Ne hagyd magad Zema!
Mindjárt beállok a sorba én is és kiosztalak, mint egy pakli kártyát
Csípős a ma reggel
Olyan varrógép van nagymuternak, mint a falas képeden!
Te is vmi nethuszár lehetsz!
Megnéztem a képeid, ez vmi vicc lehet, mert ilyen fejű gyerek csak a sci-fi filmekben van...
Na nehogy megkeresselek, és seggberúgjalak!
Ó Zema! Ezt nem kellett volna.Szegény gyerek egyetlen szórakozását tetted tönkre.A bőrdarab a lába közt már közel sem jelent akkora örömöt,mint a képeid művészi értékelése.Nem lenne szabad lenézni az alpári értékrendjét,fogadd bátran a szavait.Nem vagyunk egyformák,van aki fotós és van Ő,akinek a csorgó takony a serdülő bajszán vigyort formál mikor boldogan nézegeti az ablaküvegen indigóval másolt alkotásait.
Nem volt szép tőled.
Elképzellek ahogy izgatottan regisztrálsz egy újabb nick-et itt, h majd azzal jól megmondhasd a véleményed, mert ugye abban kiegyezhetünk, h más névvel már felbukkantál itt...? Gondolom azzal, h leszaroztad a képet, azt várod, h majd jól felidegesítem magam, és nekiállok védekezni... Hány percenként nézegeted,h vki reagál-e a kommentedre? Izzad közben a tenyered, izgulsz mi? Milyen szánalmas, és értéktelen életed lehet ha az megfordul a fejedben és az kielégít, h regisztrálj egy új account-ot, és azzal beszólogass... Mit gondolsz mennyien röhögnek ki most éppen...? Savanyú lett a szőlő, korábban szarok voltak a képeid? Vagy vernek és kiközösítenek a suliban? Csúfolnak mert dagadt vagy? Esetleg alkesz apuci miután hazaér a gyárból a szádba adja a pélóját, vagy nem fizettek ki a Mónika show-ban? Ha nem engedhetsz meg magadnak normális fényképezőt akkor tegyél érte, az irigykedés nem szép dolog. Jajj, te kis nyomorult, ne csüggedj ott a fény az alagút végén! Próbáld meg a saját életedet élni, biztos van olyan amiben te is jó vagy, az autizmusból is van kiút! Nézd meg milyen szuperül tudod használni a netet is, csak így tovább, látod Forest is meddig jutott! Valószínűleg régóta olvasgatsz, úh tudhatnád h nálam ezzel nem éred el amit akarsz, mert már nem a te hülyegyerek korosztályodhoz tartozom. Szórakoztatsz. De elégedetten dőlök hátra, h van olyan szánalmas kretén aki az idejét arra pazarolja h álnéven beszóljon nekem, és izgulva ül a net előtt. Tudod mit mondanak az irígységről: vmit jól csinálok. Debrecenben is tuti vannak ilyen hányás falak, próbálkozz bátran, ha kérdés van szólj, segítünk!
Amúgy a vonatos-csarnokos kép az naddjon jó, na meg a többi is.
Mindjárt beállok a sorba én is és kiosztalak, mint egy pakli kártyát
Csípős a ma reggel
Olyan varrógép van nagymuternak, mint a falas képeden!
Megnéztem a képeid, ez vmi vicc lehet, mert ilyen fejű gyerek csak a sci-fi filmekben van...
Na nehogy megkeresselek, és seggberúgjalak!
Nem volt szép tőled.
Egy nulla lett.
ekkora egy szart ritkán hallani, ennél még én is jobban énekelek csak rock zenét munka közbe
http://www.sportmotor.hu/motor...