beszóljon nekem, és izgulva ül a net előtt. Tudod mit mondanak az irígységről: vmit jól csinálok. Debrecenben is tuti vannak ilyen hányás falak, próbálkozz bátran, ha kérdés van szólj, segítünk!
Elképzellek ahogy izgatott arccal fotózod a hányás falat, miközben arra gondolsz, hogy majd a pajtásaid hogy fognak örülni a szaros képednek.

Egy nulla lett.

ekkora egy szart ritkán hallani, ennél még én is jobban énekelek csak rock zenét munka közbe
Ha egyszer egy művész elindul a lejtőn...!

http://www.sportmotor.hu/motor...
Kancsósról nem hallottam még.
Az ő nevét mindenki ismeri....
Kancsós.
Konzolos?
Nagyon kis tájékozott vagy a melegek között...!
Lakatos Márk lenne a példaképe?
Önmagad vagy egy bukógomba bazzeg!
semmi ferdeség ..a stylist-dologban nem vagyok biztos